SI | HR +386 2 6210 211 info@lta.si
Jezikovni tečaji nad 16 let - ST. JULIANS

European School of English

nad 18 let


nad 18 let
profesionalna izvedba tečajev
bogata paleta jezikovnih tečajev
moderno opremljena šola
odlična lokacija blizu obale
Deli s prijatelji:

Jezikovno šolo European School of English odlikujejo odlična izvedba jezikovnih tečajev, raznolik program aktivnosti in trud šolskega osebja za dobro počutje tečajnikov. Pouk v sproščenem in motivirajočem vzdušju vodijo izobraženi učitelji, posebej usposobljeni za poučevanje angleščine za tujce. Odlično opremljena jezikovna šola se nahaja v modernem poslopju v centru Pacevilla, živahnega predela St. Juliansa. V neposredni bližini šole najdete številne restavracije, kavarne, bare, kina in večji nakupovalni center. Do morske obale je le nekaj korakov, do šolskega ESE Beach-cluba pa boste potrebovali okoli 5 minut.

Opremljenost šole:
60 klimatiziranih, sodobno opremljenih učilnic, 2 multimedijski učilnici, šolska knjigarna z bogato izbiro učnih materialov, internet cafe, družabni prostori, opremljeni s TV in DVD, prijetna šolska restavracija/kavarna s ponudbo svežih jedi, šolska terasa, brezplačni Wi-Fi.
Vsem udeležencem jezikovnih tečajev je brezplačno na razpolago ESE e-learning, on-line učni program z bogatim izborom različnih jezikovnih vaj, lahko boste npr. reševali dodatne vaje za pripravo na izpite iz angleščine (IELTS, TOEFL, FCE, CAE) in izbirali vsebine skladno s svojim predznanjem ter spremljali svoje napredovanje.

Standardni tečaj

Med učnimi  urami boste celovito razvijali vaše jezikovno znanje: urili se boste v vseh štirih osnovnih jezikovnih veščinah: v govoru, poslušanju, branju in v pisanju, širili boste svoje besedišče, poglabljali znanje slovnice in se urili v tekočem komuniciranju. Vsebina tečajev in tematika, ki se obravnava v posameznem razredu, je odvisna od težavnostne stopnje - predznanja tečajnikov, in se tekom tečaja prilagaja potrebam tečajnikov.

Število šolskih ur / teden:20
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 12
Stopnje:vse
Začetki:vsak ponedeljek
Intenzivni tečaj

Intenzivni tečaj je nadgradnja standardnega tečaja z 10 učnimi urami, med katerimi velja poudarek razvoju govornih spretnosti in nadgradnji besedišča.

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 12
Stopnje:vse
Začetki:vsak ponedeljek
Mini skupine

Vsebinsko je tečaj podoben standardnemu tečaju in vključuje izpopolnjevanje vseh temeljnih jezikovnih veščin, slovnico, novo besedišče, da dosežete kar najvišjo stopnjo tekočega in učinkovitega komuniciranja. Pouk pa poteka v majhnih skupinah z največ 6 udeleženci.

Število šolskih ur / teden:20 ali 30
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 6
Stopnje:vse
Začetki:vsak ponedeljek
Intenzivni tečaj plus

Tečaj je kombinacija standardnega tečaja in 10 individualnih učnih ur, med katerimi boste glede na svoje jezikovne potrebe in zahteve obravnavali specifične jezikovne veščine in se izpopolnjevali na različnih področjih splošne angleščine.

Število šolskih ur / teden:20 + 10
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 12/1
Stopnje:vse
Začetki:vsak ponedeljek
Tečaj poslovne angleščine

Med poukom boste poleg izpopolnjevanja temeljnih jezikovnih veščin - govora, branja, pisanja, poslušanja in slovnice širili besedišče poslovnega angleškega jezika za uspešna pogajanja, poslovne sestanke, prezentacije … Tečaj pokriva različna področja splošnega poslovnega jezika, prav tako pa se boste pogovarjali o aktualnem dogajanju in se dotaknili angleščine za neformalno komuniciranje v poslovnem okolju.

