Domov Ostalo

Politika zasebnosti in izjava o varstvu osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

LTA d.o.o. (portal Lta.si)
Trg svobode 26
2310 Slovenska Bistrica

Tel: +386 2 6210 211 
Fax: +386 2 6210 212 
E-pošta: info@lta.si


LTA d.o.o., upravljalec portala Lta.si, se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke hranil in obdeloval v skladu z GDPR in veljavno slovensko zakonodajo (Zakonom o varstvu osebnih podatkov).

Pridobivanje osebnih podatkov

Osebne podatke pridobimo na naslednje načine:

  • - preko obrazca za naročilo kataloga;
  • - preko online spletnega testa angleškega in nemškega jezika;
  • - ob prijavi na tečaj tujega jezika v tujini;
  • - ob telefonski komunikaciji s stranko;
  • - ob osebni komunikaciji s stranko;
  • - ob e-poštni komunikaciji s stranko;

Namen zbiranja in obdelava osebnih podatkov

Prijava na tečaj:
Osebne podatke v največji meri uporabljamo za dokončanje in upravljanje prijave vašega jezikovnega tečaja. Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam je omejena izključno na potrebe izvajanja prijave v vašem imenu (npr. jezikovna šola, letalska družba).

Spletni test:
Osebne podatke uporabimo za enkratno pošiljanje rezultatov testa. Brez vaše izrecne privolitve vaših vpisanih podatkov v prihodnje ne uporabljamo.

Naročilo kataloga:
Osebne podatke uporabimo za pošiljanje kataloga ali informiranje povezano z našim katalogom. Brez vaše izrecne privolitve vaših vpisanih podatkov v prihodnje ne uporabljamo.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebne podatke razkrijemo organom pregona in drugim vladnim organom, v kolikor je to zahtevano v zakonu ali pa je potrebno za preprečitev, zaznavo ali sodni pregon kaznivih dejanj in prevar.

Zavezujemo se, da vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam ali drugim osebam v namene oglaševanja.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate naslednje pravice:

  • - dostopa do vaših osebnih podatkov in njihovo kopiranje (izpis osebnih podatkov).
  • - do dopolnitve ali popravka vaših osebnih podatkov, če so ti nepopolni ali netočni.
  • - do izbrisa vaših osebnih podatkov, zlasti če niso več potrebni za namene, zaradi katerih so bili zbrani, ali so bili obdelani nezakonito ali so bili obdelani na podlagi vaše privolitve, pa ste privolitev preklicali in ne obstaja druga pravna podlaga za njihovo obdelavo.
  • - do prenosa osebnih podatkov k drugemu upravljavcu, kadar je to tehnično izvedljivo.
  • - do omejitve obdelave vaših osebnih podatkov, zlasti če oporekate njihovi točnosti – in sicer za obdobje, ki nam omogoči preveriti točnost vaših osebnih podatkov; če je obdelava nezakonita, pa nasprotujete izbrisu osebnih podatkov; če je potekel rok hrambe podatkov, vi pa jih potrebujete za uveljavljanje pravnih zahtevkov.
  • - podana soglasja za obveščanje lahko kadarkoli prekličete.

Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij se obrnite na našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov, ki vam je na voljo na e-naslovu: info@lta.si. Vašo vlogo bomo obravnavali in nanjo odgovorili v skladu z GDPR.

Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu: Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta:gp.ip@ip-rs.si).

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Če imamo vašo izrecno privolitev za določen namen obdelave, je obdobje hrambe: do preklica.

Zakonska obdelava iz 6.b člena GDPR - obdelava je potrebna za izvajanje pogodbe (obdobje hrambe: 10 let), ali za izvajanje ukrepov na zahtevo takega posameznika pred sklenitvijo pogodbe (obdobje hrambe: 5 let).

Mnenja udeležencev naših programov

Zala Ravnjak

Bell Cambridge, Cambridge

Na svoje prve jezikovne počitnice sem se odpravila v mesto Cambridge, kjer sem obiskovala jezikovno šolo Bell. Šola Bell je res zelo lepo urejena, učitelji pa zelo dobri. Veliko je ...

Preberi vec >

Sara Mencigar

Humboldt Institut, Berlin

Moji spomini iz jezikovnega tečaja v Berlinu ne bi mogli biti boljši. Namesto načrtovanih dveh tednov, sem tam preživela tri tedne, a vseeno je čas minil kot bi mignil. Pouk je ...

Preberi vec >

Taja Kuzman

Centre International d'Antibes, Antibes

Ko pomislim na lanskoletne jezikovne počitnice v Antibesu, Franciji, samo zaprem oči in že čutim toplino mivke, v katero zakopavam stopala, poletno sonce, ki me greje in ustvarja tisto čudovito ...

Preberi vec >

Blanka Pucer

Fettes College, Edinburg

Dva tedna v Edinburghu sta bila dva najboljša tedna v mojem življenju. Ne samo, da sem se na to potovanje podala sama, brez skupine, tudi ob prihodu na college nisem ...

Preberi vec >

Blanka Pucer

Mill Hill School, London

I loved every single moment – Activity Leaders, Teachers, everyone that works in the school and students were lovely and always willing to help.   ...

Preberi vec >

Pia Novak

Escuela De Idiomas Nerja, Nerja

Hola! Vedno znova me jezikovna šola tukaj še bolj navduši in privlači. Kljub koroni, raznim novim ukrepov in spremembam tukaj vlada pravo špansko vzdušje in niti malo ne pogrešam doma. Dnevi ...

Preberi vec >

Iza Hrastnik Fink

Royal Russell School, London

Udeležila sem se nepozabnih jezikovnih počitnic v mestu Croydon, na šoli Royal Russell School. Bivala sem v dvoposteljni sobi s skupnim prostorom in kopalnico. Šolska restavracija nam je postregla z ...

Preberi vec >

Katja Tomažin

Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford

Moje jezikovno potovanje je bilo odlično. 14 dni sem preživela v družbi prijateljev, slovenskih in predvsem tujih. Z novimi prijatelji z drugega konca sveta (Hong Kong) sem vsakodnevno v stiku, ...

Preberi vec >

Katja Bradač

Babilonia, Taormina

Letošnje poletje sem 14 dni preživela v Taormini - čarobnem siciljanskem mestu na pečinah, kjer sem se kot začetnica prvič učila italijanskega jezika. Kot profesorica nemščine sem zelo zahtevna glede ...

Preberi vec >

Sintija Kranjčec

Royal Russell School, London

… Kolidž je bil zelo lepo urejen, osebje super. Spoznala sem veliko prijateljev iz različnih držav, s katerimi sem ohranila dobre stike. Pouk je minil hitro in komaj sem čakala ...

Preberi vec >

Lena Jakopič

LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

Prvič sem šla sama tako daleč od doma. Ko sta me starša na letališču zapustila, me je hudo stisnilo pri srcu. A ko sem dobila svojo sobico pri gostiteljski družini ...

Preberi vec >

Ines Šestan

Buckswood College, Hastings

Pričakovala sem eno najlepših izkušenj v življenju in jo tudi dobila. Uživala sem vsak dan, vsako uro in minuto, dobila sem veliko novih prijateljev z vsega sveta in izpopolnila svojo ...

Preberi vec >

Aleš

Liden & Denz, St. Petersburg

Potovanje je potekalo brez problemov, na letališču v St.Petersburgu so nas dočakali, odpeljali do družine vse razložili. Živel sem v samem centru mesta pri super družini: hrana , internet, komunikacija. ...

Preberi vec >

Monika Črček

LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

Eastbourne, Anglija. Že besedi sami zvenita zares posebno. Ob njunem zvenu pomislim na čisto drug svet, tak, ki ga sama ne poznam. Vedno sem želela obiskati Anglijo. To poletje sem ...

Preberi vec >

Matjaž Žnidaršič

South Bank University - Embassy Summer, London

Sem Matjaž Žnidaršič in v letošnjem letu sem z vašo agencijo šel na jezikovni tečaj v London za 2 tedna.....hvala vam za vse to saj teh 2 tednov ne bom ...

Preberi vec >

Vesna Lešnik

Galway Cultural Institute, Galway

Te počitnice so veliko več, kot le učenje angleščine. Ko pogledam nazaj skoraj ne morem verjeti, kako hitro se v teh tednih navežeš na določene ljudi in tamkajšnji način življenja. ...

Preberi vec >

Tatjana

LAL Torbay, Torbay - Paignton

Čudovita klima in majhen kraj z okolico, ki jo je prijetno prehoditi ali prekolesariti. Za daljše relacije pa vlak in avtobusi...V Torbayu angleži prav nič niso angleški*, zelo odprti, sproščeni, ...

Preberi vec >

Veronika Gosak Krebs

Language Specialists International, Portsmouth

Go. Vesno sem spoznala na Informativi v Ljubljani. S svojo neposrednostjo in bogatimi izkušnjami na področju dela s tujino, me je v trenutku prepričala, da sem se odločila za potovanje ...

Preberi vec >

Spletni jezikovni testi

Angleščina

Spletni test – preverite znanje angleškega jezika.

Reši test >

Nemščina

Spletni test – preverite znanje nemškega jezika.

Reši test >

Povežimo se

Učenci in dijaki
Skupinski odhodi

Učenci in dijaki
Individualni odhodi

Odrasli nad 16 let

Poslovneži

Klub 50+

Učenci in dijaki
Skupinski odhodi

Učenci in dijaki
Individualni odhodi

Odrasli nad 16 let

Poslovneži

Klub 50+

Učenci in dijaki
Skupinski odhodi

Učenci in dijaki
Individualni odhodi

Odrasli nad 16 let

Poslovneži

Klub 50+

Učenci in dijaki
Skupinski odhodi

Učenci in dijaki
Individualni odhodi

Odrasli nad 16 let

Poslovneži

Klub 50+

Učenci in dijaki
Skupinski odhodi

Učenci in dijaki
Individualni odhodi

Odrasli nad 16 let

Poslovneži

Klub 50+

Učenci in dijaki
Skupinski odhodi

Učenci in dijaki
Individualni odhodi

Odrasli nad 16 let

Poslovneži

Klub 50+

Učenci in dijaki
Skupinski odhodi

Učenci in dijaki
Individualni odhodi

Odrasli nad 16 let

Poslovneži

Klub 50+

Učenci in dijaki
Skupinski odhodi

Učenci in dijaki
Individualni odhodi

Odrasli nad 16 let

Poslovneži

Klub 50+