European School of English

Jezikovni tečaji - ST. JULIANS (nad 18 let)

nad 18 let

odlična izvedba tečajev

visoko izobraženi učitelji

moderno opremljena šola

raznolika ponudba nastanitve

Standardni tečaj
Prijava na tečaj

Med učnimi  urami boste celovito razvijali vaše jezikovno znanje: urili se boste v vseh štirih osnovnih jezikovnih veščinah: v govoru, poslušanju, branju in v pisanju, širili boste svoje besedišče, poglabljali znanje slovnice in se urili v tekočem komuniciranju. Vsebina tečajev in tematika, ki se obravnava v posameznem razredu, je odvisna od težavnostne stopnje - predznanja tečajnikov, in se tekom tečaja prilagaja potrebam tečajnikov.

Število šolskih ur / teden:20
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 12
Stopnje:vse
Začetki:vsak ponedeljek
Intenzivni tečaj
Prijava na tečaj

Intenzivni tečaj je nadgradnja standardnega tečaja z 10 učnimi urami, med katerimi velja poudarek razvoju govornih spretnosti in nadgradnji besedišča.

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 12
Stopnje:vse
Začetki:vsak ponedeljek
Mini skupine
Prijava na tečaj

Ti tečaji splošne angleščine potekajo v skupinah z največ 6 tečajniki, kar omogoča več individualne pozornosti in upoštevanje jezikovnih potreb posameznika, hkrati pa zahteva več angažiranosti tečajnikov in zato zagotavlja hitrejše napredovanje. Vsebinsko je tečaj podoben standardnemu tečaju in vključuje izpopolnjevanje vseh temeljnih jezikovnih veščin, slovnico, novo besedišče, da dosežete kar najvišjo stopnjo tekočega in učinkovitega komuniciranja. 

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 6
Stopnje:vse, razen za popolne začetnike
Začetki:vsak ponedeljek
Intenzivni tečaj plus
Prijava na tečaj

Tečaj je kombinacija standardnega tečaja in 10 individualnih učnih ur, med katerimi boste glede na svoje jezikovne potrebe in zahteve obravnavali specifične jezikovne veščine in se izpopolnjevali na različnih področjih splošne angleščine.

Število šolskih ur / teden:20 + 10
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 12/1
Stopnje:vse
Začetki:vsak ponedeljek
Tečaj poslovne angleščine
Prijava na tečaj

Med poukom boste poleg izpopolnjevanja temeljnih jezikovnih veščin - govora, branja, pisanja, poslušanja in slovnice širili besedišče poslovnega angleškega jezika za uspešna pogajanja, poslovne sestanke, prezentacije … Tečaj pokriva različna področja splošnega poslovnega jezika, prav tako pa se boste pogovarjali o aktualnem dogajanju in se dotaknili angleščine za neformalno komuniciranje v poslovnem okolju.

Število šolskih ur / teden:20
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 6
Stopnje:A2 in višje
Začetki:vsak ponedeljek
Tečaj poslovne angleščine plus
Prijava na tečaj

Tečaj je kombinacija tečaja poslovne angleščine in 10 individualnih šolskih ur, ki se vsebinsko popolnoma prilagodijo vašim jezikovnim potrebam in potrebam vašega delovnega okolja. 

Število šolskih ur / teden:20 + 10
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 6/1
Stopnje:A2 in višje
Začetki:vsak ponedeljek
Priprave na izpit IELTS
Prijava na tečaj

Med tečajem se boste izpopolnjevali v vseh temeljnih jezikovnih veščinah, v pravilni izgovarjavi, širili besedišče, nadgradili znanje slovnice, seznanili se boste s strukturo izpita IELTS in izpitno tehniko ter se ciljno pripravljali na preverjanje v vseh sestavinah izpita. Rok za prijavo na izpit je 7 tednov pred izpitom, ki ga lahko opravljate na šoli vsak mesec. Cena izpita je cca. 230 EUR, plačilo uredite na Malti.
Na voljo sta dva modula: Academic ali General.
Academic Module izberete, če se nameravate vpisati na univerzitetni študijski program, ki poteka v angleščini.
General Training Module pa izberete, če nameravate obiskovati srednjo šolo ali študirati na visokošolskem študijskem programu, poiskati delo ali emigrirati v angleško govoreče dežele.

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:B2 in višje: 4 ali več tednov
B1: 6 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 12
Stopnje:B1 (nižja srednja) in višje
nad 17 let
Začetki:vsak ponedeljek

Jezikovno šolo European School of English odlikujejo kakovostna izvedba in široka paleta jezikovnih tečajev, raznolik program aktivnosti in trud šolskega osebja za dobro počutje tečajnikov. Pouk v sproščenem in motivirajočem vzdušju vodijo učitelji, posebej usposobljeni za poučevanje angleščine za tujce. Odlično opremljeno šolsko poslopje je v centru Pacevilla, živahnega predela St. Juliansa. V neposredni bližini najdete številne restavracije, kavarne, bare, kina in nakupovalni center. Do morske obale je le nekaj korakov, do šolskega ESE Beach-cluba pa boste potrebovali okoli 5 minut hoje.

Opremljenost šole:
Sodobno opremljene klimatizirane učilnice, multimedijske učilnice, šolska knjigarna in knjižnica, internet cafe, družabni prostori s TV, prijetna šolska restavracija in kavarna s ponudbo svežih jedi, šolska terasa, brezplačni Wi-Fi.

Udeležencem tečajev je na razpolago ESE e-learning, on-line učni program z bogatim izborom različnih jezikovnih vaj, lahko boste npr. reševali naloge za pripravo na mednarodne jezikovne izpite (IELTS, TOEFL, FCE, CAE) in izbirali vsebine skladno s svojim predznanjem ter spremljali svoje napredovanje.

Gostiteljska družina
Na voljo je nastanitev v eno- in dvoposteljnih sobah, kopalnico boste delili z družino (omejeno število družin, pri katerih je na voljo lastna kopalnica- doplačilo 25 EUR/teden). Doplačilo za nastanitev pri omejenem številu gostiteljskih družinah Executive v enoposteljni sobi višjega standarda z lastno kopalnico.
Prehrana: polpenzion

ESE Inhouse šolska rezidenca
Sodobno opremljene in klimatizirane eno- in dvoposteljne sobe s kopalnico, TV in brezplačnim Wi-Fi so v zgornjem nadstropju šolskega poslopja. Zajtrk je v šolski restavraciji. Nastanitev v dvoposteljnih sobah le za tečajnike, ki potujejo skupaj. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: zajtrk

Apartmaji Central
Lepo opremljeni apartmaji s kuhinjo, eno- in dvoposteljnimi spalnicami, lastnimi ali skupnimi kopalnicami, opremljeno skupno kuhinjo in bivalnim prostorom, TV in brezplačnim Wi-Fi, so od šole oddaljeni cca 150 m. Spalnice in dnevni prostor so klimatizirani. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Valley View   
Apartmajska stavba je v predeli Swieqi in je od šole oddaljena cca 15 minut hoje. Imajo štiri do šest eno-, dvo- in triposteljnih spalnic z lastnimi ali skupnimi kopalnicami, opremljeno kuhinjo, dnevno sobo s TV in balkon ali teraso. Na voljo je brezplačni Wi-Fi. Doplačilo za sobo z lastno kopalnico. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.   
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Astolat   
Od nove apartmajske stavbe z 9 apartmaji je cca 15 minut hoje do šole ESE. Prostorni, moderno opremljeni klimatizirani apartmaji imajo tri eno- ali dvoposteljne spalnice z lastno ali skupno kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevno sobo s TV in balkon ali teraso. Na voljo je brezplačni Wi-Fi. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Claret
Novi, sodobno opremljeni klimatizirani apartmaji z eno- in dvoposteljnimi spalnicami z lastno kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in dnevnim prostorom, TV in brezplačnim Wi-Fi so od šole oddaljeni cca 10  minut hoje. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: brez prehrane

Hotel Number 11
Privlačen nov hotel se nahaja v neposredni bližini šole. Sodobno opremljene klimatizirane sobe razpolagajo s kopalnico, TV, telefonom in manjšim balkonom. V hotelu so vam na voljo restavracija, bar in strešni bazen.   
Prehrana: zajtrk

Opomba:
Pri nastanitvi v apartmajih in rezidencah je ob prihodu potrebno plačilo kavcije za primer poškodbe opreme v višini 100 EUR; te vam ob odhodu povrnejo.

Šola namenja prijetnemu preživljanju časa izven šolskih učilnic veliko pozornost in ekipa s Spicom na čelu ob popoldnevih in večerih pripravlja raznolik in zanimiv program družabnih aktivnosti in ogledov. Lahko boste obiskali staro malteško prestolnico Mdino, obiskali sestrski otok Gozo, okušali malteška vina, lahko se boste potapljali, jadrali in surfali ali pa se odpravili s katamaranom na Sicilijo.

Potovanje do kraja tečaja

Po želji uredimo letalsko vozovnico do malteškega letališča z enega izmed bližnjih letališč. Povratni prevoz z letališča na Malti do nastanitve je vključen v ceno aranžmaja.
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Odhod: sobota ali nedelja po zaključku tečaja

O državi

Pet otokov sredi sredozemskega morja, na obzorju Sicilije in nekaj zavesljajev od afriške obale sestavlja to majhno državico z veliko zgodovino. Na dobrih 300 km² najdemo sledi nekdanjih otoških gospodarjev: Feničanov, Kartažanov, Grkov, Rimljanov, Bizantincev, Arabcev, Francozov in Angležev. Prav slednji so na otoku pustili najmočnejši pečat, saj je angleščina poleg malteščine uradni jezik otočja in ga govori večina prebivalstva, pa tudi promet se še vedno odvija po levi. Malta nudi vse za idealne jezikovne počitnice. Poleg sonca in morja navduši z bogato dediščino preteklih civilizacij, z različnimi palačami, templji, muzeji in številnimi cerkvami. Zagotovo pa si bomo otok zapomnili tudi po izjemni gostoljubnosti in odprtosti njenih prebivalcev.
Glavno mesto: Valletta
Prebivalstvo:
cca 405.000

O mestu

Moderno Malto najbolje spoznamo zvečer, ko oživi središče zabave, St. Julians. Nekdanje ribiško mestece s privlačnim zalivom, polnim pisanih luzzijev, se je v zadnjih desetletjih razvilo v priljubljeno turistično destinacijo in s številnimi z restavracijami, bari in kavarnami, pubi in diskotekami, nakupovalnimi centri in prodajalnimi spominkov privlači tako turiste kot udeležence jezikovnih tečajev.
Prebivalstvo: 8 000

Valuta

EUR - evro

Vizne informacije

Za potovanje na Malto slovenski državljani potrebujejo veljavni potni list ali osebno izkaznico.

Časovni pas

kot SLO

Prazniki

1.1., 10.2., 19.3., 29.3., 31.3., 1.5., 7.6., 29.6., 15.8., 8.9., 21.9., 8.12., 13.12., 25.12.2024

TEČAJ

Gostiteljska družina
POL/DS
1 teden vsak nadaljni teden doplačila/teden
ES dietna prehrana
Standardni  565 485 170 70

 

TEČAJ Apartmaji Claret
N/DS
1 teden vsak nadaljnji teden doplačila/teden
ES
Standardni  655 575 170

 

TEČAJ Apartmaji Central in Astolat
N/DS
1 teden vsak nadaljnji teden doplačila/teden
ES
Standardni  580 500 170

 

TEČAJ Apartmaji Valley View
N/DS ali TS
1 teden vsak nadaljnji teden doplačila/teden
ES
Standardni  540 460 170

 

TEČAJ ESE Inhouse Residence
NZ/DS
1 teden vsak nadaljnji teden doplačila/teden
ES
Standardni 675 595 170

Doplačila:
-  Obvezno doplačilo za učbenik: 30 EUR

Doplačila/teden:
-  Intenzivni tečaj: 95 EUR
-  Mini skupine: 190 EUR
-  Intenzivni tečaj plus: 340 EUR
-  Tečaj poslovne angleščine: 70 EUR
-  Tečaj poslovne angleščine plus: 420 EUR
-  Priprave na izpite IELTS: 90 EUR.
   Cena izpita: cca 230 EUR (plačilo na Malti).   
-  Sezonsko doplačilo za nastanitev v šolski rezidenci ESE in vseh vrstah apartmajev od 1.7. do 31.8.2024: 100 EUR
-  Sezonsko doplačilo za nastanitev pri gostiteljski družini od 1.7. do 31.8.2024: 85 EUR

Opombe:
Pri nastanitvi v apartmajih in rezidencah je ob prihodu potrebno plačilo kavcije za primer poškodbe opreme v višini 100 EUR; te vam ob odhodu povrnejo.

