AKTUALNO OBVESTILO - VREDNOTNICE

Novičke iz sveta izobraževalnih programov v tujini

Spoštovani udeleženci potovanj, jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini!

Po tednih negotovosti se s sproščanjem ukrepov vrača upanje, da da se bomo lahko kmalu skupaj odpravili na pot, se učili tujih jezikov in veselili zasluženih počitnic.

Zaradi izrednih in nepredvidljivih razmer globalnih razsežnosti, povzročenih z izbruhom virusa COVID-19, pogodb o vašem potovanju oziroma jezikovnem tečaju v tujini, ki ste jih sklenili z LTA kot organizatorjem potovanj, žal ni bilo mogoče izpolniti.

Trenutno so odpovedana in na kasnejše datume odhodov prestavljena vsa organizirana potovanja in jezikovni tečaji  v organizaciji LTA z datumi odhodov do 30.5.2020.

Skladno z Zakonom o spremembah in dopolnitvah zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije Covid-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo ( ZIUZEOP-A), 43. člen - »101.a člen (vrednotnice) se šteje, da organizator potovanja izpolni svojo obveznost glede vračila vseh plačil iz šestega in osmega odstavka 57.f člena ter 1. točke 57.g člena Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14, 19/15, 55/17 – ZKolT in 31/18), če potrošniku izda vrednotnico v višini vseh plačil potnika/plačnika.

8. maja 2020 smo pričeli vsem našim potnikom/plačnikom potovanj in udeležencem tečajev, katerih pogodbe o potovanju zaradi pandemije ni mogoče izpolniti, izstavljati vrednotnice, ki jih boste prejeli po pošti.

Vrednotnica se glasi na plačnika/prinosnika in omogoča unovčljivost v 24 mesecih od izdaje. Če prinosnik izdane vrednotnice ne unovči v 24 mesecih od izdaje za drug aranžma, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja potovanja LTA zahteva, da mu v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek, na katerega se glasi vrednotnica.

Izdaja vrednotnice pa ne posega v pravico potnika, da navkljub ponudbi vrednotnice od organizatorja potovanja zahteva vračilo vseh plačil. V tem primeru  bo LTA vrnil vsa plačila v 12 mesecih po razglasitvi prenehanja epidemije.

Resnično verjamemo in upamo, da se bodo razmere čim prej umirile in se življenje vrne v kolikor je mogoče normalne tirnice.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaše zaupanje in razumevanje, in vas v želji, da bomo kmalu lahko skupaj načrtovali nova potovanja, lepo pozdravljamo!

Ekipa LTA

Leskovec, 11. maja 2020

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • Language Specialists International, Portsmouth
  Go. Vesno sem spoznala na Informativi v Ljubljani. S svojo neposrednostjo in bogatimi izkušnjami na področju dela s tujino, me je v trenutku prepričala, da sem se odločila za potovanje ... Več
  Veronika Gosak Krebs Language Specialists International, Portsmouth
 • Embassy English, London
  V London sem odšla, da bi izpopolnila svojo angleščino, domov pa sem poleg izboljšane izgovorjave prišla s super spomini, novimi prijatelji in čudovito izkušnjo. ... Več
  Živa Kolar Embassy English, London
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Sprva sploh nisem hotela na tečaj v Anglijo, saj sem imela strah pred govorjenjem v angleščini. Sama pri sebi sem si mislila, da govorim porazno. Vendar sem, v zahvalo mojemu ... Več
  Ana Respet LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • European School of English, Malta
  Na Malto sem se podala brez velikega predhodnega znanja angleščine in tudi brez poznanih prijateljev, torej sama s slovensko skupino še sedmih drugih Slovencev. Moram priznati, da sem bila prvi ... Več
  Maja Hudolin European School of English, Malta
 • Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford
  Izobraževati se in potovati z LTA v Oxfordu je bilo nepozabno, saj sta me že že ob prvem stiku kljub začetni negotovosti navdušila prijaznost in razumevanje spremljevalke ter animatorjev, ki ... Več
  Urška Pogačar Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford
 • Escuela de Idiomas Nerja
  Spoznala sem veliko novih prijateljev iz vseh možnih koncev sveta, s katerimi še vedno ostajam v stiku. Naučila sem se veliko – ne le jezika, temveč tudi samostojnosti in sprejemanja ... Več
  Eva Veber Escuela de Idiomas Nerja

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2020. Naroči katalog

Aktualne informacije – Coronavirus
Za vas smo do nadaljnjega dosegljivi po elektronski pošti na info@lta.si in vsak delovni dan
   - na telefonski številki 02 6210 211 med 10. in 16. uro
   - osebno v prostorih podjetja med 10. in 16. uro
Več informacij >>

X