Število šolskih ur / teden:20
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 6
Stopnje:A2 in višje
Začetki:vsak ponedeljek
Intenzivni tečaj poslovne angleščine plus

Tečaj je kombinacija tečaja poslovne angleščine in 10 individualnih šolskih ur, ki se vsebinsko popolnoma prilagodijo vašim jezikovnim potrebam in potrebam vašega delovnega okolja. 

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 6/1
Stopnje:A2 in višje
Začetki:vsak ponedeljek
Priprave na IELTS

Med tečajem se boste izpopolnjevali v vseh temeljnih jezikovnih veščinah, v pravilni izgovarjavi, širili besedišče, nadgradili znanje slovnice, seznanili se boste s strukturo izpita IELTS in izpitno tehniko ter se ciljno pripravljali na preverjanje v vseh sestavinah izpita. Rok za prijavo na izpit je 7 tednov pred izpitom, ki ga lahko opravljate na šoli vsak mesec.
Na voljo sta dva modula: Academic ali General.
Academic Module izberete, če se nameravate vpisati na univerzitetni študijski program, ki poteka v angleščini.
General Training Module pa izberete, če nameravate obiskovati srednjo šolo ali študirati na visokošolskem študijskem programu, poiskati delo ali emigrirati v angleško govoreče dežele.

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:6 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 12
Stopnje:B1 (nižja srednja) in višje
nad 17 let
Začetki:vsak ponedeljek
Daljši tečaji - Academic Year

Tekom tečaja boste izpopolnili splošno raven znanja angleščine skozi nadgradnjo in utrjevanje temeljnih jezikovnih spretnosti za poklicne ali študijske namene, dodatno pa se boste v odvisnosti od svojih poklicnih in/ali študijskih ciljev izpopolnjevali na enem izmed 3 področjih, ki jih lahko menjate vsakih 6 tednov:

1. Angleščina za študij v tujini – akademski jezik
Če se zaradi študija v tujini nameravate udeležiti izpitov IELTS, Cambridge ali TOEFL, ta modul  omogoča, da se osredotočite na Academic English in razvijate spretnosti, kot so študijske veščine, pisanje povzetkov, načrtovanje in pisanje esejev, razvijanje sposobnosti učinkovitega komuniciranja na akademskem nivoju za uspešen študij na angleško govorečih univerzah.

2. Angleščina za delo v tujini
Modul je namenjen vsem, ki želite izboljšati znanje angleščine z namenom zaposlitve v tujini. Modul  se osredotoča na uporabo angleščine za delo v angleško govorečem okolju in vključuje urjenje veščin  kot so pisanje življenjepisa in prijav na razpise, poslovna korespondenca, urjenje v smislu priprav na zaposlitvene  intervjuje in izpopolnjevanje ostalih spretnosti, ki so koristne za poklicno napredovanje v vsakem sektorju. Prav tako je modul primeren za vse udeležence, ki se želijo pripraviti na izpite  poslovnega angleškega jezika kot sta BEC ali BULATS.

3. Tekoče komuniciranje v angleškem jeziku
Tekom modula boste intenzivno razvijali govorne veščine, da dosežete najvišji nivo tekoče in učinkovite komunikacije v angleškem jeziku.

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:12, 24, 30 ali 36 tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 12
Stopnje:A2 (osnovna stopnja) in višje
nad 17 let
Začetki:13.2., 27.3., 8.5., 26.6., 7.8., 25.9., 6.11.2017

Gostiteljska družina
Na voljo je nastanitev v eno- in dvoposteljnih sobah, kopalnico boste delili z družino. Doplačilo za enoposteljne sobe višjega standarda, praviloma z lastno kopalnico.
Prehrana: polpenzion

White House Residence
V rezidenci, ki jo od šole loči le stranska ulica, so na voljo preprosto opremljene klimatizirane dvo- in triposteljne sobe s kopalnico, TV in brezplačnim Wi-Fi. Po želji zajtrk v šolski restavraciji.
Prehrana: brez prehrane ali zajtrk

ESE Inhouse šolska rezidenca
Sodobno opremljene in klimatizirane eno- in dvoposteljne sobe s kopalnico, TV in brezplačnim Wi-Fi so v zgornjem nadstropju šolskega poslopja. Zajtrk je v šolski restavraciji. Nastanitev v dvoposteljnih sobah le za tečajnike, ki potujejo skupaj.
Prehrana: zajtrk

Apartmaji Central
Preprosto opremljeni apartmaji s kuhinjo, eno- in dvoposteljnimi spalnicami, kopalnico in bivalnim prostorom, TV in brezplačnim Wi-Fi, so od šole oddaljeni cca 150 m. Klimatska naprava za doplačilo.  
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Belmonte
V apartmajih, cca 15 minut hoje do šole ESE, so na voljo prijetno opremljeni klimatizirani apartmaji z eno- in dvoposteljnimi spalnicami, kopalnicami, opremljeno kuhinjo ter dnevno sobo s TV. Na voljo je brezplačni Wi-Fi.
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Tamarisk  
Prijetno opremljeni klimatizirani apartmaji z eno- in dvoposteljnimi spalnicami, kopalnico, sodobno opremljeno kuhinjo in dnevnim prostorom s TV ter brezplačnim Wi-Fi, so od šole oddaljeni cca 15 minut hoje.
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Valley View   
Sodobni klimatizirani apartmaji, cca 15 minut hoje do šole ESE, imajo štiri do šest eno- in dvoposteljnih spalnic, popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnice, dnevno sobo s TV in balkon. Na voljo vam bo  brezplačni Wi-Fi.  
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Astolat   
Od nove apartmajske stavbe z 9 apartmaji je cca 15 minut hoje do šole ESE. Prostorni, moderno opremljeni klimatizirani apartmaji imajo tri eno- ali dvoposteljne spalnice, popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnice, dnevno sobo s TV in balkon ali teraso. Na voljo je brezplačni Wi-Fi. Samo za tečajnike nad 30 let.  
Prehrana: brez prehrane

Opomba: Pri nastanitvi v apartmajih in rezidencah je ob prihodu potrebno plačilo kavcije za primer poškodbe opreme v višini 100 EUR; te vam ob odhodu povrnejo.

Šola namenja prijetnemu preživljanju časa izven šolskih učilnic veliko pozornost in ekipa s Spicom na čelu ob popoldnevih in večerih pripravlja raznolik in zanimiv program družabnih aktivnosti in ogledov. Lahko boste obiskali staro malteško prestolnico Mdino, obiskali sestrski otok Gozo, okušali malteška vina, lahko se boste potapljali, jadrali in surfali ali pa se odpravili s katamaranom na Sicilijo.

Potovanje do kraja tečaja

Po želji uredimo letalsko vozovnico do malteškega letališča z enega izmed bližnjih letališč. Povratni prevoz z letališča na Malti do nastanitve je vključen v ceno aranžmaja.
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Odhod: sobota ali nedelja po zaključku tečaja

O državi

Pet otokov sredi sredozemskega morja, na obzorju Sicilije in nekaj zavesljajev od afriške obale sestavlja to majhno državico z veliko zgodovino. Na dobrih 300 km² najdemo sledi nekdanjih otoških gospodarjev: Feničanov, Kartažanov, Grkov, Rimljanov, Bizantincev, Arabcev, Francozov in Angležev. Prav slednji so na otoku pustili najmočnejši pečat, saj je angleščina poleg malteščine uradni jezik otočja in ga govori večina prebivalstva, pa tudi promet se še vedno odvija po levi. Malta nudi vse za idealne jezikovne počitnice. Poleg sonca in morja navduši z bogato dediščino preteklih civilizacij, z različnimi palačami, templji, muzeji in številnimi cerkvami. Zagotovo pa si bomo otok zapomnili tudi po izjemni gostoljubnosti in odprtosti njenih prebivalcev.
Glavno mesto: Valletta

O mestu

Moderno Malto najbolje spoznamo zvečer, ko oživi središče zabave, St. Julians. Nekdanje ribiško mestece s privlačnim zalivom, polnim pisanih luzzijev, se je v zadnjih desetletjih razvilo v priljubljeno turistično destinacijo in s številnimi z restavracijami, bari in kavarnami, pubi in diskotekami, nakupovalnimi centri in prodajalnimi spominkov privlači tako turiste kot udeležence jezikovnih tečajev.
Prebivalstvo: 8.000

Valuta

EUR - evro

Vizne informacije

Za potovanje na Malto slovenski državljani potrebujejo veljavni potni list ali osebno izkaznico.

Časovni pas

kot SLO

Prazniki

19.3., 30.3., 31.3., 1.5., 7.6., 29.6., 15.8., 8.9., 21.9., 8.12., 13.12., 25.12.2018

 

  ESE Inhouse rezidenca
NZ/DS
Gostiteljska družina
POL/DS
1 teden vsak nadaljni teden 1 teden vsak nadaljnji teden
Standardni tečaj  525 475 445 395

 

  Apartmaji Central
N/DS
Apartmaji Belmonte
N/DS
1 teden vsak nadaljnji teden 1 teden vsak nadaljnji teden
Standardni tečaj 415 365 445 395

 

  Apartmaji Tamarisk 
N/DS
Apartmaji Astolat
N/DS
1 teden vsak nadaljnji teden 1 teden vsak nadaljnji teden
Standardni tečaj 495 445 525 475

 

  White House Residence
N/ZDS ali TS
Apartmaji Valley View
N/DS
1 teden     vsak nadaljnji    teden 1 teden vsak nadaljnji teden
Standardni            tečaj 415 365 445 395


Doplačila/teden:
   Enoposteljna soba za vse vrste nastanitve: 100 EUR
-     Intenzivni tečaj: 100 EUR
-     Mini skupine - 20: 95 EUR
-     Mini skupine - 30: 170 EUR
-     Intenzivni tečaj plus: 220 EUR
-     Tečaj poslovne angleščine: 140 EUR
-     Tečaj poslovne angleščine plus: 375 EUR
-     Priprave na izpite IELTS: 90 EUR. Cena izpita: cca 230 EUR (plačilo na Malti).   
-     Soba višjega standarda pri družini: 145 EUR
-     Doplačilo za brezglutensko dieto pri družini: 70 EUR
-     Zajtrk v White House Residence: 50 EUR
-     Sezonsko doplačilo za vse vrste nastanitev od 10.6. do 1.9.2018: 100 EUR

Opombe:
Pri nastanitvi v apartmajih in rezidencah je ob prihodu potrebno plačilo kavcije za primer poškodbe opreme v višini 100 EUR; te vam ob odhodu povrnejo.


Cena vključuje

uvrstitveni test
tečaj in učne materiale
nastanitev
dostop do ESE on-line učnega portala
potrdilo o udeležbi na tečaju
povratni transfer z letališča na Malti do nastanitve
poldnevni izlet v Valletto z vključeno predstavo Malta Experience Show
večer dobrodošlice
ESE Beach Club člansko izkaznico (za brezplačni vstop od ponedeljka do petka v poletnem času)
organizacijo izvenšolskih aktivnosti (doplačilo za prevoze in vstopnine)
nezgodno zavarovanje
organizacijo jezikovnega potovanja

Spletni testi – preverite svoje znanje tujih jezikov

process
Angleščina

Spletni test – preverite znanje angleškega jezika.

process
Nemščina

Spletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Jezikovno potovanje na otok Malta je preseglo moja pričakovanja! Bilo je super! Nastanjena sem bila v hotelu Coastline v sobi še s tremi puncami iz tujih držav. Glede spoznavanja ljudi... preberite več

Sara Čelan
European School of English, Malta

Sem Matjaž Žnidaršič in v letošnjem letu sem z vašo agencijo šel na jezikovni tečaj v London za 2 tedna.....hvala vam za vse to saj teh 2 tednov ne bom... preberite več

Matjaž Žnidaršič
South Bank University - Embassy Summer, London