European School of English

Jezikovni tečaji - ST. JULIANS (nad 18 let)

nad 18 let

profesionalna izvedba tečajev

bogata paleta jezikovnih tečajev

moderno opremljena šola

odlična lokacija blizu obale

Jezikovno šolo European School of English odlikujejo kakovostna izvedba in široka paleta jezikovnih tečajev, raznolik program aktivnosti in trud šolskega osebja za dobro počutje tečajnikov. Pouk v sproščenem in motivirajočem vzdušju vodijo učitelji, posebej usposobljeni za poučevanje angleščine za tujce. Odlično opremljeno šolsko poslopje je v centru Pacevilla, živahnega predela St. Juliansa. V neposredni bližini najdete številne restavracije, kavarne, bare, kina in nakupovalni center. Do morske obale je le nekaj korakov, do šolskega ESE Beach-cluba pa boste potrebovali okoli 5 minut hoje.

Opremljenost šole:
Sodobno opremljene klimatizirane učilnice, multimedijske učilnice, šolska knjigarna in knjižnica, internet cafe, družabni prostori s TV, prijetna šolska restavracija in kavarna s ponudbo svežih jedi, šolska terasa, brezplačni Wi-Fi.

Udeležencem tečajev je na razpolago ESE e-learning, on-line učni program z bogatim izborom različnih jezikovnih vaj, lahko boste npr. reševali naloge za pripravo na mednarodne jezikovne izpite (IELTS, TOEFL, FCE, CAE) in izbirali vsebine skladno s svojim predznanjem ter spremljali svoje napredovanje.

Gostiteljska družina
Na voljo je nastanitev v eno- in dvoposteljnih sobah, kopalnico boste delili z družino. Doplačilo za nastanitev pri gostiteljskih družinah Executive v enoposteljni sobi višjega standarda z lastno kopalnico.
Prehrana: polpenzion

White House Residence
Rezidenca se nahaja nasproti šole ESE. Nastanjeni boste v klimatiziranih eno-, dvo- in triposteljnih sobah s skupno ali z lastno kopalnico, TV in brezplačnim Wi-Fi. Tečajnikom so na voljo skupna kuhinja in dnevni prostor, strešna terasa in pralnica. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: brez prehrane

ESE Inhouse šolska rezidenca
Sodobno opremljene in klimatizirane eno- in dvoposteljne sobe s kopalnico, TV in brezplačnim Wi-Fi so v zgornjem nadstropju šolskega poslopja. Zajtrk je v šolski restavraciji. Nastanitev v dvoposteljnih sobah le za tečajnike, ki potujejo skupaj. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: zajtrk

Apartmaji Central
Lepo opremljeni apartmaji s kuhinjo, eno- in dvoposteljnimi spalnicami, kopalnicami in bivalnim prostorom, TV in brezplačnim Wi-Fi, so od šole oddaljeni cca 150 m. Klimatska naprava in lastna kopalnica za doplačilo. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Tamarisk  
Prijetno opremljeni klimatizirani apartmaji z eno- in dvoposteljnimi spalnicami, kopalnico, opremljeno kuhinjo in dnevnim prostorom s TV ter brezplačnim Wi-Fi, so od šole oddaljeni cca 15 minut hoje. Doplačilo za sobo z lastno kopalnico. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Valley View   
Apartmajska stavba je v predeli Swieqi in je od šole oddaljena cca 15 minut hoje. Imajo štiri do šest eno-, dvo- in triposteljnih spalnic, opremljeno kuhinjo, kopalnice, dnevno sobo s TV in balkon ali teraso. Na voljo je brezplačni Wi-Fi. Doplačilo za sobo z lastno kopalnico. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.   
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Astolat   
Od nove apartmajske stavbe z 9 apartmaji je cca 15 minut hoje do šole ESE. Prostorni, moderno opremljeni klimatizirani apartmaji imajo tri eno- ali dvoposteljne spalnice, popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnice, dnevno sobo s TV in balkon ali teraso. Na voljo je brezplačni Wi-Fi. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: brez prehrane

Apartmaji Claret
Novi, sodobno opremljeni klimatizirani apartmaji z enoposteljnimi spalnicami z lastno kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in dnevnim prostorom, TV in brezplačnim Wi-Fi so od šole oddaljeni cca 10  minut hoje. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: brez prehrane

Opomba:
Pri nastanitvi v apartmajih in rezidencah je ob prihodu potrebno plačilo kavcije za primer poškodbe opreme v višini 100 EUR; te vam ob odhodu povrnejo.

Šola namenja prijetnemu preživljanju časa izven šolskih učilnic veliko pozornost in ekipa s Spicom na čelu ob popoldnevih in večerih pripravlja raznolik in zanimiv program družabnih aktivnosti in ogledov. Lahko boste obiskali staro malteško prestolnico Mdino, obiskali sestrski otok Gozo, okušali malteška vina, lahko se boste potapljali, jadrali in surfali ali pa se odpravili s katamaranom na Sicilijo.

