Humboldt Institut

Jezikovni tečaji - BAD SCHUSSENRIED (14-17 let)

14-17 let

celoletni jezikovni tečaji

visoko intenzivni tečaji

odlično opremljeni kampus

privlačni program aktivnosti

Intenzivni tečaj
Prijava na tečaj

Tečaji potekajo na 6 različnih jezikovnih nivojih in vključujejo urjenje vseh jezikovnih veščin, pisanja, govora, poslušanja in branja, slovnico in besedišče nemškega jezika. Pouk poteka po sodobnih interaktivnih komunikativnih metodah, učitelji pa spodbujajo k čim večji aktivnosti tako med poukom kot med družabnimi aktivnostmi po pouku. Za pripravo na učne ure in utrditev predelane snovi boste vsak dan nekaj časa namenili domačim nalogam, učitelji pa bodo vaše napredovanje tedensko preverjali s testi.

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:2, 4 in 6 tednov
Št. tečajnikov v razredu:povprečno 11
Stopnje:vse
Začetki:Udeleženci s predznanjem: 6.6., 20.6., 4.7., 18.7., 1.8., 15.8., 10.10., 17.10., 31.10., 14.11., 28.11., 5.12., 19.12., 26.12.2021
Popolni začetniki: 4.7., 10.10., 14.11.2021

Humboldt Institut že vrsto let v varnem okolju idiličnega Bad Schussenrieda preko celega leta nudi odlične intenzivne jezikovne programe, ki potekajo na sodobnem šolskem kompleksu sredi privlačnega parka. Jezikovni center, ki se ponaša tudi z odlično infrastrukturo, sprejme do 150 tečajnikov. Od šolskega kompleksa Humboldt Institut do centra Bad Schussenrieda je kakšnih 5 minut hoje.

Opremljenost šolskega kompleksa:
Sodobno opremljene učilnice, računalniška učilnica, notranji bazen, teniška dvorana, zunanja športna igrišča, športna dvorana, plezalna stena, šolska restavracija, prijetno opremljeni dnevni prostori s TV, mizami za biljard, namizni tenis, namizni nogomet …, šolski kino, savna, prijetno urejene spalnice.

Šolska rezidenca
Lepo urejene dvoposteljne sobe z lastno kopalnico in balkonom si delijo udeleženci različnih narodnosti. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače ter enkrat tedensko za pranje perila.
Prehrana: polni penzion 

Da bi bili  čim bolj aktivni in nemščino vadili tudi izven učilnic, šola poskrbi za raznolik program aktivnosti. Glede na odlične športne terene boste lahko igrali nogomet, odbojko, plavali, plezali po umetni plezalni steni … Igrali boste biljard, namizni nogomet, namizni tenis, slikali boste na steklo in izdelovali lesene izdelke, plesali v disku in peli na karaokah. Ob vikendih bodo na programu celodnevni izleti, enkrat tedensko popoldan pa poldnevni izleti npr. v München, v Stuttgart, na otok Mainau, v Kempten, v Lindau, v Konstanco pri jezeru Bodensee ali na Neuschwanstein, čudoviti grad kralja Ludwiga II. Na povezavi Woche in Bad Schussenried si lahko ogledate primer tedenskega programa. 
 

Potovanje do kraja tečaja

Po želji uredimo letalski prevoz do Zuricha ali Munchna. Z avtom boste iz Ljubljane do Bad Schussenrieda potrebovali caa 6 do 7 ur vožnje.
Prihod: nedelja pred začetkom tečaja
Povratek: sobota po zaključku tečaja

Covid-19 informacije: vstopni pogoji

POTOVALNI NASVETI (Posodobljeno dne 28.6.2021)
Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije zaradi še vedno prisotne možnosti okužbe z virusom COVID-19 slovenskim državljanom svetuje, da pri načrtovanju poti v tujino spremljajo širjenje virusa in njegove prisotnosti na območju načrtovane poti ter preverijo pogoje vstopa v ciljno državo ter upoštevajo odločitve tamkajšnjih oblasti. 
Spremljajte tudi aktualne potovalne nasvete Ministrstva za zunanje zadeve. 
Če se nahajate v Nemčiji, in menite, da ste morda okuženi, se v primeru bolezenskih simptomov in suma na okužbo obrnite na pristojni nemški urad za zdravje. Kontaktne podatke slednjega lahko z navedbo vaše nemške poštne številke poiščete na spletni povezavi
Od 13. 5. 2021 veljajo enotna pravila o obveznostih predhodne prijave prihoda, testiranja in karantene po prihodu za celotno Nemčijo. Obveznosti potnikov se razlikujejo glede na to, ali prihajajo iz rizičnega območja (t.i. Risikogebiet), iz območja z visoko incidenco okužb (t.i. Hochinzidenzgebiet) ali iz območja, kjer se širijo mutacije virusa SARS-CoV-2 (t.i. Virusvarianten-Gebiet).
Aktualni seznam rizičnih območij po kategorijah je dostopen na spletnih straneh Inštituta Robert Koch.

OD 27. 6. 2021 SLOVENIJE NI VEČ NA NEMŠKEM SEZNAMU RIZIČNIH OBMOČIJ 
Nemčija je 27. 6. 2021 Slovenijo umaknila s seznama rizičnih območij.
Potniki, ki se bodo deset dni pred vstopom v Nemčijo zadrževali na območjih, ki niso uvrščena na nemških seznamih rizičnih območij, lahko v Nemčijo vstopijo po kopnih poteh brez karantenske obveznosti in obveznosti predložitve negativnega izvida testiranja na Covid-19.
Izjema so potniki v letalskem prometu. Še naprej namreč velja, da morajo vsi potniki v letalskem prometu, ki vstopijo v Nemčijo, testirati pred prihodom v Nemčijo (PCR test, ki ob vstopu ni starejši od 72 ur, ali hitri antigenski test, ki ob vstopu ni starejši od 48 ur). To velja tudi za potnike v tranzitu.


Potniki iz rizičnih območij:
- obvezna je registracija prihoda na spletni strani einreisenameldung.de.
- obvezna je 10-dnevna karantena (če potniki spletni prijavi predložijo negativni izvid testiranja, potrdilo o prebolelem COVID-19 v zadnjih 6 mesecih ali potrdilo, da je od drugega cepljenja s cepivi proizvajalcev BioNTecH/Pfizer, Modena in AstraZeneca oz. od edinega cepljenja s cepivom proizvajalca Johnson&Johnson minilo vsaj 14 dni, karantena ni obvezna).
- določene so posamezne izjeme od karantenske in prijavne obveznosti.

Potniki iz območij z visoko incidenco okužb:
- obvezna je registracija prihoda na spletni strani einreiseanmeldung.de.
- obvezno je potrebno opraviti testiranje na prisotnost virusa SARS-CoV-2 pred vstopom v Nemčijo, vstop je možen le z negativnim izvidom testiranja.
- obvezna je 10-dnevna karantena, ki se jo lahko prekine s testiranjem ne prej kot peti dan od njenega začetka (potniki, ki so v zadnjih 6 mesecih preboleli COVID-19 ali so že bili polno cepljeni, lahko ob predložitvi dokazil uveljavljajo izjemo od karantene).
- določene so posamezne izjeme od karantenske in prijavne obveznosti.

Potniki iz območij, kjer se širijo mutacije virusa:
- obvezna je registracija prihoda na spletni strani einreiseanmeldung.de.
- vstop in bivanje v Nemčijo je dovoljen le nemškim državljanom in osebam s prijavljenim bivališčem v Nemčiji ter potnikom, ki tranzitirajo Nemčijo preko mednarodnih letaliških terminalov.
- obvezno je potrebno opraviti testiranje na prisotnost virusa SARS-CoV-2 pred vstopom v Nemčijo, vstop je možen le z negativnim izvidom testiranja.
- obvezna je 14-dnevna karantena, ki je ni možno predhodno prekiniti.

Podrobnosti o navedenih obveznostih najdete na straneh zveznega ministrstva za zdravje v nemškem in angleškem jeziku.

NUJNA KONZULARNA POMOČ 
Za nujne konzularne zadeve je veleposlaništvo dosegljivo vsak delovnik med 9. in 17. uro na +49 (0)30 20 61 45 0. Izven uradnih ur so za nujne primere dosegljivi na dežurni številki + 49 15 228 155 151. Tisti, ki se nahajate na območju zveznih dežel Bavarske in Baden-Württemberga, se lahko obrnete na Generalni konzulat Republike Slovenije v Münchnu. 

NADZOR NA MEJAH PRI VSTOPU V NEMČIJO 
Slovenski državljani za vstop v Nemčijo ne potrebujejo utemeljenega razloga. Veljajo pa določene obveznosti obvezne prijave prihoda, predhodenga testiranja in karantene. Podrobnosti najdete v nadaljevanju. 
Nemčija je z 16. 6. 2020 ukinila sistematični mejni nadzor na notranjih schengenskih mejah. Za vstop v Nemčijo državljanom članic EU, schengenskega prostora in Združenega kraljestva ni več potreben utemeljen razlog. 
Potniki, ki v Nemčijo vstopajo iz tretjih držav, za vstop v državo potrebujejo utemeljen razlog (npr. poklicni, izobraževalni, medicinski in družinski razlogi). Eden izmed utemeljenih razlogov je tudi tranzit v domovino oz. v državo stalnega prebivališča. Za utemeljitev vstopa je potrebno predložiti ustrezna dokazila (npr. rezervirane ali kupljene vozovnice za nadaljevanje potovanja). 
Od 30. 3. 2021 se morajo vsi potniki, ki v Nemčijo pripotujejo z letalom, pred vstopom v nemčijo testirati na prisotnost virusa SARS-CoV-2. Vstop v Nemčijo je možen le z negativnim izvidom testiranja. 
Aktualne informacije o mejnih kontrolah lahko preverite tudi na spletnih straneh zveznega ministrstva za notranje zadeve v nemščini ali v angleščini.

Podrobnosti o prehajanju meja najdete tudi na spletnih straneh slovenske državne uprave.

UKREPI ZA OMEJEVANJE ŠIRJENJA COVID-19 V NEMČIJI 
Tudi Nemčija je sprejela več ukrepov za omejevanje širjenja COVID-19. Številni ukrepi za zamejevanje širjenja okužb so v pristojnosti zveznih dežel, zato vam predlagamo, da si pred potovanjem pridobite relevantne informacije o veljavnih ukrepih v zvezni deželi, kamor potujete. Nabor povezav na ukrepe zveznih dežel je dostopen na tej spletni strani
V vsej Nemčiji veljajo naslednja priporočila in pravila: 
- Ohranjajte vsaj 1,5m razdalje od drugih oseb. 
- Obvezna je uporaba zaščitnih mask na posameznih javnih prostorih, v lokalnem javnem potniškem prometu in pri nakupovanju je obvezna uporaba medcinskih zaščitnih mask ali mask FFP2. 
- Redno si umivajte roke z vodo in milom oz. si jih razkužujte. 
- Upoštevajte higieno kašlja. 
- Uporabljajte aplikacijo Corona-Warn-App. 
- Redno zračite prostore. 
- Omejite svoje socialne stike na minimum. 
- Odpovejte se zasebnim druženjem in praznovanjem. 
- Razmislite o nujnosti potovanj na in iz rizičnih območij v in izven Nemčije, odpovejte se nenujnim potovanjem. 

V okrajih, kjer sedemdnevna incidenca novih okužb na 100.000 prebivalcev presega vrednost 100 več kot tri dni zapored, stopijo v veljavo naslednje omejitve:
prepoved nočnih izhodov med 22:00 zvečer in 5:00 zjutraj;
- dovoljeno je srečevanje z največ eno osebo iz drugega gospodinjstva (v to niso všteti otroci, mlajši od 14 let);
- trgovine z življenjskimi potrebščinami so odprte, obvezna je uporaba FFP2 mask;
- ostale trgovine na drobno lahko blago ponujajo le po predhodno rezerviranih terminih, stranke morajo predložiti dnevno aktualen negativni izvid testiranja;
- delodajalci morajo v največji možni meri zagotoviti delo od doma;
- pouk poteka izmenično, nad incidenco 165 poteka pouk le na daljavo;
- rekreativni šport je omejen, športni objekti so zaprti, dovoljena je brezkontaktna vadba največ dveh oseb iz različnih gospodinjstev;
- zaprti so ponudniki prostočasnih in športnih aktvinosti;
- zaprte so kulturne ustanove, kulturni dogodki lahko potekajo le brez občinstva (npr. prenos v živo);
- gostinski obrati lahko prodajajo le hrano in pijačo za s seboj;
- storitve telesne nege so dovoljene le za medicinske namene, ob uporabi FFP2 maske in s predložitvijo negativnega izvida testiranja.

Priporočamo vam, da se o veljavnih pravilih poučite  na spletnih straneh zvezen dežele in/ali mesta, kjer se nahajate oz. kamor potujete. 

KONTAKTNI PODATKI IN SPREMLJANJE STANJA 
Aktualno število okuženih po zveznih državah lahko spremljate na: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Fallzahlen.html 
Splošne informacije o virusu in ukrepih pristojnih nemških organov najdete na: 
https://www.infektionsschutz.de/ 
https://www.bundesregierung.de/breg-de/themen/coronavirus 
https://www.bundesgesundheitsministerium.de/coronavirus.html 
https://www.bmi.bund.de/SharedDocs/faqs/DE/themen/bevoelkerungsschutz/coronavirus/coronavirus-faqs.html 
https://www.rki.de/SharedDocs/FAQ/NCOV2019/FAQ_Liste.html 
https://www.bundespolizei.de/Web/DE/04Aktuelles/01Meldungen/2020/03/200317_faq.html;jsessionid=74812B93969A5909EFEAA84DAC1AEEB5.1_cid324 
Dostop do aktualnih ukrepov zveznih dežel je možen na njihovih spletnih straneh. Zbirno so povezave dostopne na spletni strani zvezne vlade
 

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO OD 15.7.2021
Ključne novosti po 15.7.2021 so:
- ukinjajo se seznami držav,
- izenačujejo se pogoji za vstop v Slovenijo: za vse velja pogoj PCT,
- dokazila so lahko tudi evropsko digitalno covid potrdilo in digitalno covid potrdilo tretje države,
- ostajata le dve izjemi za vstop v Slovenijo brez napotitve v karanteno in negativnega testa, in sicer za dvolastnike in otroke, mlajše od 15 let, v spremstvu starša oziroma skrbnika.

Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli osebi, ki predloži:
1. negativni rezultat PCR testa, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa,
2. negativni rezultat HAG testa, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
3. potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev),
4. potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je preteklo od prejema: drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni, drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni, odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni, drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni, drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni;
5. potrdilo o cepljenju za prebolevnike (potrdilo o prebolelosti in dokazilo, da je bila v obdobju do največ osem mesecev od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma začetka simptomov oseba cepljena z enim odmerkom cepiva iz prejšnje točke, pri čemer se zaščita vzpostavi z dnem cepljenja, 
6. evropsko digitalno covid potrdilo v digitalni ali papirni obliki, opremljeno s QR kodo, ki vsebuje podatke o negativnem rezultatu testa PCR ali testa HAG, potrdilo o cepljenju, potrdilo o prebolelosti ali potrdilo o cepljenju za prebolevnike (EU DCP),
7. digitalno covid potrdilo tretje države v digitalni ali papirni obliki, opremljeno s QR kodo, ki vsebuje vsaj enake podatke kot EU DCP in ga je pristojni zdravstveni organ tretje države izdal v angleškem jeziku (DCP tretje države).
8. Če je oseba cepljena s kombinacijo dveh različnih cepiv iz 4. točke, se zaščita vzpostavi po preteku časa od prejema drugega odmerka posamezne vrste cepiva. Če je taka oseba prvič cepljena s cepivom iz tretje ali pete alineje 4. točke (cepivo proizvajalca AstraZeneca), se zaščita vzpostavi takoj po drugem cepljenju, če se drugič cepi s cepivom iz prve alineje 4. točke (cepivo proizvajalca Biontech/Pfizer) ali druge alineje 4. točke (cepivo proizvajalca Moderna) in drugi odmerek prejme v roku od 4 do 12 tednov po prejemu prvega odmerka.
Oseba, ki ne predloži enega od zgoraj navedenih dokazil, se napoti v karanteno na domu za deset dni. Če gre za tujca brez prebivališča v Sloveniji, se mu vstop v Slovenijo dovoli in se ga napoti v karanteno na domu za deset dni le, če nedvomno dokaže, da ima zagotovljen prostor, kjer bo prestajal karanteno, sicer se mu vstop v Slovenijo ne dovoli.

Vstop brez napotitve v karanteno in negativnega testa
Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli naslednjim kategorijam oseb:
1. otroku, ki še ni dopolnil 15 let in prehaja mejo skupaj z ožjim družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Slovenijo, ali v organizirani skupini v spremstvu vzgojitelja, učitelja ali skrbnika, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Slovenijo,
2. dvolastniku ali najemniku zemljišča v obmejnem območju ali na obeh straneh državne meje, ki prehaja državno mejo s sosednjo državo zaradi opravljanja kmetijsko-poljedelsko-gozdarskih del in se vrača čez mejo najpozneje v desetih urah po prehodu meje. Izjema velja tudi za ožje družinske člane posameznika in druge osebe, ki imajo s posameznikom na istem naslovu prijavljeno prebivališče, kadar potujejo skupaj.
Oseba, ki uveljavlja eno od teh izjem, mora policiji predložiti dokaze za obstoj teh izjem, sicer se napoti v karanteno na domu. Če gre za tujca brez prebivališča v Sloveniji, se mu vstop v Slovenijo dovoli in se ga napoti v karanteno na domu za deset dni le, če nedvomno dokaže, da ima zagotovljen prostor, kjer bo prestajal karanteno, sicer se mu vstop v Slovenijo ne dovoli.

O državi

Kaj je prva stvar, na kateri pomislite, ko omenimo eno največjih držav v Evropi? Pregovorna nemška natančnost in delavnost, močno gospodarstvo z zelo nizko stopnjo brezposelnosti, priljubljene avtomobilske znamke, pravljični gradovi, slikovite vasice, zasneženi alpski vrhovi na jugu in peščene plaže na daljnem severu, pa živahni Biergartni in znameniti Oktoberfest? Če dodamo še spomenike burne nemške preteklosti, je to nadvse zanimiva in bogata dežela. Zato jezikovno potovanje v Nemčijo ne pomeni le učenje nemškega jezika, temveč je tudi odlična priložnost spoznati njeno raznolikost.
Prebivalstvo: 82,6 milijona

O mestu

Bad Schussenried, prvič omenjen že v 12. stoletju, leži sredi gričevnate pokrajine med Donavo in Bodenseejem. Je odlično izhodišče za izlete in je znano ne le po svojih zgodovinskih spomenikih temveč tudi po čudoviti okolici in zdravilišču. 

Valuta

EUR - evro

Vizne informacije

Za potovanje v Nemčijo slovenski državljani potrebujejo veljavni potni list ali osebno izkaznico.

Časovni pas

kot SLO

Prazniki

6.1., 8.3., 2.4., 5.4., 1.5., 13.5., 24.5., 3.6., 15.8., 3.10., 31.10., 25.12., 26.12.2021

TEČAJ Šolska rezidenca
PP/DS
2 tedna 4 tedni 6 tednov
Intenzivni  2100 4200 6200

Doplačila/teden:
-    Sezonsko doplačilo v času od 13.6. do 21.8.2021: 45 EUR

Doplačila:
-    Povratni prevoz z letališča Zürich do Bad Schussenrieda v organizaciji šole: 240 EUR
-    Povratni prevoz z letališča München do Bad Schussenrieda v organizaciji šole: 290 EUR
-    Povratni prevoz z letališča Friedrichshafen do Bad Schussenrieda v organizaciji šole: 110 EUR

Opombe:
-    Plačilo kavcije za primer poškodovanja opreme v višini 50 EUR; te vam ob odhodu povrnejo.

Cena vključuje

uvrstitveni test

tečaj in učne materiale

potrdilo o udeležbi na tečaju

nastanitev in polni penzion

družabne in športne aktivnosti po programu šole

celodnevni izlet ob sobotah

poldnevni izlet ob sredah

nezgodno zavarovanje

Video predstavitev šole

Lokacija šole na zemljevidu


Prikaži večji zemljevid

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • Rennert, New York
  Rad bi se vam zahvalil iz vsega srca, ste ZAKON Agencija in brez vas ne bi nikoli dozivel toliko lepega in spoznal toliko ljudi kot sem jih na tem potovanju. ... Več
  Roman Pejnovič Borkovič Rennert, New York
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Sprva sploh nisem hotela na tečaj v Anglijo, saj sem imela strah pred govorjenjem v angleščini. Sama pri sebi sem si mislila, da govorim porazno. Vendar sem, v zahvalo mojemu ... Več
  Ana Respet LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • South Bank University - Embassy Summer, London
  Sem Matjaž Žnidaršič in v letošnjem letu sem z vašo agencijo šel na jezikovni tečaj v London za 2 tedna.....hvala vam za vse to saj teh 2 tednov ne bom ... Več
  Matjaž Žnidaršič South Bank University - Embassy Summer, London
 • Royal Russell School, London
  Na prehodu iz osnovne šole v srednjo šolo smo se doma odločili, zaradi mojega pomanjkanja znanja angleščine, za jezikovni program v tujini. Odločili smo se za Royal Russell college - ... Več
  Lucija Pacek Royal Russell School, London
 • Babilonia, Taormina
  Letošnje poletje sem 14 dni preživela v Taormini - čarobnem siciljanskem mestu na pečinah, kjer sem se kot začetnica prvič učila italijanskega jezika. Kot profesorica nemščine sem zelo zahtevna glede ... Več
  Katja Bradač Babilonia, Taormina
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Prvič sem šla sama tako daleč od doma. Ko sta me starša na letališču zapustila, me je hudo stisnilo pri srcu. A ko sem dobila svojo sobico pri gostiteljski družini ... Več
  Lena Jakopič LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovni programov v tujini. PRIJAVA NA E-NOVICE