The London School of English

Jezikovni tečaji - LONDON (nad 20 let/nad 30 let)

nad 20 let/nad 30 let

visoko profesionalna šola

za zahtevne tečajnike

odlični tečaji za poslovneže

obsežna ponudba specializiranih tečajev

Splošna angleščina 20+
Prijava na tečaj

Med zelo praktično zasnovanim programom, namenjenim udeležencem nad 20 let starosti, se boste osredotočili na razvijanje vseh jezikovnih spretnosti, potrebnih za tekoče, točno in samozavestno rabo angleškega jezika v različnih situacijah in okoljih. Program je razdeljen na dva vsebinska dela. Dopoldan se boste izpopolnjevali v govoru, v branju in pisanju, v slušnem razumevanju in v praktično uporabni slovnici ter nadgrajevali besedišče, pri čemer bodo izkušeni učitelji za vašo čim večjo aktivnost vključevali igranje vlog, diskusije in ponazoritve različnih situacij iz realnega življenja. V popoldanskem delu programa se boste ukvarjali s tematiko različnih področij, skladno z interesi in potrebami vaše skupine. Teme, ki so lahko vključene so npr. Social and intercultural English, English for work and travel, Modern British culture, Media, news and views, Films and other arts …

Število šolskih ur / teden:24
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 8
Stopnje:A2 in višje
Starost: nad 20 let
Začetki:vsak ponedeljek
Splošna angleščina plus
Prijava na tečaj

Tečaj je kombinacija 15 ur tečaja splošne angleščine dopoldan, kjer se boste osredotočili na razvijanje vseh jezikovnih spretnosti, potrebnih za tekoče, točno in samozavestno rabo angleškega jezika v različnih situacijah in okoljih. Izpopolnjevali se boste v govoru, v branju in pisanju, v slušnem razumevanju in v praktično uporabni slovnici ter nadgrajevali besedišče, pri čemer bodo izkušeni učitelji za vašo čim večjo aktivnost vključevali igranje vlog, diskusije in ponazoritve različnih situacij iz realnega življenja. Vsebina dodatnih 15 individualnih ur bo oblikovana popolnoma v skladu z vašimi jezikovnimi potrebami in cilji.
 

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 8/1
Stopnje:B1 in višje
Starost: nad 20 let
Začetki:vsak ponedeljek
Tečaj poslovne angleščine
Prijava na tečaj

Zelo praktično zasnovan visoko intenzivni tečaj je namenjen poslovnežem različnih strokovnosti in področij delovanja s ciljem, da v najkrajšem možnem času nadgradijo svoje jezikovno znanje in komunikacijske veščine za samozavestno in učinkovito nastopanje v mednarodnem poslovnem okolju. Dinamični jezikovni treningi vključujejo igranje vlog v realnih poslovnih situacijah in video simulacije, da nadgradite jezikovno znanje za uspešno sodelovanje na sestankih in vključevanje v diskusije, za konference in pogajanja, za prezentacije in telefonsko komuniciranje, za razpravljanje o političnih in gospodarskih zadevah … Prav tako so vključene aktivnosti za urjenje pisnega komuniciranja v angleškem jeziku. V smislu celovitega izpopolnjevanja jezikovnega znanja program vključuje obvladovanje besedišča poslovnega jezika, slovnico v smislu njene praktične rabe ter urjenje pravilne izgovorjave in slušno razumevanje.  
Razpravljali boste o pomenu medkulturnih razlik in se urili v angleščini za družabne priložnosti ter prisluhnili gostujočemu predavatelju.
Ker jezikovni treningi potekajo v majhnih skupinah, se vsebina učnih ur lahko sproti usklajuje s potrebami in interesi udeležencev. 
 

Število šolskih ur / teden:15
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 6
Stopnje:B1 in višje stopnje
Starost: nad 25 let
Začetki:vsak ponedeljek
Intenzivni tečaj poslovne angleščine
Prijava na tečaj

Zelo praktično zasnovan visoko intenzivni tečaj je namenjen izkušenim poslovnežem in zajema urjenje tako jezikovnih kot komunikacijskih veščin za učinkovito nastopanje v mednarodnem poslovnem okolju. Vsebina učnih ur se sproti usklajuje s potrebami udeležencev in pokriva področja kot so finance, prodaja in marketing, distribucija, proizvodnja, medijske komunikacije, logistika, upravljanje ... Dinamični jezikovni treningi vključujejo igranje vlog v realnih poslovnih situacijah in video simulacije, da boste v najkrajšem možnem času nadgradili znanje poslovne terminologije za sestanke, konference in pogajanja, prezentacije, uspešno telefonsko komunicirali, razpravljali o političnih in gospodarskih zadevah …  Razpravljali boste tudi o pomenu medkulturnih razlik, urili se boste v angleščini za družabne priložnosti, udeležili se boste poslovnega zajtrka, vsak teden pa boste imeli tudi »workshop« z gostujočim ekspertom.

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 6
Stopnje:B1 in višja (nad 25 let)
Začetki:vsak ponedeljek
Angleščina za pravo 20-30
Prijava na tečaj

Program, ki je namenjen študentom prava in mladim pravnikom med 20. in 30. letom starosti, se osredotoči na razvijanje jezikovnih spretnosti na področju prava, pisanja učinkovitih dopisov ter nadgradnjo besedišča s področij kazenskega, civilnega in gospodarskega prava, vključujoč pogodbeno pravo in pravo EU. Pouk vključuje »Legal Case Studies«, pravno izrazoslovje, utrjevanje slovničnih struktur, ki se najpogosteje uporabljajo v pravnem kontekstu in urjenje vseh jezikovnih veščin za učinkovito in točno komuniciranje v različnih situacijah s pravnega področja kot tudi v neformalnih situacijah. Program tečaja vključuje strokovna predavanja angleških pravnikov in obisk sodišč. Udeleženci programa boste imeli dostop do Word Stream Legal English on-line učnega portala, ki ga boste med samim tečajem uporabljali tako za vaje kot za sprotno preverjanje znanja, na voljo pa vam bo še tri mesece po končanem tečaju za nadaljnje utrjevanje in nadgrajevanje jezikovnega znanja s pravnega področja.      

Število šolskih ur / teden:24
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:3 tedni
Št. tečajnikov v razredu:največ 10
Stopnje:B1 in višje
Starost: 20-30 let
Začetki:28.6., 26.7., 6.9., 18.10. 22.11.2021
Poslovna angleščina plus
Prijava na tečaj

Tečaj je kombinacija 15 ur tečaja poslovne angleščine v dopoldansekm času in 15 individualnih ur pouka, oblikovanega popolnoma v skladu z vašimi jezikovnimi potrebami in cilji ter potrebami strokovnega okolja, v katerem ste dejavni.

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:1 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 6/1
Stopnje:B1 in višje
Starost: nad 25 let
Začetki:vsak ponedeljek
Angleščina za pravnike
Prijava na tečaj

Program je pripravljen za izkušene odvetnike, sodnike ter pravnike, vodijo pa ga jezikoslovci z izkušnjami na posameznih pravnih področjih. Pouk je zasnovan maksimalno praktično in vključuje študije in simulacije pravnih primerov, sestankov in pogajanj ter pisno komuniciranje (priprava poročil, osnutkov pogodb in formalnih dopisov), pravno izrazoslovje, utrjevanje slovničnih struktur, ki se najpogosteje uporabljajo v pravnem kontekstu in urjenje vseh jezikovnih veščin za učinkovito in točno komuniciranje v različnih pravnih kontekstih. Tečaj nudi tudi vpogled v angleški pravni sistem in pravni sistem EU, vendarle pa to ni tečaj prava, temveč jezikovni trening s ciljem učinkovitega nastopanja v mednarodnem pravnem okolju. Program vključuje strokovna predavanja angleških pravnikov in obisk londonskega sodišča in odvetniške pisarne.  

Število šolskih ur / teden:30
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:1 teden
Št. tečajnikov v razredu:največ 6
Stopnje:B2 in višje
Starost: nad 30 let
Začetki:24.5., 12.7., 20.9., 1.11.2021

Že več kot 100 let slovi The London School of English kot eden najuglednejših britanskih jezikovnih centrov. Zagotavlja vrhunsko izobraževanje, veliko pozornosti in izjemen odnos do tečajnikov, tako s strani izkušenih učiteljev kot vsega šolskega osebja. Tečajniki na tej šoli so praviloma poslovneži in vodstveno osebje različnih strokovnosti s ciljem, da v mednarodnem okolju v najkrajšem možnem času dosežejo optimalni napredek v znanju angleškega jezika, tako na področju splošne poslovne angleščine kot na različnih strokovnih področjih. Prihajajo iz podjetij kot so npr. Bayer, Coca-Cola, L'Oreal, Siemens, pa poslanci Evropskega parlamenta … Elegantno šolsko poslopje Holland Park Gardens, spoj tradicionalnosti in sodobne tehnologije, se nahaja v ekskluzivnem londonskem bivalnem predelu Holland Park, nedaleč od modnega Notting Hilla in prestižnih butikov Kensingtona, do središča mesta pa je s podzemno železnico »Central Line« manj kot 15 minut vožnje. 
Po prijavi na tečaj vsak udeleženec izpolni vprašalnik, ki služi oceni nivoja predznanja angleškega jezika. Na osnovi predznanja ter jezikovnih potreb posameznega tečajnika in področja dela tečajnika šola prilagodi vsebino tečajev, ki potekajo v majhnih skupinah. 

Opremljenost šole:
28 sodobno opremljenih učilnic, jezikovni laboratorij, šolska knjižnica in multimedijski prostor, brezplačni Wi-Fi, prijetna šolska restavracija s teraso, kjer vam bodo med tednom vsak dan postregli z okusnim kosilom, že vključenim v ceno aranžmaja.  
Udeležencem tečajev je od prijave in še 3 mesece po zaključku tečaja na voljo brezplačni dostop do LondonSchool Online učnega portala.
 

Gostiteljska družina Silver
Šola posveča izbiri družin veliko skrb. Stanovali boste v enoposteljni sobi, kopalnico pa si boste delili z družinskimi člani.
Prehrana: zajtrk ali polpenzion

Gostiteljska družina Gold
Nastanjeni boste v enoposteljni sobi višjega standarda, kjer vam bo na voljo lastna kopalnica. 
Prehrana: zajtrk 

Prince Consort Residence 
Sodobni studii z opremljeno kuhinjsko nišo, kopalnico in brezplačnim Wi-Fi so od šole oddaljeni cca 15 minut hoje. Gostom so na voljo pralnica, fitnes studio, družabni prostori in TV soba. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače.
Prehrana: brez prehrane

Studii 
Manjši sodobni studii s spalnico, opremljeno kuhinjsko nišo in kopalnico, LCD TV in brezplačnim Wi-Fi so v predelih Notting Hill, Holland Park in Bayswater. Čiščenje, menjava brisač in posteljnine tedensko. Cene so odvisne od vrste studia in lokacije. Kontaktirajte nas za ponudbo.
Prehrana: brez prehrane
 

Kot protiutež intenzivnim tečajem šola večkrat tedensko organizira različne družabne aktivnosti na šoli, obiske galerij in muzejev, pubov, oglede londonskih znamenitosti …

Potovanje do kraja tečaja
Po želji uredimo letalsko vozovnico do Londona. Z letališč so odlične povezave do središča mesta.
Prihod: nedelja pred začetkom tečaja
Povratek: sobota po zaključku tečaja
Covid-19 informacije: vstopni pogoji

Stanje na dan: 29.07.2021

POGOJI ZA VSTOP V VELIKO BRITANIJO IZ SLOVENIJE 
Informacije glede potovanja v Združeno kraljestvo v povezavi s trenutnimi ukrepi so na voljo na naslednji povezavi: www.gov.uk/guidance/red-amber-and-green-list-rules-for-entering-england. Slovenija je trenutno uvrščena na oranžni (amber) seznam.
Skladno z zadnjimi objavljenimi spremembami dne 28.7. je za potovanje v Veliko Britanijo iz Slovenije (za osebe, ki so v Sloveniji preživele zadnjih 10 dni pred odhodom v VB) za vse necepljene obvezno:
- predložiti negativni test, ki ni starejši od 72 ur - izvid mora biti izdan v angleškem, španskem ali francoskem jeziku (https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-testing-for-people-travelling-to-england )
- izpolniti Passenger Locator Form (https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk)
- rezervirati in plačati 2 testa, ki ju je obvezno opraviti 2. in 8. dan karantene (https://www.gov.uk/guidance/how-to-quarantine-when-you-arrive-in-england)
Po vstopu v Združeno kraljestvo je obvezna 10-dnevna karantena. Izjeme zgornjim ukrepom so samo točno določene osebe, ki vstopajo zaradi določenih poklicev. 

Od 2.8.2021 za osebe, ki potujejo iz Slovenije v Veliko Britanijo, 10-dnevna karantena ob prihodu NI VEČ potrebna, če je od končnega cepljenja z enim od cepiv, potrjenih s strani EMA (European Medicines Agency) minilo vsaj 14 dni. 
Kljub cepljenju pa je potrebno pred vstopom v VB:
-  predložiti negativni test, ki ni starejši od 72 ur - izvid mora biti izdan v angleškem, španskem ali francoskem jeziku (https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-testing-for-people-travelling-to-england)
- izpolniti Passenger Locator Form (https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk )
- rezervirati in plačati test 2. dan karantene (https://www.gov.uk/guidance/how-to-quarantine-when-you-arrive-in-england )

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO OD 15.7.2021
Ključne novosti po 15.7.2021 so:
- ukinjajo se seznami držav,
- izenačujejo se pogoji za vstop v Slovenijo: za vse velja pogoj PCT,
- dokazila so lahko tudi evropsko digitalno covid potrdilo in digitalno covid potrdilo tretje države,
- ostajata le dve izjemi za vstop v Slovenijo brez napotitve v karanteno in negativnega testa, in sicer za dvolastnike in otroke, mlajše od 15 let, v spremstvu starša oziroma skrbnika.

Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli osebi, ki predloži:
1. negativni rezultat PCR testa, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa,
2. negativni rezultat HAG testa, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
3. potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev),
4. potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je preteklo od prejema: drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni, drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni, odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni, drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni, drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni;
5. potrdilo o cepljenju za prebolevnike (potrdilo o prebolelosti in dokazilo, da je bila v obdobju do največ osem mesecev od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma začetka simptomov oseba cepljena z enim odmerkom cepiva iz prejšnje točke, pri čemer se zaščita vzpostavi z dnem cepljenja, 
6. evropsko digitalno covid potrdilo v digitalni ali papirni obliki, opremljeno s QR kodo, ki vsebuje podatke o negativnem rezultatu testa PCR ali testa HAG, potrdilo o cepljenju, potrdilo o prebolelosti ali potrdilo o cepljenju za prebolevnike (EU DCP),
7. digitalno covid potrdilo tretje države v digitalni ali papirni obliki, opremljeno s QR kodo, ki vsebuje vsaj enake podatke kot EU DCP in ga je pristojni zdravstveni organ tretje države izdal v angleškem jeziku (DCP tretje države).
8. Če je oseba cepljena s kombinacijo dveh različnih cepiv iz 4. točke, se zaščita vzpostavi po preteku časa od prejema drugega odmerka posamezne vrste cepiva. Če je taka oseba prvič cepljena s cepivom iz tretje ali pete alineje 4. točke (cepivo proizvajalca AstraZeneca), se zaščita vzpostavi takoj po drugem cepljenju, če se drugič cepi s cepivom iz prve alineje 4. točke (cepivo proizvajalca Biontech/Pfizer) ali druge alineje 4. točke (cepivo proizvajalca Moderna) in drugi odmerek prejme v roku od 4 do 12 tednov po prejemu prvega odmerka.
Oseba, ki ne predloži enega od zgoraj navedenih dokazil, se napoti v karanteno na domu za deset dni. Če gre za tujca brez prebivališča v Sloveniji, se mu vstop v Slovenijo dovoli in se ga napoti v karanteno na domu za deset dni le, če nedvomno dokaže, da ima zagotovljen prostor, kjer bo prestajal karanteno, sicer se mu vstop v Slovenijo ne dovoli.

Vstop brez napotitve v karanteno in negativnega testa
Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli naslednjim kategorijam oseb:
1. otroku, ki še ni dopolnil 15 let in prehaja mejo skupaj z ožjim družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Slovenijo, ali v organizirani skupini v spremstvu vzgojitelja, učitelja ali skrbnika, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Slovenijo,
2. dvolastniku ali najemniku zemljišča v obmejnem območju ali na obeh straneh državne meje, ki prehaja državno mejo s sosednjo državo zaradi opravljanja kmetijsko-poljedelsko-gozdarskih del in se vrača čez mejo najpozneje v desetih urah po prehodu meje. Izjema velja tudi za ožje družinske člane posameznika in druge osebe, ki imajo s posameznikom na istem naslovu prijavljeno prebivališče, kadar potujejo skupaj.
Oseba, ki uveljavlja eno od teh izjem, mora policiji predložiti dokaze za obstoj teh izjem, sicer se napoti v karanteno na domu. Če gre za tujca brez prebivališča v Sloveniji, se mu vstop v Slovenijo dovoli in se ga napoti v karanteno na domu za deset dni le, če nedvomno dokaže, da ima zagotovljen prostor, kjer bo prestajal karanteno, sicer se mu vstop v Slovenijo ne dovoli.

O državi

Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske, v katerem v času največjega razcveta sonce nikoli ni zašlo, je pustilo v svoji burni zgodovini pečat na slehernem kotičku našega planeta, zato je in bo angleščina upravičeno svetovni jezik številka ena, s pomočjo katerega se bomo najlaže in najhitreje sporazumeli. Drugi izraz za Veliko Britanijo, ki združuje Anglijo, Wales in Škotsko, je tudi »ta zelena in prijetna dežela« iz pesmi Williama Blakea, ki najlepše opisuje raznoliko pokrajino, ki se razprostira od Škotskega hribovja s čudovitimi gradovi na severu do mogočnih klifov na jugu ter simpatično drugačnost njenih prebivalcev, najbolj izraženo s pretirano vljudnostjo, ekscentričnostjo v načinu oblačenja, vožnjo po levi, lojalnostjo kraljičini kroni in še marsikaj bi se našlo. Najbolje da to odkrijete kar sami, saj Angleži ničesar ne skrivajo, ampak so ponosni na svoje posebnosti.
Glavno mesto: London

O mestu

Gostitelj poletnih olimpijskih iger 2012 slovi tudi brez organizacije največjega svetovnega športnega dogodka za svetovno prestolnico, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. S pomočjo odlične prometne infrastrukture lahko v enem dnevu naredite lastni »sightseeing tour« in obiščete večino znamenitosti, povezanih s svetovno zgodovino ali moderno dobo; številni parki vabijo, da si oddahnete od mestnega vrveža in si naberete moči za nakupovanje v znamenitem Harrodsu, za večerni obisk muzikala ali katerega izmed tradicionalnih pubov.
Prebivalstvo: 7,5 milijonov

Valuta

GBP - britanski funt

Vizne informacije

Za turistična potovanja v Veliko Britanijo, za udeležbo na jezikovnih tečajih, šolanju in študijskih programih v dolžini do največ 6 mesecev potrebujejo slovenski državljani veljavni potni list, vizum ni potreben. Do 30.9.2021 za potovanje v Veliko Britanijo zadošča osebna izkaznica.
Za potovanja, daljša od 6 mesecev, je potreben vizum. Vizum, za katerega zaprosite, je odvisen od namena potovanja in bivanja v Veliki Britaniji.
Če boste v Veliko Britanijo potovali na tečaj angleškega jezika v dolžini 6 do 11 mesecev, zaprosite za Short-term study visa, strošek vize znaša 186 GBP. Prav tako boste morali plačati Healthcare surcharge, ki omogoča dostop do britanske nacionalne zdravstvene službe (javnega zdravstvenega sistema), strošek znaša cca 470 GBP. Več informacij najdete na povezavi Short-term study visa.
Če ste stari od 4 do 17 let, in se nameravate šolati na zasebni šoli, zaprosite za Child Student visa, strošek vize znaša 348 GBP. Prav tako boste morali plačati takso, imenovano "Immigration Health Surcharge", ki vam omogoča dostop do britanske nacionalne zdravstvene službe (javnega zdravstvenega sistema). Več informacij najdete na povezavi Child Student visa.
Za študij na visokih šolah in univerzah pa boste potrebovali Student visa. Za vlogo boste potrebovali veljavni potni list, potrdilo o plačilu stroškov pridobitve vize (348 GBP) in potrditev vašega vpisa na študijski program s strani izvajalca - Confirmation of Acceptance for Studies (CAS). Prav tako boste morali plačati takso, imenovano "Immigration Health Surcharge", ki vam omogoča dostop do britanske nacionalne zdravstvene službe (javnega zdravstvenega sistema). Študenti prejmejo 25-odstotni popust na ceno te takse. Dodatno pa boste lahko potrebovali še uradno dokazilo o znanju angleškega jezika (B1 oziroma B2 v odvisnosti od stopnje študija). Več informacij najdete na povezavi Student visa .
Uradne informacije so na voljo na povezavah Ministrstva za zunanje zadeve RS in spletni strani GOV.UK.

