Izjave tečajnikov > European School of English, Malta

European School of English, Malta

Izjava: Maja Hudolin
  • European School of English, Malta

    Na Malto sem se podala brez velikega predhodnega znanja angleščine in tudi brez poznanih prijateljev, torej sama s slovensko skupino še sedmih drugih Slovencev. Moram priznati, da sem bila prvi dan po prihodu v povsem novo in nepoznano okolje kar malce nervozna. No nisem prepričana, če je beseda nervozna dovolj močna za moj občutek takrat. Ampak ves strah je minil že takoj naslednji dan. Lep, urejen in domač hotel, prijazno osebje, super učiteljica jezikovnega tečaja angleščine, naša slovenska predstavnica, novo spletena prijateljstva tam in pravzaprav vsak dan posebej v katerem ni manjkalo tudi časa za zabavo je poskrbel, da sem Malto preprosto vzljubila. Po prihodu domov nisem prinesla le kup spominov nepozabno preživetih 14 dni, zdaj nerazdružljivih prijateljstev, ampak tudi zvrhan kupček znanja. In prav to je ''point'' takšnih tečajev v tujini, v ESE šoli v kateri sem imela 20ur tedensko sem se res veliko naučila, a najkvalitetnejše, najzanimivejše pa tudi najtežji način pridobivanja znanja zame sem se pridobila prek pogovora z vrstniki, ki so prihajali prav iz vseh koncev sveta. Pridobljeno znanje lahko danes s pridobim uporabljam pri urah angleščine na gimnaziji. Spomini, dveh tednov preživetih na Malti bodo še dolgo ostali z mano in upam, da tovrstna izkušnja ni bila zadnja.

    Maja Hudolin European School of English, Malta

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice