Wimbledon School of English

Jezikovni tečaji - LONDON (nad 16 let)

nad 16 let

odlična izvedba jezikovnih tečajev

privlačna lokacija šole

raznolik program aktivnosti

različne vrste jezikovnih tečajev

Standardni tečaj
Prijava na tečaj

Po prijavi na tečaj vam bomo posredovali test predznanja angleškega jezika, na osnovi katerega šola oceni vaše jezikovno predznanje in udeležence razporedi v skupine ustreznih težavnostnih nivojev.  Med tečajem se boste izpopolnjevali v slovnici, izgovorjavi, besedišču, branju, pisanju in poslušanju, z delom v skupinah in parih ter z igranjem vlog  boste razvijali svoje komunikacijske veščine, izpopolnjevali pa se boste tudi v pisni komunikaciji. Pri pouku boste spoznavali različne tehnike učenja, ki vam pomagajo izboljšati slušne in bralne spretnosti. Učitelji bodo vaše napredovanje redno preverjali, računajte pa tudi, da boste dnevno kakšno uro ali dve namenili domačim nalogam. 

Število šolskih ur / teden:24
Dolžina šolske ure:50 minut
Dolžina tečaja:2 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 14
Poleti: največ 16
Stopnje:A2 in višje
Začetki:vsak ponedeljek
Intenzivni tečaj
Prijava na tečaj

Osnova programa je 24 učnih ur standardnega tečaja splošne angleščine, kjer se boste izpopolnjevali v slovnici, izgovorjavi, besedišču, branju, pisanju in poslušanju, z delom v skupinah in parih boste razvijali svoje komunikacijske veščine, izpopolnjevali pa se boste tudi v pisni komunikaciji. 
Dodatne 4 učne ure tedensko so v obliki izbirnih modulov, ki jih izberete skladno s svojimi jezikovnimi potrebami in interesi. Na voljo so naslednje vsebine: Basic Effective Communication, Effective Communication, Pronunciation, Grammar and Writing Workshop, Creativity, Mindfulness and Wellbeing, Medical English, IELTS Preparation in Football.

Število šolskih ur / teden:28
Dolžina šolske ure:50 minut
Dolžina tečaja:2 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 14
Poleti: največ 16
Stopnje:A2 in višje
Začetki:vsak ponedeljek
Intenzivne priprave na izpit IELTS
Prijava na tečaj

Program je odlična priprava na opravljanje izpita IELTS – Academic Module. Med učnimi urami se boste izpopolnjevali v vseh jezikovnih veščinah in celovito nadgrajevali svoje jezikovno znanje. Seznanili se boste z izpitnimi tehnikami in se ciljno pripravljali na izpit IELTS v vseh njegovih sestavnih delih: Listening, Reading, Writing in Speaking, Use of English. Učitelji pri pouku vključujejo različne učne dejavnosti kot so razprave, pisanje poročil, simulacija izpita IELTS …, in ga dopolnjujejo z vrsto aktivnosti za samostojno učenje. Dnevno lahko pričakujete do 2 uri domačih nalog. 
Ob prijavi vsak tečajnik reši test predznanja, na osnovi katerega šola potrdi program. Izpit lahko opravljate na šoli po končanem tečaju, prijavo in plačilo izpita uredite on-line. Strošek izpita: 190 GBP.

Število šolskih ur / teden:24
Dolžina šolske ure:50 minut
Dolžina tečaja:4 tedni
Št. tečajnikov v razredu:največ 16
Stopnje:B2 in višje
Začetki:11.4., 13.6., 11.7., 8.8.2022

Jezikovna šola Wimbledon School of English, ustanovljena leta 1964, je ena izmed najstarejših jezikovnih šol v Angliji in po oceni British Council ena najbolj kakovostnih jezikovnih šol Velike Britanije. Visoka profesionalnost, privlačno šolsko poslopje, prijazno učno okolje, kakovostna izvedba jezikovnih tečajev in visoko usposobljeni učitelji so zagotovilo za odlično jezikovno izkušnjo na tej šoli, ki jo odlikuje tudi dobra narodnostna struktura tečajnikov. Sodobno opremljena šola se nahaja v lepi stavbi edvardijanskega arhitekturnega sloga v središču Wimbledona, le nekaj minut hoje je do trgovin, restavracij in kavarn, okoli 20  minut hoje pa je do znamenitega prizorišča teniškega turnirja, All England Lawn Tennis & Croquet Club. V času visoke sezone lahko poteka pouk tudi v 4 lepo opremljenih učilnicah manj kot pet minut hoje oddaljenega The Mansel Road Centre.
Vsem udeležencem je 3 mesece pred, med in 3 mesece po zaključku jezikovnega programa na voljo odlični učni portal e-wimbledon, ki nudi pisne in video učne vsebine z aktualno tematiko in novicami, pripravljene na različnih težavnostnih stopnjah. 

Opremljenost šole:
23 z interaktivnimi tablami sodobno opremljenih in klimatiziranih učilnic, multimedijski učni center za samostojno učenje, šolska knjižnica z bogato izbiro učne literature in filmov, računalniška učilnica z 20 računalniki, prijetni družabni prostor z brezplačnimi časopisi in revijami, mizo za namizni tenis, namizni nogomet, šolski bar s prigrizki in napitki, brezplačni Wi-Fi, privlačni šolski vrt. 

Gostiteljska družina
Stanovali boste v enoposteljni sobi pri skrbno izbranih družinah, kopalnico si boste delili z družino. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače, na voljo vam bo Wi-Fi. Veliko gostiteljskih družin je v peš oddaljenosti od šole, tudi sicer za pot ne boste potrebovali več kot 25 minut z javnim prevozom. 
Prehrana
: zajtrk ali polpenzion. Za mladoletne tečajnike je obvezen polpenzion.

Gostiteljska družina plus
Stanovali boste v enoposteljni sobi z lastno kopalnico. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače, na voljo vam bo Wi-Fi. Veliko gostiteljskih družin je v peš oddaljenosti od šole, tudi sicer za pot ne boste potrebovali več kot 25 minut z javnim prevozom. 
Prehrana
: zajtrk ali polpenzion. Za mladoletne tečajnike je obvezen polpenzion.

Gostiteljska družina superior
Stanovali boste v enoposteljni sobi z lastno kopalnico. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače, na voljo vam bo Wi-Fi. Gostiteljske družine superior so v peš oddaljenosti od šole. 
Prehrana: zajtrk ali polpenzion. Za mladoletne tečajnike je obvezen polpenzion.

Študentska hiša Queens Lodge
Lepo urejena Queens Lodge se nahaja cca 10 minut hoje od šole. Udeleženci tečajev so nastanjeni v šestih svetlih, lepo opremljenih sobah s TV, sefom in lastno kopalnico. Skupni prostori obsegajo še skupno kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom (kuhalnik, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, hladilnik, zmrzovalnik, TV/DVD), pralnico s sušilnikom in likalnikom ter brezplačni Wi-Fi. Poskrbljeno je za posteljnino, brisače potrebujete lastne. Samo za udeležence and 18 let. Prihod ob sobotah med 13. in 17. uro, odhod med 10. in 12. uro. Za kasnejše prihode ali prihode ob nedeljah je obvezno doplačilo 70 EUR, prihod po 20. uri ni možen.
Prehrana: brez prehrane

Študentska hiša Kings Lodge
Kings Lodge je lepo opremljena študentska hiša, ki se nahaja cca 10 minut hoje od šole. Nudi nastanitev v devetih prijetno opremljenih sobah s TV, sefom in lastno kopalnico. Tečajnikom je na voljo velika skupna kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom (kuhalnik, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, hladilnik, zamrzovalnik, TV/DVD), pralnica s sušilnikom in likalnikom ter Wi-Fi. Poskrbljeno je za posteljnino, brisače potrebujete lastne. Samo za udeležence and 18 let. Prihod ob sobotah med 13. in 17. uro, odhod med 10. in 12. uro. Za kasnejše prihode ali prihode ob nedeljah je obvezno doplačilo 70 EUR, prihod po 20. uri ni možen.
Prehrana: brez prehrane

Šola nudi obsežen in raznolik program družabnih in športnih obšolskih dejavnosti, od nogometa do tenisa in skvoša, tečaje salse, oglede londonskih znamenitosti, galerij in muzejev, oglede gledaliških predstav in muzikalov, mednarodne zabave, kvize, filmske večere … Ob vikendih šola poskrbi, da boste spoznali tudi bolj oddaljene angleške predele in organizira ekskurzije v Bath in Stonehenge, v Oxford, Cambridge, v čudoviti podeželski Cotswolds, v rojstni kraj Williama Shakespearja Stratford-upon-Avon, v Brighton … Londonska postaja Waterloo je od Wimbledona oddaljena le dobrih 15 minut vožnje z vlakom, zaradi česar je Wimbledon več kot odlično izhodišče tudi za individualno raziskovanje angleške prestolnice, seveda pa vam tudi omogoča, da največji športni dogodek, ki mu to okrožje Londona dolguje mednarodno slavo, teniški turnir Grand Slam konec junija, doživite v živo.  

Potovalne informacije
Po želji uredimo letalsko vozovnico do enega izmed londonskih letališč. Z letališč so odlične povezave do središča Londona.
Za doplačilo prevoz z londonskih letališč do nastanitve v Wimbledonu uredi šola.
Odhod: sobota
Povratek: sobota
Covid-19 informacije: vstopni pogoji

Stanje na dan: 6.1.2022

POGOJI ZA VSTOP V VELIKO BRITANIJO IZ SLOVENIJE 

Informacije glede potovanja v Anglijo v povezavi z ukrepi zaradi pandemije COVID so vam na voljo na naslednji povezavi: 
www.gov.uk/guidance/red-amber-and-green-list-rules-for-entering-england .

Od 9. januarja 2022 dalje za vse države, razen rdečega seznama, veljala enotna pravila.

Če ste polno cepljeni oziroma mlajši od 18 let je za vstop v Anglijo iz Slovenije obvezno:
- predložiti dokazilo o polnem cepljenju (starejši od 18 let). Za mlajše od 18 let cepljenje ni obvezno.
- izpolniti Passenger Locator Form https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk
- predhodno rezervirati hitri antigenski test, ki ga opravite po prihodu v Združeno kraljestvo https://www.gov.uk/guidance/how-to-quarantine-when-you-arrive-in-england
  
Če niste polno cepljeni in stari 18 let in več je za vstop v Anglijo iz Slovenije obvezno:
- predložiti negativni test, ki ni starejši od 48 ur - izvid mora biti izdan v angleškem, španskem ali francoskem jeziku (https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-testing-for-people-travelling-to-england)
- izpolniti Passenger Locator Form (https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk)
- rezervirati in plačati PCR test, ki ju je obvezno opraviti 2. in 8. dan karantene (https://www.gov.uk/guidance/how-to-quarantine-when-you-arrive-in-england)
Po vstopu v Anglijo je obvezna 10-dnevna karantena. Izjeme karanteni so samo točno določene osebe, ki v Anglijo vstopajo zaradi določenih poklicev: https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-travellers-exempt-from-uk-border-rules/coronavirus-covid-19-travellers-exempt-from-uk-border-rules#jobs-that-qualify-for-travel-exemptions.

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO OD 15.7.2021
Ključne novosti po 15.7.2021 so:
- ukinjajo se seznami držav,
- izenačujejo se pogoji za vstop v Slovenijo: za vse velja pogoj PCT,
- dokazila so lahko tudi evropsko digitalno covid potrdilo in digitalno covid potrdilo tretje države,
- ostajata le dve izjemi za vstop v Slovenijo brez napotitve v karanteno in negativnega testa, in sicer za dvolastnike in otroke, mlajše od 15 let, v spremstvu starša oziroma skrbnika.

Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli osebi, ki predloži:
1. negativni rezultat PCR testa, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa,
2. negativni rezultat HAG testa, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
3. potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev),
4. potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je preteklo od prejema: drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni, drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni, odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni, drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni, drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni;
5. potrdilo o cepljenju za prebolevnike (potrdilo o prebolelosti in dokazilo, da je bila v obdobju do največ osem mesecev od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma začetka simptomov oseba cepljena z enim odmerkom cepiva iz prejšnje točke, pri čemer se zaščita vzpostavi z dnem cepljenja, 
6. evropsko digitalno covid potrdilo v digitalni ali papirni obliki, opremljeno s QR kodo, ki vsebuje podatke o negativnem rezultatu testa PCR ali testa HAG, potrdilo o cepljenju, potrdilo o prebolelosti ali potrdilo o cepljenju za prebolevnike (EU DCP),
7. digitalno covid potrdilo tretje države v digitalni ali papirni obliki, opremljeno s QR kodo, ki vsebuje vsaj enake podatke kot EU DCP in ga je pristojni zdravstveni organ tretje države izdal v angleškem jeziku (DCP tretje države).
8. Če je oseba cepljena s kombinacijo dveh različnih cepiv iz 4. točke, se zaščita vzpostavi po preteku časa od prejema drugega odmerka posamezne vrste cepiva. Če je taka oseba prvič cepljena s cepivom iz tretje ali pete alineje 4. točke (cepivo proizvajalca AstraZeneca), se zaščita vzpostavi takoj po drugem cepljenju, če se drugič cepi s cepivom iz prve alineje 4. točke (cepivo proizvajalca Biontech/Pfizer) ali druge alineje 4. točke (cepivo proizvajalca Moderna) in drugi odmerek prejme v roku od 4 do 12 tednov po prejemu prvega odmerka.
Oseba, ki ne predloži enega od zgoraj navedenih dokazil, se napoti v karanteno na domu za deset dni. Če gre za tujca brez prebivališča v Sloveniji, se mu vstop v Slovenijo dovoli in se ga napoti v karanteno na domu za deset dni le, če nedvomno dokaže, da ima zagotovljen prostor, kjer bo prestajal karanteno, sicer se mu vstop v Slovenijo ne dovoli.

Vstop brez napotitve v karanteno in negativnega testa
Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli naslednjim kategorijam oseb:
1. otroku, ki še ni dopolnil 15 let in prehaja mejo skupaj z ožjim družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Slovenijo, ali v organizirani skupini v spremstvu vzgojitelja, učitelja ali skrbnika, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Slovenijo,
2. dvolastniku ali najemniku zemljišča v obmejnem območju ali na obeh straneh državne meje, ki prehaja državno mejo s sosednjo državo zaradi opravljanja kmetijsko-poljedelsko-gozdarskih del in se vrača čez mejo najpozneje v desetih urah po prehodu meje. Izjema velja tudi za ožje družinske člane posameznika in druge osebe, ki imajo s posameznikom na istem naslovu prijavljeno prebivališče, kadar potujejo skupaj.
Oseba, ki uveljavlja eno od teh izjem, mora policiji predložiti dokaze za obstoj teh izjem, sicer se napoti v karanteno na domu. Če gre za tujca brez prebivališča v Sloveniji, se mu vstop v Slovenijo dovoli in se ga napoti v karanteno na domu za deset dni le, če nedvomno dokaže, da ima zagotovljen prostor, kjer bo prestajal karanteno, sicer se mu vstop v Slovenijo ne dovoli.

Valuta

GBP - britanski funt

Vizne informacije

Za turistična potovanja v Veliko Britanijo, za udeležbo na jezikovnih tečajih, šolanju in študijskih programih v dolžini do največ 6 mesecev potrebujejo slovenski državljani veljavni potni list, vizum ni potreben. Od 1.10.2021 je za vstop v Veliko Britanijo obvezen potni list .
Za potovanja, daljša od 6 mesecev, je potreben vizum. Vizum, za katerega zaprosite, je odvisen od namena potovanja in bivanja v Veliki Britaniji.
Če boste v Veliko Britanijo potovali na tečaj angleškega jezika v dolžini 6 do 11 mesecev, zaprosite za Short-term study visa, strošek vize znaša 186 GBP. Prav tako boste morali plačati Healthcare surcharge, ki omogoča dostop do britanske nacionalne zdravstvene službe (javnega zdravstvenega sistema), strošek znaša cca 470 GBP. Več informacij najdete na povezavi Short-term study visa.
Če ste stari od 4 do 17 let, in se nameravate šolati na zasebni šoli, zaprosite za Child Student visa, strošek vize znaša 348 GBP. Prav tako boste morali plačati takso, imenovano "Immigration Health Surcharge", ki vam omogoča dostop do britanske nacionalne zdravstvene službe (javnega zdravstvenega sistema). Več informacij najdete na povezavi Child Student visa.
Za študij na visokih šolah in univerzah pa boste potrebovali Student visa. Za vlogo boste potrebovali veljavni potni list, potrdilo o plačilu stroškov pridobitve vize (348 GBP) in potrditev vašega vpisa na študijski program s strani izvajalca - Confirmation of Acceptance for Studies (CAS). Prav tako boste morali plačati takso, imenovano "Immigration Health Surcharge", ki vam omogoča dostop do britanske nacionalne zdravstvene službe (javnega zdravstvenega sistema). Študenti prejmejo 25-odstotni popust na ceno te takse. Dodatno pa boste lahko potrebovali še uradno dokazilo o znanju angleškega jezika (B1 oziroma B2 v odvisnosti od stopnje študija). Več informacij najdete na povezavi Student visa .
Uradne informacije so na voljo na povezavah Ministrstva za zunanje zadeve RS in spletni strani GOV.UK.

Časovni pas

SLO - 1 ura

Prazniki

3.1., 15.4., 18.4., 2.5., 2.6., 3.6., 1.8. (Škotska), 29.8., 30.11. (Škotska), 26.12., 27.12.2022

TEČAJ Gostiteljska družina standard
NZ/ES
2 tedna vsak nadaljnji teden doplačila/teden
POL
Standardni 1215 607 48
Intenzivni 1357 678 48
  4 tedni POL
Intenzivne priprave na IELTS 2430 48

Doplačilo:
-   Ob prijavi je obvezno plačilo vpisnine, stroška posredovanja nastanitve in stroška učnih materialov za standardni tečaj: 180 EUR

Doplačila/teden:
-    Nastanitev v enoposteljni sobi z zajtrkom pri gostiteljski družini plus: 42 EUR
-    Nastanitev v enoposteljni sobi z zajtrkom pri gostiteljski družini superior: 85 EUR
-    Brezglutenska/veganska prehrana, dietna prehrana: 36 EUR
 

TEČAJ  Queens Lodge
N/ES
 Kings Lodge
N/ES
2 tedna vsak nadaljnji teden 2 tedna vsak nadaljnji teden
Standardni 1564 782 1515 757
Intenzivni 1706 853 1658 829
  4 tedni 4 tedni
Intenzivne priprave na IELTS 3128 3030

Doplačilo:
-   Ob prijavi je obvezno plačilo vpisnine, stroška posredovanja nastanitve in stroška učnih materialov za standardni tečaj: 180 EUR

Opomba:
Ob prihodu v študentsko hišo je potrebno plačilo kavcije v višini 300 GBP za primer poškodovanja opreme. Vračilo ob odhodu.

Prevoz z letališča do nastanitve v organizaciji šole - cene veljajo za prevoz v eno smer:
London Heathrow: 170 EUR
London Gatwick: 200 EUR
London Stansted: 225 EUR
London Luton: 215 EUR

Cena vključuje

uvrstitveni test

tečaj

učne materiale za standardni tečaj. Doplačilo za učne materiale za izbirne vsebine in priprave na izpite IELTS

3-mesečni dostop do učne platforme e-wimbledon

nastanitev

potrdilo o udeležbi na tečaju

organizacijo izvenšolskih aktivnosti (prevozi in vstopnine niso vključeni v ceno)

nezgodno zavarovanje

Video predstavitev šole

Lokacija šole na zemljevidu

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • Royal Russell School, London
  Na prehodu iz osnovne šole v srednjo šolo smo se doma odločili, zaradi mojega pomanjkanja znanja angleščine, za jezikovni program v tujini. Odločili smo se za Royal Russell college - ... Več
  Lucija Pacek Royal Russell School, London
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Prvič sem šla sama tako daleč od doma. Ko sta me starša na letališču zapustila, me je hudo stisnilo pri srcu. A ko sem dobila svojo sobico pri gostiteljski družini ... Več
  Lena Jakopič LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Escuela de Idiomas Nerja
  Spoznala sem veliko novih prijateljev iz vseh možnih koncev sveta, s katerimi še vedno ostajam v stiku. Naučila sem se veliko – ne le jezika, temveč tudi samostojnosti in sprejemanja ... Več
  Eva Veber Escuela de Idiomas Nerja
 • Emerald Cultural Institute, Dublin
  Sprejeli so me odprtih rok in lahko rečem, da sem prišla zagotovo k najboljši družini,  kar si jih je možno želeti. Oni so živeli za nas udeležence tečajev. Od njih ... Več
  Andreja Marko Emerald Cultural Institute, Dublin
 • South Bank University - Embassy Summer, London
  Sem Matjaž Žnidaršič in v letošnjem letu sem z vašo agencijo šel na jezikovni tečaj v London za 2 tedna.....hvala vam za vse to saj teh 2 tednov ne bom ... Več
  Matjaž Žnidaršič South Bank University - Embassy Summer, London
 • GLS Berlin
  Zato so to bile moje najboljše počitnice do sedaj in si jih SRČNO želim ponoviti. Moje ime je Jasmina in prihajam iz Sp.Polskave. Letos sem se udeležila jezikovnega potovanja v Berlin. ... Več
  Jasmina Mikov GLS Berlin

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovni programov v tujini. PRIJAVA NA E-NOVICE