Časovni pas

SLO - 1 ura

Prazniki

2.4., 5.4., 3.5., 31.5., 2.8. (Škotska), 30.8., 27.12., 28.12.2021

TEČAJI Gostiteljska družina Silver
NZ/ES
1 teden vsak nadaljnji teden doplačila/teden
POL
Splošna angleščina 20+ 906 906 98
Splošna angleščina plus  2090 2090 98
Tečaj poslovne angleščine  1095 1095 98
Intenzivni tečaj poslovne angleščine 1581 1581 98
Poslovna angleščina plus  2560 2560 98
Angleščina za pravnike  1658 - 98
  4 tedni 8 tednov  
Priprave na izpite IELTS 2950 5800 98
    3 tedni  
Angleščina za mlade pravnike  - 2694 98

Doplačilo:
-    Ob prijavi je obvezno plačilo vpisnine in posredovanja nastanitve: 116 EUR

Doplačila/teden:
-    Nastanitev pri gostiteljski družini Gold: 87 EUR
-    Nastanitev v rezidenci Prince Consort: 178 EUR
-    Doplačilo za vse vrste nastanitve od 27.6. do 22.8.2021: 29 EUR
-    Dietna prehrana pri družini: 23 EUR

Opomba:
Pri nastanitvi v rezidenci Prince Consort je obvezno plačilo končnega čiščenja: 20 GBP 
 

Cena vključuje

test jezikovnega predznanja

analizo jezikovnih potreb

tečaj in učne materiale

nastanitev

poročilo o udeležbi na tečaju

kosilo na šoli od ponedeljka do petka

organizacijo aktivnosti v prostem času (doplačilo za prevoze in vstopnine)

nezgodno zavarovanje

VTISI NAŠIH TEČAJNIKOV O TEJ ŠOLI

 • The London School of English
  Choosing the London School of English was definitely the right decision to upgrade my language skills at the advance level. I decided for a Business and Professional English course and ... Več
  Katarina Čander Podgoršek The London School of English

Video predstavitev šole

Lokacija šole na zemljevidu


Prikaži večji zemljevid

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • Buckswood College, Hastings
  Poleti 2017 sem bila prvič v BOSS-u. Ker je bilo tako super, sem šla tudi 2018 in zagotovo grem tudi letos. Imeli smo se izredno lepo. Vse aktivnosti in ure ... Več
  Julia Kresse Buckswood College, Hastings
 • Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford
  Izobraževati se in potovati z LTA v Oxfordu je bilo nepozabno, saj sta me že že ob prvem stiku kljub začetni negotovosti navdušila prijaznost in razumevanje spremljevalke ter animatorjev, ki ... Več
  Urška Pogačar Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford
 • Mill Hill School, London
  I loved every single moment – Activity Leaders, Teachers, everyone that works in the school and students were lovely and always willing to help.   ... Več
  Blanka Pucer Mill Hill School, London
 • Alexanders College, Bawdsey Manor
  V mednarodni družbi sosošolcev na kolidžu Bawdsey Manor, Anglija, in ob mojem prijaznem »športnem prijatelju«, pripravljena za nove jahalne podvige. ... Več
  Tina Kolar Alexanders College, Bawdsey Manor
 • Embassy English, London
  V London sem odšla, da bi izpopolnila svojo angleščino, domov pa sem poleg izboljšane izgovorjave prišla s super spomini, novimi prijatelji in čudovito izkušnjo. ... Več
  Živa Kolar Embassy English, London
 • Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford
  Moje jezikovno potovanje je bilo odlično. 14 dni sem preživela v družbi prijateljev, slovenskih in predvsem tujih. Z novimi prijatelji z drugega konca sveta (Hong Kong) sem vsakodnevno v stiku, ... Več
  Katja Tomažin Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovni programov v tujini. PRIJAVA NA E-NOVICE