Izjave tečajnikov > Eastbourne School of English, Eastbourne

Eastbourne School of English, Eastbourne

Izjava: Ana Grilc
  • Eastbourne School of English, Eastbourne

    Zame je bilo teh 14 dni v Eastbournu ena izmed najlepših izkušenj.
    Ob vseh ljudeh, ki sem jih spoznala, sem čisto pozabila, da se v resnici pogovarjam angleško. Pri pouku ure še nikoli niso minevale tako hitro, pa tudi prostega časa ni bilo težko organizirati ob vseh dejavnostih, ki so bile na voljo.
    Idealna je tudi lega šole, saj stoji tik ob središču mesta in ne daleč vstran od plaže. Mestu ne manjka trgovin, pubov, restavracij,... še najmanj pa prijaznih ljudi. Takšno doživetje bi privoščila prav vsakemu!

    Ana Grilc Eastbourne School of English, Eastbourne

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice