SI | HR +386 2 6210 211 info@lta.si
Jezikovni tečaji za učence in dijake - s spremstvom - LONDON

Embassy English

nad 16 let


nad 16 let
slovenski spremljevalec
intenzivni tečaji angleščine
sodobno opremljena celoletna šola
kompetentni učitelji
Deli s prijatelji:

Program, ki vključuje intenzivni tečaj angleškega jezika, je namenjen bolj samostojnim tečajnikom, ki boste po želji angleško prestolnico lahko raziskovali tudi sami ali v družbi svojih novih prijateljev. Sodobno opremljen kampus, kjer jezikovna šola Embassy English čez vse leto nudi odlične tečaje angleškega jezika, razpolaga z vsem, kar potrebujete za prijetno bivanje in učinkovito učno izkušnjo. Pouk na šoli poteka v sproščenem vzdušju, vodijo pa ga kompetentni in izkušeni učitelji. Jezikovni center se ponaša s privlačno lokacijo v zgodovinsko zanimivem Greenwichu, le kakšnih 10 minut hoje je do privlačne tržnice, Cutty Sark ali do National Maritime Museum. V sklopu sodobnega kampusa je poleg dobro opremljenega jezikovnega centra tudi šolska rezidenca, tako da pot do šole odpade!

Opremljenost kolidža:
Z interaktivnimi tablami opremljene učilnice, šolska knjižnica in knjigarna, restavracija, klubski prostor z aparati za napitke in prigrizke, internet café, prijetno šolsko dvorišče, brezplačni Wi-Fi in sodobna šolska rezidenca s 280 sobami z lastno kopalnico ter skupno pralnico.
Udeležencem je na voljo My Embassy English, on-line učni portal, kjer najdete učno gradivo, teste za preverjanje znanja, lahko si ustvarite lastni učni portfelj …
 

 

Intenzivni tečaj

Dobro strukturiran pouk poteka po komunikativnih učnih metodah ob uporabi sodobnih učnih pripomočkov in Embassy English učnih materialov (učbeniki, vadnice in on-line jezikovni program) ter avtentičnih pisnih in video materialov. Med tečajem boste izpopolnili znanje slovnice in besedišče angleškega jezika, izboljšali boste spodobnost tekočega in pravilnega govorjenja in slušnega razumevanja, da boste sposobni v angleškem jeziku samozavestno in učinkovito komunicirati. Tečaj je kombinacija 20 učnih ur standardnega tečaja dopoldan in 8 učnih ur izbirnih učnih vsebin popoldan, ki jih izberete v skladu s predznanjem, svojimi jezikovnimi potrebami in interesi. Šola nudi naslednje izbirne vsebine: veščina govora – konverzacija, slovnica, obvladovanje in širjenje besedišča, priprave na mednarodne izpite IELTS in poslovna komunikacija (udeleženci s predznanjem vsaj na nivoju B1).

Število šolskih ur / teden:28
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:2 tedna
Št. tečajnikov v razredu:največ 15
Stopnje:vse
Začetki:24.6., 8.7., 5.8.2018

Šolska rezidenca 
Študentska rezidenca je del šolskega kompleksa. Nastanjeni boste v eno. In dvoposteljnih sobah z lastno kopalnico.  Poskrbljeno je za posteljnino, brisače potrebujete lastne. Na voljo je Wi-Fi. Prehranjevali se boste v prijetni samopostrežni restavraciji kampusa.  
Prehrana: polni penzion
 

Še posebej poleti nudi šola svojim tečajnikom raznolik program družabnih aktivnosti, ogledov filmskih in gledaliških predstav, obiske muzejev, koncertov in izletov v bližnje ali bolj oddaljene kraje, npr. v Stonehenge, Bath, v Oxford …  V ceno programa je vključen en celodnevni izlet na teden.

 

Potovanje do kraja tečaja

V ceni aranžmaja sta vključena letalski prevoz in povratni prevoz z letališča do kampusa. Tedensko vozovnico za mestni promet boste lahko kupili na šoli, strošek cca 35 GBP.
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Povratek: sobota ali nedelja po zaključku tečaja

O državi

Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske, v katerem v času največjega razcveta sonce nikoli ni zašlo, je pustilo v svoji burni zgodovini pečat na slehernem kotičku našega planeta, zato je in bo angleščina upravičeno svetovni jezik številka ena, s pomočjo katerega se bomo najlaže in najhitreje sporazumeli. Drugi izraz za Veliko Britanijo, ki združuje Anglijo, Wales in Škotsko, je tudi »ta zelena in prijetna dežela« iz pesmi Williama Blakea, ki najlepše opisuje raznoliko pokrajino, ki se razprostira od Škotskega hribovja s čudovitimi gradovi na severu do mogočnih klifov na jugu ter simpatično drugačnost njenih prebivalcev, najbolj izraženo s pretirano vljudnostjo, ekscentričnostjo v načinu oblačenja, vožnjo po levi, lojalnostjo kraljičini kroni in še marsikaj bi se našlo. Najbolje da to odkrijete kar sami, saj Angleži ničesar ne skrivajo, ampak so ponosni na svoje posebnosti.
Glavno mesto: London

O mestu

Gostitelj poletnih olimpijskih iger 2012 slovi tudi brez organizacije največjega svetovnega športnega dogodka za svetovno prestolnico, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. S pomočjo odlične prometne infrastrukture lahko v enem dnevu naredite lastni »sightseeing tour« in obiščete večino znamenitosti, povezanih s svetovno zgodovino ali moderno dobo; številni parki vabijo, da si oddahnete od mestnega vrveža in si naberete moči za nakupovanje v znamenitem Harrodsu, za večerni obisk muzikala ali katerega izmed tradicionalnih pubov.
Prebivalstvo: 7,5 milijonov

Valuta

GBP - britanski funt

Vizne informacije

Za potovanje v Veliko Britanijo Slovenci potrebujejo veljavni potni list ali osebno izkaznico.

Časovni pas

SLO - 1 ura

Prazniki

30.3., 2.4., 7.5., 28.5., 6.8. (Škotska), 27.8., 30.11. (Škotska), 25.12., 26.12.2018

  Šolska rezidenca
PP/ES ali DS
2 tedna
Intenzivni tečaj 2130


Opomba:
Ob prihodu je potrebno plačilo kavcije za ključ v višini 50 GBP, ki jih ob odhodu povrnejo. 
 


Cena vključuje

povratni letalski prevoz
povratni prevoz z londonskega letališča do kampusa
uvrstitveni test
tečaj in učne materiale
potrdilo o udeležbi na tečaju
nastanitev in polpenzion
družabne aktivnosti po programu šole
2 celodnevna izleta
oglede londonskih znamenitosti, muzejev in galerij po programu šole
stroške LTA spremljevalca
nezgodno zavarovanje
zdravstveno zavarovanje CORIS

Spletni testi – preverite svoje znanje tujih jezikov

process
Angleščina

Spletni test – preverite znanje angleškega jezika.

process
Nemščina

Spletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Moje jezikovno potovanje je bilo odlično. 14 dni sem preživela v družbi prijateljev, slovenskih in predvsem tujih. Z novimi prijatelji z drugega konca sveta (Hong Kong) sem vsakodnevno v stiku,... preberite več

Katja Tomažin
Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford

Po kosilu smo imeli posebno uro angleščine Slice of Britain, kjer smo se učili in spoznavali kulturo Anglije. Ta ura je bila bolj zabavni del, tako smo spoznavali kraljevo družino,... preberite več

Petra Marko
Buckswood College, Hastings