Izjave tečajnikov > Centre International d'Antibes, Antibes

Centre International d'Antibes, Antibes

Izjava: Taja Kuzman
  • Centre International d'Antibes, Antibes

    Ko pomislim na lanskoletne jezikovne počitnice v Antibesu, Franciji, samo zaprem oči in že čutim toplino mivke, v katero zakopavam stopala, poletno sonce, ki me greje in ustvarja tisto čudovito sredozemsko porjavelost manekenk iz reklam za kopalke. Slišim valove, kako nežno pljuskajo ob obalo, otroke, ki se igrajo v vodi in svoje prijatelje, ki ležijo ob meni in se navdušeno pogovarjajo o izletu v Monako. