Language Specialists International

Jezikovni tečaji - PORTSMOUTH (nad 25 let)

nad 25 let

odlični učitelji

profesionalna izvedba tečajev

odlično opremljena šola

bogate izkušnje poučevanja angleščine za različna strokovna področja

Standardni tečaj za udeležence nad 30 let
Prijava na tečaj

Tečaj je vsebinsko pripravljen za udeležence nad 30. letom starosti. Poudarek med dinamičnim poukom, ki vključuje različne jezikovne aktivnosti velja izpopolnjevanju v tekočem komuniciranju, širjenju besedišča in pravilni izgovorjavi – skratka učinkoviti rabi angleškega jezika.
Tematika zajema različna področja, ob šolskih učbenikih uporabljali tudi avtentične opisne in avdio-vizualne materiale. Dodatno k 15 uram pouka je 7 ur tedensko namenjenih samostojnemu študiju v multimedijskem centru.

 

Število šolskih ur / teden:15 + 7
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:2 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 8
Stopnje:A2 in višje
Začetki:vsak ponedeljek
Intenzivni tečaj za udeležence nad 30 let
Prijava na tečaj

Tečaj je vsebinsko pripravljen za udeležence nad 30. letom starosti. Poudarek med dinamičnim poukom, ki vključuje različne jezikovne aktivnosti velja izpopolnjevanju v tekočem komuniciranju, širjenju besedišča in pravilni izgovorjavi – skratka učinkoviti rabi angleškega jezika. 

Tematika zajema različna področja, ob šolskih učbenikih uporabljali tudi avtentične opisne in avdio-vizualne materiale. tečaj zajema 15 učnih ur pouka v dopoldansem času in 10 učnih ur izbirnih vsebin popoldan, razporejenih od ponedeljka do četrtka. Vsebinsko dodatne ure zajemajo tematiko kot npr. Socializing and Entertaining, Making Complaints, Expressing Opinions, Understanding and using Idiomatic Phrases and Expressions, ...  Dodatno k 25 uram pouka je 7 ur tedensko namenjenih samostojnemu študiju v multimedijskem centru.

Število šolskih ur / teden:25 +10
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:2 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 8
Stopnje:A2 in višje
Začetki:vsak ponedeljek

Language Specialists International je nedvomno eden najodličnejših centrov za jezikovne treninge poslovnežev v Veliki Britaniji. Že 30 let nudi učinkovite programe, ki se jih udeležujejo poslovneži in strokovnjaki različnih področij: bančništvo in finance, prodaja/marketing, zavarovalništvo, turizem, medicina, letalska industrija, mediji … Odlični učitelji z različnih strokovnih področij, kot tudi skrb šolskega osebja za vaše dobro počutje so najboljše zagotovilo za uspešno izobraževanje. Sodobno šolsko poslopje je v mestnem središču blizu restavracij, gledališča in sodobnega nakupovalnega centra, pa tudi do morja in zgodovinskih dokov se boste lahko sprehodili.
Po prijavi vsak udeleženec izpolni posebni vprašalnik, na osnovi katerega šola oceni nivo predznanja angleškega jezika in na osnovi le-tega, potreb posameznih tečajnikov in področja njihovega dela prilagodi vsebino tečaja.

Opremljenost centra:
Z video kamerami, TV in računalniki odlično opremljene učilnice, multimedijski jezikovni center, jezikovni laboratorij, bogato založena  šolska knjižnica in družabni prostor z lepim pogledom na morje, Wi-Fi, prijetna restavracija »Le Café Parisien« v pritličju šolske stavbe.  

 

Gostiteljska družina
Stanovali boste v enoposteljni sobi višjega standarda pri Executive družinah, kopalnico si boste delili z družino ali pa vam bo na voljo lastna kopalnica. Večina družin je od šole oddaljenih do 30 minut hoje.
Prehrana: polpenzion med tednom, polni penzion med vikendom

Šolska rezidenca
Šola ima 2 novi lepo urejeni hiši, kjer so tečajnikom na voljo prijetne enoposteljne spalnice s tušem (skupni WC) ali s kopalnico (lastni WC), opremljena skupna kuhinja in dnevna soba s TV, pralnica ter brezplačni Wi-Fi. Poskrbljeno je za posteljnino, brisače potrebujete lastne. Do šole boste potrebovali le 5 minut hoje, tudi do trgovin, restavracij in mestnega središča se boste lahko kar sprehodili.
Prehrana: brez prehrane
 

Poleg odličnega pouka skrbi šola za raznolik program družabnih aktivnosti in obiskov zgodovinsko ali kulturno pomembnih in znanih krajev. Lahko se boste priključili debatnemu ali jezikovnemu klubu, v družbi učiteljev boste obiskali restavracije, koncerte, gledališče, pube in muzeje, lahko pa boste izbrali kakšno izmed športnih aktivnosti: nogomet, surfanje, jadranje, tenis, golf …

Potovanje do kraja tečaja
Po želji uredimo letalsko vozovnico do Londona. Z letališč so dobre povezave do Portsmoutha. Doplačilo za prevoz v organizaciji šole.
Prihod: nedelja pred začetkom tečaja
Povratek: sobota po zaključku tečaja

