AKTUALNO OBVESTILO - VREDNOTNICE

Novičke iz sveta izobraževalnih programov v tujini

Spoštovani udeleženci potovanj, jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini!

Po tednih negotovosti se s sproščanjem ukrepov vrača upanje, da da se bomo lahko kmalu skupaj odpravili na pot, se učili tujih jezikov in veselili zasluženih počitnic.

Zaradi izrednih in nepredvidljivih razmer globalnih razsežnosti, povzročenih z izbruhom virusa COVID-19, pogodb o vašem potovanju oziroma jezikovnem tečaju v tujini, ki ste jih sklenili z LTA kot organizatorjem potovanj, žal ni bilo mogoče izpolniti.

Trenutno so odpovedana in na kasnejše datume odhodov prestavljena vsa organizirana potovanja in jezikovni tečaji  v organizaciji LTA z datumi odhodov do 30.5.2020.

Skladno z Zakonom o spremembah in dopolnitvah zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije Covid-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo ( ZIUZEOP-A), 43. člen - »101.a člen (vrednotnice) se šteje, da organizator potovanja izpolni svojo obveznost glede vračila vseh plačil iz šestega in osmega odstavka 57.f člena ter 1. točke 57.g člena Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14, 19/15, 55/17 – ZKolT in 31/18), če potrošniku izda vrednotnico v višini vseh plačil potnika/plačnika.

8. maja 2020 smo pričeli vsem našim potnikom/plačnikom potovanj in udeležencem tečajev, katerih pogodbe o potovanju zaradi pandemije ni mogoče izpolniti, izstavljati vrednotnice, ki jih boste prejeli po pošti.

Vrednotnica se glasi na plačnika/prinosnika in omogoča unovčljivost v 24 mesecih od izdaje. Če prinosnik izdane vrednotnice ne unovči v 24 mesecih od izdaje za drug aranžma, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja potovanja LTA zahteva, da mu v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek, na katerega se glasi vrednotnica.

Izdaja vrednotnice pa ne posega v pravico potnika, da navkljub ponudbi vrednotnice od organizatorja potovanja zahteva vračilo vseh plačil. V tem primeru  bo LTA vrnil vsa plačila v 12 mesecih po razglasitvi prenehanja epidemije.

Resnično verjamemo in upamo, da se bodo razmere čim prej umirile in se življenje vrne v kolikor je mogoče normalne tirnice.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaše zaupanje in razumevanje, in vas v želji, da bomo kmalu lahko skupaj načrtovali nova potovanja, lepo pozdravljamo!

Ekipa LTA

Leskovec, 11. maja 2020

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Med letošnjimi poletnimi počitnicami sem se udeležila vašega jezikovnega tečaja angleščine v Eastbournu, Angliji. V tem prečudovitem mestu, kjer sem preživela 4 tedne, sem spoznala ogromno novih ljudi in se, ... Več
  Mojca Maver LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Royal Russell School, London
  Udeležila sem se nepozabnih jezikovnih počitnic v mestu Croydon, na šoli Royal Russell School. Bivala sem v dvoposteljni sobi s skupnim prostorom in kopalnico. Šolska restavracija nam je postregla z ... Več
  Iza Hrastnik Fink Royal Russell School, London
 • Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford
  Izobraževati se in potovati z LTA v Oxfordu je bilo nepozabno, saj sta me že že ob prvem stiku kljub začetni negotovosti navdušila prijaznost in razumevanje spremljevalke ter animatorjev, ki ... Več
  Urška Pogačar Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford
 • Royal Russell School, London
  … Kolidž je bil zelo lepo urejen, osebje super. Spoznala sem veliko prijateljev iz različnih držav, s katerimi sem ohranila dobre stike. Pouk je minil hitro in komaj sem čakala ... Več
  Sintija Kranjčec Royal Russell School, London
 • Babilonia, Taormina
  Letošnje poletje sem 14 dni preživela v Taormini - čarobnem siciljanskem mestu na pečinah, kjer sem se kot začetnica prvič učila italijanskega jezika. Kot profesorica nemščine sem zelo zahtevna glede ... Več
  Katja Bradač Babilonia, Taormina
 • European School of English, Malta
  Na Malto sem se podala brez velikega predhodnega znanja angleščine in tudi brez poznanih prijateljev, torej sama s slovensko skupino še sedmih drugih Slovencev. Moram priznati, da sem bila prvi ... Več
  Maja Hudolin European School of English, Malta

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2020. Naroči katalog

#OSTANIDOMA

Do nadaljnega bo podjetje zaprto za osebni kontakt, na voljo pa smo vam telefonsko in po elektronski pošti.

Vaša LTA Jezikovna potovanja
Več informacij >>

X