Ih Dublin – Wesley College

Jezikovni tečaji - DUBLIN (12-17 let)

12-17 let

sodobne metode poučevanja

priljubljeni poletni jezikovni tečaji

odlični športni tereni

prostran zasebni kolidž

Standardni tečaj
Prijava na tečaj

Med poukom, ki poteka dopoldan, se boste izpopolnjevali v govoru, v slušnem razumevanju, branju, v slovnici in jezikovnih strukturah, poudarek pa bo veljal komunikaciji za učinkovito rabo angleščine v vsakdanjih situacijah. Učitelji vodijo učne ure po sodobnih interaktivnih metodah in vključujejo delo v skupinah in projektno delo, da boste pri pouku in med aktivnostmi po pouku kar najbolj aktivno sodelovali. V sklopu popoldanskega programa pa nudi šola zanimiv Digital Media Programme, ki vključuje medijsko produkcijo – video novičke, animacijo stripov, fotografiranje … , svoje izdelke pa boste preko e-portfelja predstavili svojim prijateljem, sošolcem in staršem doma. 

Število šolskih ur / teden:15
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:1, 2, 3 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 15
Stopnje:vse, razen za popolne začetnike
Začetki:Skupinski odhod: 30.6.2019
Individualni odhodi: 23.6., 30.6.., 7.7., 14.7., 21.7.2019.
Zadnji dan programa je 28.7.2019.
Skupinski odhodi v navedenih terminih so zagotovljeni, če se na program v posameznem terminu prijavi vsaj 10 udeležencev.

     
Če bi poletne jezikovne počitnice želeli preživeti skupaj z mladimi iz vsega sveta v okolju značilne »Irish Boarding School«, je prestižni Wesley College v južnem predmestju Dublina prava izbira. Ponaša se s čudovito lokacijo v zelenju ob vznožju Dublin Mountains, le 15 minut s tramvajem pa je do središča Dublina. Ker ima prostrani kampus, kjer potekajo odlični programi jezikovne šole Ih Dublin, fantastične športne terene, na svoj račun pridejo tudi športni entuziasti - saj bo poleg učenja angleščine, ogledov Dublina in družabnih aktivnosti zagotovo čas tudi za ukvarjanje s športom! 

Opremljenost kampusa:
Moderno opremljene učilnice, računalniške učilnice, jezikovni laboratorij, center za Music&Arts, odlično založena knjižnica, igrišča za odbojko, košarko in badminton, igrišča za hokej, teniška igrišča in igrišča za ragbi, moderna šolska restavracija in večnamenska športna dvorana, prijetno opremljene spalnice, družabni prostori s TV.
 

Wesley College
Nastanjeni boste v lepo opremljenih dvo- do štiriposteljnih sobah, ki si jih boste delili s tečajniki druge narodnosti. Kopalnice so skupne. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: polni penzion

Gostiteljska družina
Nastanjeni boste v eno- ali dvoposteljni sobi, ki jo boste delili s tečajnikom druge narodnosti. Šola poskrbi za vsakodnevni prevoz zjutraj od družine do šole, in popoldan okoli 17. ure po zaključku popoldanskih aktivnosti nazaj do družin.  
Prehrana: polni penzion. Toplo kosilo na šoli.

V prostem času šola skrbi za raznolik program aktivnosti, ki vključujejo šport (košarka, plavanje, rugby, hokej …), Arts and Crafts, učenje irskih plesov in moderni hip-hop, večerne aktivnosti, kot so bowling, karaoke, disko … , oglede dublinskih znamenitosti kot je npr. Guiness Storehouse, ob sobotah pa bo na programu celodnevni izlet, npr. do čudovitega predela Wicklow & Glendalough.

Tečajniki, nastanjeni pri družinah, boste nedelje in večere, razen dvakrat tedensko, ko se boste udeležili večernih aktivnostih na šoli, preživljali s svojimi gostitelji.

Potovanje do kraja tečaja
Po želji uredimo letalsko vozovnico do Dublina. Povratni prevoz z letališča Dublin je vključen v ceni aranžmaja.
V terminu s skupinskim odhodom je letalski prevoz do Dublina vključen v ceni aranžmaja.
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Povratek: sobota ali nedelja po zaključku tečaja
Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.


O državi

Republika Irska pokriva pet šestin tretjega največjega evropskega otoka, zaradi širnih planjav, poraslih z zelenimi travniki in pašniki, imenovanega tudi »zeleni otok«. Fascinantna lepota irske pokrajine in razgibana irska zgodovina navdušita vsakega obiskovalca, pravo bogastvo dežele pa je v njenih prebivalcih, ki so za razliko od irskega vremena izjemno gostoljubni in odprti v skladu z rekom: »Tujcev ni, so le prijatelji, ki jih še nismo srečali«. Vzemite si čas in ob kozarčku Guinnessa uživajte njihovo gostoljubnost in prisluhnite keltskim legendam. 
Prebivalstvo: cca 4,5 milijonov


O mestu

Baile Atha Cliath, kot ga imenujejo v keltskem jeziku, je eno izmed najhitreje rastočih mest, saj več kot četrtina prebivalcev Irske živi v prestolnici in njeni okolici, pa vendar dovolj majhno, da stari mestni predel Temple Bar zlahka raziščete peš ali s priljubljenim prevoznim sredstvom, s kolesom. Pazite le, da ga ne pozabite pred kakšnim izmed mnogih pubov, ki so zaščitni znak Dublina in celotne Irske, in v katerih so marsikatero pinto temnega Guinnessa že davno pred vami zvrnili znameniti Irci, kot npr. James Joyce, Oskar Wilde, G.B. Shaw ali Bono. Seveda pa se vse v Dublinu ne vrti samo okoli pubov in piva – ugledna univerza Trinity College v svoji knjižnici hrani eno najlepših zgodnjekrščanskih knjig »Book of Kells«, ki dnevno privablja množice obiskovalcev.
Prebivalstvo: 1,8 milijona


Valuta

EUR - evro

Vizne informacije

Za potovanje na Irsko Slovenci potrebujejo veljavni potni list ali osebno izkaznico.

Časovni pas

SLO -1 ura

Prazniki

6.1., 18.3., 22.4., 6.5., 3.6., 5.8., 28.10., 25.12., 26.12.2019

  Kolidž
PP/VS
1 teden 2 tedna vsak nadaljnji teden
Standardni tečaj 990 1860 850
Standardni tečaj - skupinski odhod - 2050 -

 

  Gostiteljska družina
PP/ES ali DS
1 teden 2 tedna vsak nadaljnji teden
Standardni tečaj 840 1560 700
Standardni tečaj - skupinski odhdod - 1895 -


 

Cena vključuje

povratni prevoz z letališča Dublin do nastanitve

uvrstitevni test

tečaj in učne materiale

potrdilo o udeležbi na tečaju

nastanitev in polni penzion

izvenšolske aktivnosti po programu šole

trije poldnevni ogledi Dublina na teden

en celodnevni izlet na teden

nezgodno zavarovanje

zdravstveno zavarovanje TUJINA AS
V terminu skupinskega odhoda dodatno:

povratni letalski prevoz do Dublina

stroške LTA spremljevalca

Video predstavitev šole

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Prvič sem šla sama tako daleč od doma. Ko sta me starša na letališču zapustila, me je hudo stisnilo pri srcu. A ko sem dobila svojo sobico pri gostiteljski družini ... Več
  Lena Jakopič LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • GLS Berlin
  Zato so to bile moje najboljše počitnice do sedaj in si jih SRČNO želim ponoviti. Moje ime je Jasmina in prihajam iz Sp.Polskave. Letos sem se udeležila jezikovnega potovanja v Berlin. ... Več
  Jasmina Mikov GLS Berlin
 • Eastbourne School of English, Eastbourne
  Zame je bilo teh 14 dni v Eastbournu ena izmed najlepših izkušenj. Ob vseh ljudeh, ki sem jih spoznala, sem čisto pozabila, da se v resnici pogovarjam angleško. Pri pouku ure ... Več
  Ana Grilc Eastbourne School of English, Eastbourne
 • Buckswood College, Hastings
  Po kosilu smo imeli posebno uro angleščine Slice of Britain, kjer smo se učili in spoznavali kulturo Anglije. Ta ura je bila bolj zabavni del, tako smo spoznavali kraljevo družino, ... Več
  Petra Marko Buckswood College, Hastings
 • Emerald Cultural Institute, Dublin
  Sprejeli so me odprtih rok in lahko rečem, da sem prišla zagotovo k najboljši družini,  kar si jih je možno želeti. Oni so živeli za nas udeležence tečajev. Od njih ... Več
  Andreja Marko Emerald Cultural Institute, Dublin
 • University of Arts London, London
  Predavatelji so prijazni in ti vedno nudijo podporo, če česa ne razumeš, ti bodo podrobneje razložili. Tako da so se posvetili skupini kot tudi posamezniku. Predvsem pa smo dajali poudarek ... Več
  Lucija Vovk University of Arts London, London

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2019. Naroči katalog