AKTUALNO OBVESTILO - VREDNOTNICE

Novičke iz sveta izobraževalnih programov v tujini

Spoštovani udeleženci potovanj, jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini!

Po tednih negotovosti se s sproščanjem ukrepov vrača upanje, da da se bomo lahko kmalu skupaj odpravili na pot, se učili tujih jezikov in veselili zasluženih počitnic.

Zaradi izrednih in nepredvidljivih razmer globalnih razsežnosti, povzročenih z izbruhom virusa COVID-19, pogodb o vašem potovanju oziroma jezikovnem tečaju v tujini, ki ste jih sklenili z LTA kot organizatorjem potovanj, žal ni bilo mogoče izpolniti.

Trenutno so odpovedana in na kasnejše datume odhodov prestavljena vsa organizirana potovanja in jezikovni tečaji  v organizaciji LTA.

Skladno z Zakonom o spremembah in dopolnitvah zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije Covid-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo ( ZIUZEOP-A), 43. člen - »101.a člen (vrednotnice) se šteje, da organizator potovanja izpolni svojo obveznost glede vračila vseh plačil iz šestega in osmega odstavka 57.f člena ter 1. točke 57.g člena Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14, 19/15, 55/17 – ZKolT in 31/18), če potrošniku izda vrednotnico v višini vseh plačil potnika/plačnika.

8. maja 2020 smo pričeli vsem našim potnikom/plačnikom potovanj in udeležencem tečajev, katerih pogodbe o potovanju zaradi pandemije ni mogoče izpolniti, izstavljati vrednotnice, ki smo jih poslali po pošti.

Vrednotnica se glasi na plačnika/prinosnika in omogoča unovčljivost v 24 mesecih od izdaje. Če prinosnik izdane vrednotnice ne unovči v 24 mesecih od izdaje za drug aranžma, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja potovanja LTA zahteva, da mu v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek, na katerega se glasi vrednotnica.

Izdaja vrednotnice pa ne posega v pravico potnika, da navkljub ponudbi vrednotnice od organizatorja potovanja zahteva vračilo vseh plačil. V tem primeru  bo LTA na zahtevo potnika vrnil vsa plačila v 12 mesecih po razglasitvi prenehanja epidemije.

Resnično verjamemo in upamo, da se bodo razmere čim prej umirile in se življenje vrne v kolikor je mogoče normalne tirnice.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaše zaupanje in razumevanje, in vas v želji, da bomo kmalu lahko skupaj načrtovali nova potovanja, lepo pozdravljamo!

Ekipa LTA

Leskovec, december 2020

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • Embassy English, London
  V London sem odšla, da bi izpopolnila svojo angleščino, domov pa sem poleg izboljšane izgovorjave prišla s super spomini, novimi prijatelji in čudovito izkušnjo. ... Več
  Živa Kolar Embassy English, London
 • European School of English, Malta
  Poletne počitnice 2012 so bili najboljši trenutki mojega življenja, in čeprav me še veliko čaka, nevem, če se bo lahko kaj kosalo z mojimi spomini na Malto. Čustev in občutkov ... Več
  Špela Koželj European School of English, Malta
 • Royal Russell School, London
  ENKRATNO DOŽIVETJE Z JEZIKOVNO ŠOLO LTA! Sama sem vzgojena v duhu, da za potovanja in znanja tujih jezikov nikoli ni škoda časa ali prihrankov. V Croydonu sem z Lta doživela ... Več
  Ema Lorenčič Royal Russell School, London
 • ELC Los Angeles, Los Angeles
  Velikokrat sem že potovala s to agencijo vendar moram priznati da sem na UCLA v  LA-ju preživela eno svojih najboljših poletij do zdaj. Američani so zelo odprti in prijazni ljudje, ... Več
  Manca Uršič, ELC Los Angeles ELC Los Angeles, Los Angeles
 • Buckswood College, Hastings
  Pričakovala sem eno najlepših izkušenj v življenju in jo tudi dobila. Uživala sem vsak dan, vsako uro in minuto, dobila sem veliko novih prijateljev z vsega sveta in izpopolnila svojo ... Več
  Ines Šestan Buckswood College, Hastings
 • Royal Russell School, London
  … Kolidž je bil zelo lepo urejen, osebje super. Spoznala sem veliko prijateljev iz različnih držav, s katerimi sem ohranila dobre stike. Pouk je minil hitro in komaj sem čakala ... Več
  Sintija Kranjčec Royal Russell School, London

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovni programov v tujini. PRIJAVA NA E-NOVICE