#OSTANIDOMA

Dragi starši, udeleženci šolskih ekskurzij, jezikovnih potovanj in izobraževanj v tujini!

V zadnjih dneh smo prav vsi soočeni z nepredvidljivi razmerami, na katere žal nimamo vpliva. Zaradi širitve koronavirisa smo priča številnim hitrim spremembam, ki posegajo na vsa področja našega dosedanjega vsakdana. Situacija zaradi razglašene pandemije ter epidemije v Sloveniji in večini drugih držav, je začasno prekinila vaše in naše načrte glede strokovnih ekskurzij, jezikovnih potovanj, izobraževanj v tujini in vseh ostalih potovanj.
V skrbi za dobro vseh nas upoštevamo priporočila in sledimo navodilom pristojnih služb, Ministrstva za zunanje zadeve Republike Slovenije, Ministrstva za gospodarstvo, Nacionalnega instituta za javno zdravje in Zveze turističnih agencij Slovenije. Vendarle pa na vse dejavnike, ki se pojavljajo v okviru naše dejavnosti, kot so npr. letalski prevozniki in ponudniki nastanitev, nimamo direktnega vpliva. Vsem, ki bi se v teh dneh morali odpraviti na jezikovna potovanja in ekskurzije pa zagotavljamo, da smo z njimi v stalnem stiku in bomo napravili vse kar je v naši moči, da zaščitimo vaš interes. Ker pa se je svet resnično zaustavil in se razmerami, ko jih imamo sedaj, še nismo srečali, vas prosimo za nekoliko strpnosti.

Navodila Zveze turističnih agencij Slovenije se trenutno nanašajo na prestavljanje načrtovanih pomladnih potovanj na kasnejše obdobje in izdajo "vrednostnic - doborimetja" v višini vplačanega zneska za določen aranžma, tako za šolske skupine kot za udeležence jezikovnih tečajev in izobraževanj, ki jih bo mogoče v celoti izkoristiti za nov potovalni aranžma v enem izmed kasnejših terminov. Trenutno je predvideno obdobje do poletja 2021. Zagotavljamo, da so vsa vplačana finančna sredstva varna in jih boste lahko izkoristili.

Šolske ekskurzije z datumi odhodov od 12.3. do vključno 20.4.2020 so prestavljene na kasnejše termine takoj, ko se razmere umirijo in bo potovanje mogoče izvesti brez strahu, negotovosti in tveganja.

Za termine potovanj po 20.4.2020 predlagamo, da se z odločitvijo glede prestavitve termina nekoliko počaka, zagotavljamo pa vam, da bomo vedno poskrbeli najprej za varnost.  

Vsem, ki se nameravate prijaviti na poletne jezikovne tečaje v tujini sporočamo, da za prijave do nadaljnjega ni potrebno plačilo akontacije, ampak bomo prijave upoštevali kot rezervacije.

V želji, da se z upoštevanjem navodil, skrbi za zdravje in strpnostjo življenje čimprej povrne v prejšnje tirnice!

Team LTA Jezikovna potovanja

18.3.2020

 

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Avgusta 2016 sem se udeležila svojega prvega jezikovnega tečaja v tujini in sicer v Eastbournu. Vsako mesto ima svojo dušo, Eastbourne je majhen, zato smo ga lažje sami spoznali. Tudi ljudje ... Več
  Eva Čoklič LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Fettes College, Edinburg
  Dva tedna v Edinburghu sta bila dva najboljša tedna v mojem življenju. Ne samo, da sem se na to potovanje podala sama, brez skupine, tudi ob prihodu na college nisem ... Več
  Blanka Pucer Fettes College, Edinburg
 • Lexix Noosa, Avstralija
  Poletne počitnice v Avstraliji so bile neverjetno doživetje. Stara sem 14 let in sama sem prvič potovala na drugo stran sveta. V šoli Lexis English sem bila edina Slovenka. Spoznala ... Več
  Ema Hajdenkumera Lexix Noosa, Avstralija
 • South Bank University - Embassy Summer, London
  Roman Borković Pejnović Od številnih agencij, zakaj bi izbral prav LTA, sem si mislil na začetku. Za nekatere stvari pač riskiraš. Seveda, ogledaš si katalog, pogovarjaš se s starši, greš na ... Več
  Roman Borkovič Pejnovič South Bank University - Embassy Summer, London
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Jezikovno potovanje v Eastbourne je bilo odlično. Dva tedna, ki sva jih preživele s sovrstniki iz drugih držav, sta bila nepozabna. Vsi izleti in druge aktivnosti sobile izvrstne. Šola LTC ... Več
  Liza & Eva LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Buckswood College, Hastings
  Po kosilu smo imeli posebno uro angleščine Slice of Britain, kjer smo se učili in spoznavali kulturo Anglije. Ta ura je bila bolj zabavni del, tako smo spoznavali kraljevo družino, ... Več
  Petra Marko Buckswood College, Hastings

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2020. Naroči katalog

#OSTANIDOMA

Do nadaljnega bo podjetje zaprto za osebni kontakt, na voljo pa smo vam telefonsko in po elektronski pošti.

Vaša LTA Jezikovna potovanja
Več informacij >>

X