Cena vključuje

uvrstitveni test

tečaj in učne materiale

nastanitev

dostop do ESE on-line učnega portala

potrdilo o udeležbi na tečaju

transfer z letališča na Malti do nastanitve ob prihodu

večer dobrodošlice

ESE Beach Club člansko izkaznico (za brezplačni vstop od ponedeljka do petka v poletnem času)

organizacijo izvenšolskih aktivnosti (doplačilo za prevoze in vstopnine)

nezgodno zavarovanje

organizacijo jezikovnega potovanja

VTISI NAŠIH TEČAJNIKOV O TEJ ŠOLI

 • European School of English, Malta
  Poletne počitnice 2012 so bili najboljši trenutki mojega življenja, in čeprav me še veliko čaka, nevem, če se bo lahko kaj kosalo z mojimi spomini na Malto. Čustev in občutkov ... Več
  Špela Koželj European School of English, Malta
 • European School of English, Malta
  Jezikovno potovanje na otok Malta je preseglo moja pričakovanja! Bilo je super! Nastanjena sem bila v hotelu Coastline v sobi še s tremi puncami iz tujih držav. Glede spoznavanja ljudi ... Več
  Sara Čelan European School of English, Malta
 • European School of English, Malta
  Na Malto sem se podala brez velikega predhodnega znanja angleščine in tudi brez poznanih prijateljev, torej sama s slovensko skupino še sedmih drugih Slovencev. Moram priznati, da sem bila prvi ... Več
  Maja Hudolin European School of English, Malta
 • European School of English, Malta
  Poletne počitnice na Malti so bile neverjetno doživetje. Prvič sem bil sam v tujini. V šoli Naxxar sem bil edini Slovenec. Šola je bila zabavna, popoldan pa so mi bili ... Več
  Jakob Andric European School of English, Malta

Lokacija šole na zemljevidu


Prikaži večji zemljevid

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • University of Arts London, London
  Predavatelji so prijazni in ti vedno nudijo podporo, če česa ne razumeš, ti bodo podrobneje razložili. Tako da so se posvetili skupini kot tudi posamezniku. Predvsem pa smo dajali poudarek ... Več
  Lucija Vovk University of Arts London, London
 • ELC Los Angeles, Los Angeles
  Velikokrat sem že potovala s to agencijo vendar moram priznati da sem na UCLA v  LA-ju preživela eno svojih najboljših poletij do zdaj. Američani so zelo odprti in prijazni ljudje, ... Več
  Manca Uršič, ELC Los Angeles ELC Los Angeles, Los Angeles
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Moja izkušnja iz LTC Eastbourna je bila nepozabna. Na začetku me je bilo strah in nisem vedela kaj pričakovati, ampak zaradi prijaznih ledarjev iz Slovenije in Anglije je strah ki ... Več
  Ela Šeruga LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Bell Cambridge, Cambridge
  Na svoje prve jezikovne počitnice sem se odpravila v mesto Cambridge, kjer sem obiskovala jezikovno šolo Bell. Šola Bell je res zelo lepo urejena, učitelji pa zelo dobri. Veliko je ... Več
  Zala Ravnjak Bell Cambridge, Cambridge
 • European School of English, Malta
  Poletne počitnice na Malti so bile neverjetno doživetje. Prvič sem bil sam v tujini. V šoli Naxxar sem bil edini Slovenec. Šola je bila zabavna, popoldan pa so mi bili ... Več
  Jakob Andric European School of English, Malta
 • Emerald Cultural Institute, Dublin
  Sprejeli so me odprtih rok in lahko rečem, da sem prišla zagotovo k najboljši družini,  kar si jih je možno želeti. Oni so živeli za nas udeležence tečajev. Od njih ... Več
  Andreja Marko Emerald Cultural Institute, Dublin

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice