Centre International d'Antibes

Jezikovni tečaji - ANTIBES (12-17 let)
galerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerijagalerija

12-17 let

-50 EUR/teden za prijave do 1.3.2020

priljubljeni poletni tečaji za mlade

sodobni kampusi

intenzivni tečaji francoščine

Standardni tečaj
Prijava na tečaj

Pouk vključuje urjenje vseh temeljnih jezikovnih veščin – branje, pisanje, poslušanje in govor ter slovnico, poudarek pa velja ustnemu komuniciranju za rabo francoskega jezika v vsakdanjih situacijah. Učitelji popestrijo pouk s pesmijo, filmi, stripi in s sodobnimi revijami ter z vključevanjem različnih komunikacijskih iger, z delom v parih in v skupinah ter z diskusijami pa poskrbijo, da pri pouku aktivno sodelujete. 

Število šolskih ur / teden:20
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1, 2, 3 ali 4 tedni
Št. tečajnikov v razredu:največ 15
Stopnje:vse
Začetki:ob nedeljah. Tečaji potekajo v času od 21.6. do 22.8.2020.
Intenzivni tečaj
Prijava na tečaj

Intenzivni tečaj je kombinacija standardnega tečaja in dodatnih 6 učnih ur v skupinah z največ 8 tečajniki, kjer se boste urili v tekočem govorjenju in pravilni izgovorjavi.

Število šolskih ur / teden:26
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:1, 2, 3 ali 4 tedni
Št. tečajnikov v razredu:15/8
Stopnje:vse
Začetki:ob nedeljah. Tečaji potekajo v času od 21.6. do 22.8.2020.

Že od leta 1985 se mladi iz vsega sveta srečujejo na jezikovnih tečajih v Antibesu, kjer učitelji poskrbijo za zanimiv in učinkovit pouk, k priljubljenosti programov pa prispevajo tudi raznolik program aktivnosti v prostem času, čudovito okolje s peščenimi plažami Azurne obale, 300 sončnih dni v letu in mladostna atmosfera mestec Juan-les-Pins in Antibes. Jezikovni programi potekajo na kampusih Leonardo da Vinci in Horticole, razporeditev tečajnikov na določen kampus je v pristojnosti šole, pri čemer pa šola želje, če je le mogoče, upošteva.

Kampus Lycée Leonardo da Vinci:
Šolski kompleks v severnem predelu Antibesa je cca 5 km oddaljen od središča mesta in plaž. Udeležencem so na voljo prijetne učilnice, šolska kavarna, samopostrežna restavracija, dnevni prostor s TV, montažni bazen, športni tereni in triposteljne sobe s tušem. Wi-Fi.

Kampus Lycée Horticole:
Kampus z velikim cvetličnim vrtom je od centra mesta oddaljen 2,5 km in razpolaga z učilnicami, s samopostrežno restavracijo, s športnimi igrišči in montažnim bazenom ter s šolskim gledališčem. Večposteljne spalnice imajo skupne kopalnice. Wi-Fi.

 

Kampus Lycée Leonardo da Vinci/Kampus Horticole
Stanovali boste v dvo- do štiriposteljnih sobah, ki imajo lastno ali skupne kopalnice. Poskrbljeno je za posteljnino, brisače potrebujete lastne.
Prehrana: polni penzion

Gostiteljska družina
Stanovali boste v dvoposteljni sobi, ki jo delite s tečajnikom druge narodnosti. Nastanitev v enoposteljni sobi za doplačilo.
Prehrana: polni penzion

V Antibesu za vas pripravljajo pisan program aktivnosti: disko, kabaret, lahko boste »hazardirali« v šolskem kazinu, tekmovali v bowlingu, jadrali, plavali, pripravili boste Crepe Party … Odpravili se boste na izlete, npr. v Marineland, v mondeni Monaco ali v Cannes, v Nico ali pa se boste popeljali do otočkov Iles de Lérins. Popoldan in trikrat tedensko zvečer poskrbi šola za brezplačni »shuttle« do plaž in mestnega središča.
Tečajniki, ki boste stanovali pri gostiteljskih družinah, boste večere preživljali s svojo družino.

V času od 28.6. do 22.8.2020 nudi šola v kombinaciji s standardnim tečajem: Tečaj JADRANJA, ki poteka ob popoldnevih od ponedeljka do petka. Doplačilo 220 EUR tedensko vključuje najem opreme in tečaj.
Program PLES IN FITNES, ki vključuje 5 treningov in plesnih delavnic tedensko. Doplačilo: 120 EUR tedensko.

Potovanje do kraja tečaja

Po želji uredimo letalsko vozovnico do Nice. Povratni prevoz z letališča v Nici in z železniške postaje Antibes do nastanitve je vključen v ceni aranžmaja.
Prihod: nedelja pred začetkom tečaja
Povratek: sobota po zaključku tečaja


O državi

Čudovita pokrajina, ki se v vsakem letnem času obarva v edinstvene barve, od vijoličnih sivkinih polj Provanse, preko belih alpskih vrhov na jugovzhodu in zelenih vinogradov Champagne, do modrih valov Atlantika, ki spodjedajo zahodno obalo. Enako barvit, strasten in melodičen je njihov jezik, na katerega so upravičeno ponosni. Navkljub začetni vzvišenosti se Francozi hitro izkažejo kot zelo družabni gostitelji in sogovorniki, zato se udeleženci jezikovnih tečajev v Francijo vedno znova z veseljem vračajo. Pa ne samo oni, saj je Francija turistično najbolj obiskana država na svetu.
Prebivalstvo: 64 milijonov


O mestu

Mondeno sredozemsko mesto, ki leži med Nico in Cannesom, je poznano po peščeni plaži in eni največjih marin Sredozemlja, v kateri zlahka naletite na mega jahto kakšnega predstavnika svetovnega jet-seta. V Antibesu se lahko prepustite lagodnemu sredozemskemu uživanju med tradicionalnimi uličicami starega mestnega jedra, na značilni provansalski tržnici, v številnih lokalih in restavracijah ali pa v dvorcu Grimaldi občudujete Picassova dela iz obdobja njegovega bivanja in ustvarjanja v Antibesu.
Prebivalstvo: 78 000


Valuta

EUR - evro

Vizne informacije

Za potovanje v Francijo slovenski tečajniki potrebujete veljavni potni list ali osebno izkaznico.

Časovni pas

kot SLO

Prazniki

10.3., 13.4., 1.5., 8.5., 21.5., 1.6., 14.7., 15.8., 1.11., 11.11., 25.12., 26.12.2020

TEČAJ Gostiteljska družina/Kampus Horticole/Leonardo da Vinci
PP/DS-VS
1 teden 2 tedna vsak nadaljnji teden
Standardni  880 1640 820


Doplačila/teden:
-    Enoposteljna soba pri družini: 117 EUR                        
-    Brezglutenski obroki: 195 EUR
-    Intenzivni tečaj: 73 EUR
-    Priprave na izpit DELF: 100 EUR
-    Tečaj jadranja: 220 EUR
-    Ples in fitnes: 120 EUR

Opomba:  
Ob prihodu v študentsko rezidenco je potrebno plačilo kavcije v višini 50 EUR; te vam ob odhodu povrnejo.

Cena vključuje

uvrstitveni test

tečaj in učne materiale

potrdilo o udeležbi na tečaju

nastanitev in polni penzion

družabne in športne aktivnosti

celodnevni izlet ob sobotah

1 poldnevni izlet na teden

povratni prevoz z letališča v Nici/z železniške postaje Antibes do nastanitve

nezgodno zavarovanje

VTISI NAŠIH TEČAJNIKOV O TEJ ŠOLI

 • Centre International d'Antibes, Antibes
  Ko pomislim na lanskoletne jezikovne počitnice v Antibesu, Franciji, samo zaprem oči in že čutim toplino mivke, v katero zakopavam stopala, poletno sonce, ki me greje in ustvarja tisto čudovito ... Več
  Taja Kuzman Centre International d'Antibes, Antibes

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • GLS Berlin
  Zato so to bile moje najboljše počitnice do sedaj in si jih SRČNO želim ponoviti. Moje ime je Jasmina in prihajam iz Sp.Polskave. Letos sem se udeležila jezikovnega potovanja v Berlin. ... Več
  Jasmina Mikov GLS Berlin
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Avgusta 2016 sem se udeležila svojega prvega jezikovnega tečaja v tujini in sicer v Eastbournu. Vsako mesto ima svojo dušo, Eastbourne je majhen, zato smo ga lažje sami spoznali. Tudi ljudje ... Več
  Eva Čoklič LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Buckswood College, Hastings
  Pričakovala sem eno najlepših izkušenj v življenju in jo tudi dobila. Uživala sem vsak dan, vsako uro in minuto, dobila sem veliko novih prijateljev z vsega sveta in izpopolnila svojo ... Več
  Ines Šestan Buckswood College, Hastings
 • Lexix Noosa, Avstralija
  Poletne počitnice v Avstraliji so bile neverjetno doživetje. Stara sem 14 let in sama sem prvič potovala na drugo stran sveta. V šoli Lexis English sem bila edina Slovenka. Spoznala ... Več
  Ema Hajdenkumera Lexix Noosa, Avstralija
 • GLS Berlin College, Berlin
  V mesecu juliju sem obiskala Berlin, mesto neštetih znamenitosti. Stanovala sem v lepo opremljenem udobnem hotelu nedaleč vstran od šole. Pri pouku, ki smo ga imeli popoldne smo spoznavali Nemčijo ... Več
  Andreja Marko GLS Berlin College, Berlin
 • Mill Hill School, London
  I loved every single moment – Activity Leaders, Teachers, everyone that works in the school and students were lovely and always willing to help.   ... Več
  Blanka Pucer Mill Hill School, London

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2020. Naroči katalog

#OSTANIDOMA

Do nadaljnega bo podjetje zaprto za osebni kontakt, na voljo pa smo vam telefonsko in po elektronski pošti.

Vaša LTA Jezikovna potovanja
Več informacij >>

X