Nagradna igra

Novičke iz sveta izobraževalnih programov v tujini

1. SPLOŠNE DOLOČBE
Nagradna igra »LTA Novoletna nagradna igra« (v nadaljevanju: nagradna igra) bo potekala na Facebook strani podjetja LTA, organizacija potovanj d.o.o. (https://www.facebook.com/lta.jezikovnitecaji/) (v nadaljevanju: Facebook stran) in Instagram na strani podjetja LTA, organizacija potovanj d.o.o. (https://www.instagram.com/lta_jezikovni_tecaji/) (v nadaljevanju: Instagram stran) od 24.12.2020 do 31.12.2020. Organizator igre je LTA, organizacija potovanj d.o.o, Leskovec 74a, 2331 Pragersko.
Udeleženec nagradne igre je lahko le oseba, ki izpolnjuje vse pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Izžrebanec je udeleženec nagradne igre, ki je bil izžreban za prejem nagrade v skladu s temi pravili. Nagrajenec je izžrebanec, ki nagrado prejme oziroma prevzame. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre sprejema Pravila nagradne igre.
2. POTEK NAGRADNE IGRE
2.1 Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki izpolnjujejo spodnje pogoje. V nagradni igri ne smejo sodelovati pravne osebe ali samostojni podjetniki (s.p. – ji)
2.2 Pogoji in način sodelovanja v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, ki v obdobju trajanja nagradne igre:
- Za udeležence sodelujoče preko socialnega omrežja Facebook: na socialnem omrežju Facebook delijo objavo »LTA Novoletna nagradna igra« na svojo časovnico in v komentar objave »LTA Novoletna nagradna igra« označijo 2 prijatelja,
- ali za udeležence sodelujoče preko socialnega omrežja Instagram: na socialnem omrežju Instagram delijo objavo »LTA Novoletna nagradna igra« na svoj Instagram Story, sledijo Instagram profilu lta_jezikovni_tečaji, in v komentar objave »LTA Novoletna nagradna igra« označijo 2 prijatelja.
Ena prijava velja za ves čas trajanja nagradne igre, več prijav s strani iste osebe se šteje kot ena prijava. V zaključnem žrebu udeleženec sodeluje z eno prijavo. Organizator si pridržuje pravico, da sodelujočega, ki ne deluje v skladu s pravili in pogoji nagradne igre, izloči iz sodelovanja v nagradni igri.
Udeleženci nagradne igre sami poskrbijo za dostop do interneta in možnost prenosa podatkov iz interneta, ter za stroške, ki nastanejo pri tem.
2.3 Nagrade
1. Vsi, ki bodo upoštevali pravila nagradne igre in izpolnili vse pogoje, se bodo potegovali za nagrade in glavno nagrado. Med vsemi sodelujočimi bo organizator izžrebal prejemnike nagrad. Nagradni sklad vsebuje naslednje nagrade: 1x 10 urni virtualni tečaj angleškega jezika v organizaciji The Wimbledon School of English, 1x nahrbtnik z LTA logotipom, 1x LTA majica.
Glavna nagrada: 10 urni virtualni tečaj angleškega jezika v organizaciji The Wimbledon School of English. Druga nagrada: nahrbtnik z LTA logotipom. Tretja nagrada: LTA majica. Glavno nagrado prejme en udeleženec, drugo nagrado prejme en udeleženec, tretjo nagrado prejme en udeleženec.
2.4 Žreb in obveščanje nagrajenca
Glavni žreb se izvede 1.1.2021 na sedežu podjetja organizatorja. Žreb ni javen, zapisnik o žrebu se pripravi in hrani na naslovu organizatorja. Izidi nagradnega žreba so dokončni, pritožbe nanje niso mogoče.
Izžrebanci v glavnem žrebu (ime in priimek, Instagram ali Facebook uporabniško ime) bodo objavljeni na Facebook in Instagram strani organizatorja v objavi »Nagradna igra je zaključena«
2.5 Prevzem in podelitev nagrade
Izžrebanci bodo o nagradi in roku prevzema nagrade obveščeni preko zasebnega Facebook (za udeležence sodelujoče preko socialnega omrežja Facebook) ali Instagram (za udeležence sodelujoče preko socialnega omrežja Instagram) sporočila. Obveščeni bodo tudi o podatkih, ki jih bodo morali posredovati organizatorju. Na poziv organizatorja bodo izžrebanci organizatorju posredovali svoj naslov, kamor bo nagrada poslana. Naslov mora biti v Republiki Sloveniji.
Denarno izplačilo nagrade ni možno. Nagrade ni možno zamenjati za drugo nagrado, blago ali storitev, prav tako nagrade ni možno prenesti na drugo osebo. V primeru osebnega prevzema nagrade mora izžrebanec predložiti na vpogled veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list).
Organizator si pridržuje pravico, da nagrade izžrebancu ne podeli, če se pojavi dvom o identiteti izžrebanca ali se ugotovi, da je bilo sodelovanje v nagradni igri s strani udeleženca v nasprotju s pravili te nagradne igre.
Če vrednost nagrad predstavlja doseženi dohodek (davčno osnovo) v skladu s 108. členom Zakona o dohodnini, organizator igre od tega zneska obračuna in plača akontacijo dohodnine v imenu in za račun nagrajenca po stopnji 25% v skladu s 131. členom Zakona o dohodnini in 321. členom Zakona o davčnem postopku.
3. KONČNE DOLOČBE
Pravila te nagradne igre so objavljena na spletni strani organizatorja (https://www.lta.si/novice/nagradna-igra) in veljajo od 24.12.2020 dalje. Privzame se, da so udeleženci s sodelovanjem v nagradni igri seznanjeni s pravili, se z njimi strinjajo in se zavezujejo, da bodo upoštevali pravila nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci jamčijo, da so v okviru nagradne igre posredovani podatki točni in pravilni. V primeru nejasnosti ali spora med in po trajanju nagradne igre, se ta pravila, objavljena na spletni strani organizatorja (https://www.lta.si), štejejo za prevladujoča glede na vse ostale oblike, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Kopija teh pravil je v tiskani obliki shranjena na sedežu podjetja organizatorja. Organizator lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali konča nagradno igro.
Leskovec, 19.12.2020

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • Language Specialists International, Portsmouth
  Go. Vesno sem spoznala na Informativi v Ljubljani. S svojo neposrednostjo in bogatimi izkušnjami na področju dela s tujino, me je v trenutku prepričala, da sem se odločila za potovanje ... Več
  Veronika Gosak Krebs Language Specialists International, Portsmouth
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Sprva sploh nisem hotela na tečaj v Anglijo, saj sem imela strah pred govorjenjem v angleščini. Sama pri sebi sem si mislila, da govorim porazno. Vendar sem, v zahvalo mojemu ... Več
  Ana Raspet LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Alexanders College, Bawdsey Manor
  V mednarodni družbi sosošolcev na kolidžu Bawdsey Manor, Anglija, in ob mojem prijaznem »športnem prijatelju«, pripravljena za nove jahalne podvige. ... Več
  Tina Kolar Alexanders College, Bawdsey Manor
 • ELC Los Angeles
  Preden sem prispel v LA sem pričakoval neko novo in nepozabno izkušnjo in jo na srečo tudi dobil. Ta čas je bil res izvrsten, pridobil sem veliko novih prijateljev in ... Več
  Denis Pajtler ELC Los Angeles
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Moja izkušnja iz LTC Eastbourna je bila nepozabna. Na začetku me je bilo strah in nisem vedela kaj pričakovati, ampak zaradi prijaznih ledarjev iz Slovenije in Anglije je strah ki ... Več
  Ela Šeruga LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford
  Moje jezikovno potovanje je bilo odlično. 14 dni sem preživela v družbi prijateljev, slovenskih in predvsem tujih. Z novimi prijatelji z drugega konca sveta (Hong Kong) sem vsakodnevno v stiku, ... Več
  Katja Tomažin Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Aktualne informacije – Coronavirus
Za vas smo do nadaljnjega dosegljivi po elektronski pošti na info@lta.si in vsak delovni dan
   - na telefonski številki 02 6210 211 med 10. in 16. uro
   - osebno v prostorih podjetja med 10. in 16. uro
Več informacij >>

X