Potovanje do kraja tečaja

Po želji uredimo letalsko vozovnico do malteškega letališča z enega izmed bližnjih letališč. Povratni prevoz z letališča na Malti do nastanitve je vključen v ceno aranžmaja.
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Odhod: sobota ali nedelja po zaključku tečaja


O državi

Pet otokov sredi sredozemskega morja, na obzorju Sicilije in nekaj zavesljajev od afriške obale sestavlja to majhno državico z veliko zgodovino. Na dobrih 300 km² najdemo sledi nekdanjih otoških gospodarjev: Feničanov, Kartažanov, Grkov, Rimljanov, Bizantincev, Arabcev, Francozov in Angležev. Prav slednji so na otoku pustili najmočnejši pečat, saj je angleščina poleg malteščine uradni jezik otočja in ga govori večina prebivalstva, pa tudi promet se še vedno odvija po levi. Malta nudi vse za idealne jezikovne počitnice. Poleg sonca in morja navduši z bogato dediščino preteklih civilizacij, z različnimi palačami, templji, muzeji in številnimi cerkvami. Zagotovo pa si bomo otok zapomnili tudi po izjemni gostoljubnosti in odprtosti njenih prebivalcev.
Glavno mesto: Valletta
Prebivalstvo:
cca 405.000


O mestu

Moderno Malto najbolje spoznamo zvečer, ko oživi središče zabave, St. Julians. Nekdanje ribiško mestece s privlačnim zalivom, polnim pisanih luzzijev, se je v zadnjih desetletjih razvilo v priljubljeno turistično destinacijo in s številnimi z restavracijami, bari in kavarnami, pubi in diskotekami, nakupovalnimi centri in prodajalnimi spominkov privlači tako turiste kot udeležence jezikovnih tečajev.
Prebivalstvo: 8 000


Valuta

EUR - evro

Vizne informacije

Za potovanje na Malto slovenski državljani potrebujejo veljavni potni list ali osebno izkaznico.

Časovni pas

kot SLO

Prazniki

10.2., 19.3., 31.3., 10.4., 1.5., 7.6., 29.6., 15.8., 8.9., 21.9., 8.12., 13.12., 25.12.2020

TEČAJ

Gostiteljska družina
POL/DS
Družina - executive
POL/ES
1 teden vsak nadaljni teden doplačila/teden 1 teden vsak nadaljnji teden
ES* ES**
Standardni  445 395 125 175 740 690

Doplačila/teden:
Dietna prehrana pri družini in družini Executive: 70 EUR
-  Intenzivni tečaj: 90 EUR
-  Mini skupine: 195 EUR
-  Intenzivni tečaj plus: 330 EUR
-  Tečaj poslovne angleščine: 140 EUR
-  Tečaj poslovne angleščine plus: 395 EUR
-  Priprave na izpite IELTS: 90 EUR. Cena izpita: cca 230 EUR (plačilo na Malti).   
-  Sezonsko doplačilo za vse vrste tečajev od 31.5. do 12.9.2020: 90 EUR
-  Sezonsko doplačilo za nastanitev pri družini Executive od 31.5. do 12.9.2020: 50 EUR

*Nizka sezona: 1.1.-30.5. in 13.9.-31.12.2020
**Visoka sezona: 31.5.-12.9.2020

TEČAJ Apartmaji Tamarisk
N/DS
Apartmaji Astolat
N/DS
1 teden vsak nadaljnji teden 1 teden vsak nadaljnji teden
Standardni  485 435 535 485

 

TEČAJ Apartmaji Central
N/DS
Apartmaji Valley View
N/DS ali TS
1 teden vsak nadaljnji teden 1 teden vsak nadaljnji teden
Standardni  485 435 445 395

 

TEČAJ White House Residence
N/DS ali TS
ESE Inhouse Residence
NZ/DS
1 teden vsak nadaljnji teden 1 teden vsak nadaljnji teden
Standardni 445 395 565 515

 

TEČAJ Apartmaji Claret
N/ES
1 teden vsak nadaljnji teden
Standardni  685 635

Doplačila/teden:
-  Intenzivni tečaj: 90 EUR
-  Mini skupine: 195 EUR
-  Intenzivni tečaj plus: 330 EUR
-  Tečaj poslovne angleščine: 140 EUR
-  Tečaj poslovne angleščine plus: 395 EUR
-  Priprave na izpite IELTS: 90 EUR. Cena izpita: cca 230 EUR (plačilo na Malti).   
-  Sezonsko doplačilo za vse vrste tečajev od 31.5. do 12.9.2020: 90 EUR
-  Enoposteljna soba v vseh rezidencah in apartmajih razen apartmajih Claret v nizki sezoni (1.1.-30.5. in 13.9.-31.12.2020): 125 EUR
-  Enoposteljna soba v vseh rezidencah in apartmajih razen apartmajih Claret v visoki sezoni (31.5.-12.9.2020): 175 EUR 
-  Sezonsko doplačilo za nastanitev v apartmajih Claret od 31.5. do 12.9.2020: 50 EUR
-  Doplačilo za sobo z lastno kopalnico v apartmajih Valley View, Central, Astolat in Tamarisk: 25 EUR

Opombe:
Pri nastanitvi v apartmajih in rezidencah je ob prihodu potrebno plačilo kavcije za primer poškodbe opreme v višini 100 EUR; te vam ob odhodu povrnejo.

Cena vključuje

uvrstitveni test

tečaj in učne materiale

nastanitev

dostop do ESE on-line učnega portala

potrdilo o udeležbi na tečaju

povratni transfer z letališča na Malti do nastanitve

poldnevni izlet v Valletto z vključeno predstavo Malta Experience Show

večer dobrodošlice

ESE Beach Club člansko izkaznico (za brezplačni vstop od ponedeljka do petka v poletnem času)

organizacijo izvenšolskih aktivnosti (doplačilo za prevoze in vstopnine)

nezgodno zavarovanje

organizacijo jezikovnega potovanja

VTISI NAŠIH TEČAJNIKOV O TEJ ŠOLI

 • European School of English, Malta
  Poletne počitnice 2012 so bili najboljši trenutki mojega življenja, in čeprav me še veliko čaka, nevem, če se bo lahko kaj kosalo z mojimi spomini na Malto. Čustev in občutkov ... Več
  Špela Koželj European School of English, Malta
 • European School of English, Malta
  Jezikovno potovanje na otok Malta je preseglo moja pričakovanja! Bilo je super! Nastanjena sem bila v hotelu Coastline v sobi še s tremi puncami iz tujih držav. Glede spoznavanja ljudi ... Več
  Sara Čelan European School of English, Malta
 • European School of English, Malta
  Na Malto sem se podala brez velikega predhodnega znanja angleščine in tudi brez poznanih prijateljev, torej sama s slovensko skupino še sedmih drugih Slovencev. Moram priznati, da sem bila prvi ... Več
  Maja Hudolin European School of English, Malta
 • European School of English, Malta
  Poletne počitnice na Malti so bile neverjetno doživetje. Prvič sem bil sam v tujini. V šoli Naxxar sem bil edini Slovenec. Šola je bila zabavna, popoldan pa so mi bili ... Več
  Jakob Andric European School of English, Malta

Lokacija šole na zemljevidu


Prikaži večji zemljevid

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Sprva sploh nisem hotela na tečaj v Anglijo, saj sem imela strah pred govorjenjem v angleščini. Sama pri sebi sem si mislila, da govorim porazno. Vendar sem, v zahvalo mojemu ... Več
  Ana Raspet LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Avgusta 2016 sem se udeležila svojega prvega jezikovnega tečaja v tujini in sicer v Eastbournu. Vsako mesto ima svojo dušo, Eastbourne je majhen, zato smo ga lažje sami spoznali. Tudi ljudje ... Več
  Eva Čoklič LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Embassy English, London
  V London sem odšla, da bi izpopolnila svojo angleščino, domov pa sem poleg izboljšane izgovorjave prišla s super spomini, novimi prijatelji in čudovito izkušnjo. ... Več
  Živa Kolar Embassy English, London
 • Kings Oxford, Oxford
  V Oxford sem odšla z namenom, da opravim IELTS izpit, ki sem ga uspesno opravila. Vendar pa moram priznati da nikoli nisem bila navdušena nad Anglijo, vendar sem lani preživela ... Več
  Manca Uršič, Kings Oxford Kings Oxford, Oxford
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Poleti sem za 14 dni odšla v Anglijo, in bilo je super. Na začetku me je bilo kar malo strah, saj sem na pot odšla sama brez znancev. V Eastbourne ... Več
  Simona Ahačič LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • LAL, Boca Raton, Florida
  Na univerzo bi se vrnil še enkrat. Res, vse je bilo super! Univerza je zelo lepo urejena, nahaja se v čudoviti okolici in je glede varnosti za tečajnike zelo dobro poskrbljeno. ... Več
  Dino Prepelič LAL, Boca Raton, Florida

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2020. Naroči katalog

Aktualne informacije – Coronavirus
Za vas smo do nadaljnjega dosegljivi po elektronski pošti na info@lta.si in vsak delovni dan
   - na telefonski številki 02 6210 211 med 10. in 16. uro
   - osebno v prostorih podjetja med 10. in 16. uro
Več informacij >>

X