O državi

Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske, v katerem v času največjega razcveta sonce nikoli ni zašlo, je pustilo v svoji burni zgodovini pečat na slehernem kotičku našega planeta, zato je in bo angleščina upravičeno svetovni jezik številka ena, s pomočjo katerega se bomo najlaže in najhitreje sporazumeli. Drugi izraz za Veliko Britanijo, ki združuje Anglijo, Wales in Škotsko, je tudi »ta zelena in prijetna dežela« iz pesmi Williama Blakea, ki najlepše opisuje raznoliko pokrajino, ki se razprostira od Škotskega hribovja s čudovitimi gradovi na severu do mogočnih klifov na jugu ter simpatično drugačnost njenih prebivalcev, najbolj izraženo s pretirano vljudnostjo, ekscentričnostjo v načinu oblačenja, vožnjo po levi, lojalnostjo kraljičini kroni in še marsikaj bi se našlo. Najbolje da to odkrijete kar sami, saj Angleži ničesar ne skrivajo, ampak so ponosni na svoje posebnosti.
Glavno mesto: London


O mestu

Portsmouth, katerega ime naj bi po legendi izhajalo iz »the port´s mouth«, je edino angleško otoško mesto, saj skoraj v celoti leži na otoku Portsea. V svoji več kot osemstoletni zgodovini se je iz ribiške vasice razvil v enega najpomembnejših južno-angleških pristanišč, katerega zgodovinski doki z Nelsonovo admiralsko ladjo »HMS Victory« in prvo jekleno ladjo »HMS Warrior« letno privabijo preko milijon obiskovalcev. Rojstno mesto Charlesa Dickensa in Petra Sellersa svojim prebivalcem in obiskovalcem nudi kilometre peščenih plaž, bogato športno infrastrukturo, odlične pogoje za jadranje in živahno nočno življenje v pubih, koncertnih dvoranah in gledališčih.
Prebivalstvo: 200 000


1.1., 25.3., 28.3., 2.5., 30.5., 1.8. (Škotska), 29.8., 30.11. (Škotska), 25.12., 26.12., 27.12.2016

Valuta

GBP - britanski funt

Vizne informacije

Za potovanje v Veliko Britanijo slovenski državljani do 29.3.2019 potrebujejo veljavni potni list ali osebno izkaznico. Informacije o zahtevanih osebnih dokumentih po tem datumu pridobite na spletnih straneh www.mzz.gov.si in www.gov.uk.

Časovni pas

SLO - 1 ura

Prazniki

19.4., 22.4., 6.5., 27.5., 5.8. (Škotska), 26.8., 2.12. (Škotska), 25.12., 26.12.2019

    Družina Executive
POL med tednom, PP med vikendom / ES
1 teden vsak nadaljnji teden
Angleška komunikacija za poslovneže 1480 1398
Angleška komunikacija za poslovneže plus 1730 1640

 

   Šolska rezidenca
N / ES
1 teden vsak nadaljnji teden
Angleška komunikacija za poslovneže 1390 1310
Angleška komunikacija za poslovneže plus 1675 1590


Doplačila:
-    Kosilo (glavna jed, sladica, pijača, kava) od ponedeljka do petka z učiteljem: 110 EUR/teden
-    Enosmerni prevoz z letališč London Gatwick in Heathrow do nastanitve s taxijem v organizaciji šole stane 135 GBP, povratni prevoz 210 GBP.
 

Cena vključuje

test jezikovnega predznanja

analizo jezikovnih potreb

tečaj in učne materiale

nastanitev

poročilo o udeležbi na tečaju

organizacijo aktivnosti v prostem času (doplačilo za prevoze in vstopnine)

nezgodno zavarovanje

VTISI NAŠIH TEČAJNIKOV O TEJ ŠOLI

 • Language Specialists International, Portsmouth
  Go. Vesno sem spoznala na Informativi v Ljubljani. S svojo neposrednostjo in bogatimi izkušnjami na področju dela s tujino, me je v trenutku prepričala, da sem se odločila za potovanje ... Več
  Veronika Gosak Krebs Language Specialists International, Portsmouth

Video predstavitev šole

Lokacija šole na zemljevidu


Prikaži večji zemljevid

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • Language Specialists International, Portsmouth
  Go. Vesno sem spoznala na Informativi v Ljubljani. S svojo neposrednostjo in bogatimi izkušnjami na področju dela s tujino, me je v trenutku prepričala, da sem se odločila za potovanje ... Več
  Veronika Gosak Krebs Language Specialists International, Portsmouth
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Moja izkušnja iz LTC Eastbourna je bila nepozabna. Na začetku me je bilo strah in nisem vedela kaj pričakovati, ampak zaradi prijaznih ledarjev iz Slovenije in Anglije je strah ki ... Več
  Ela Šeruga LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Sprva sploh nisem hotela na tečaj v Anglijo, saj sem imela strah pred govorjenjem v angleščini. Sama pri sebi sem si mislila, da govorim porazno. Vendar sem, v zahvalo mojemu ... Več
  Ana Respet LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Buckswood College, Hastings
  Poleti 2017 sem bila prvič v BOSS-u. Ker je bilo tako super, sem šla tudi 2018 in zagotovo grem tudi letos. Imeli smo se izredno lepo. Vse aktivnosti in ure ... Več
  Julia Kresse Buckswood College, Hastings
 • South Bank University - Embassy Summer, London
  Sem Matjaž Žnidaršič in v letošnjem letu sem z vašo agencijo šel na jezikovni tečaj v London za 2 tedna.....hvala vam za vse to saj teh 2 tednov ne bom ... Več
  Matjaž Žnidaršič South Bank University - Embassy Summer, London
 • Escuela de Idiomas Nerja, Nerja
  Tipično andaluzijsko mestece z zelo komunikativni domačini, intimno vzdušje v šoli in pri pouku, druženje s sošolci in skupno raziskovanje okolice, odlične izvenšolske aktivnosti (tapas večer, flamenco show, kayaking, odbojka ... Več
  Mirjana Escuela de Idiomas Nerja, Nerja

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2019. Naroči katalog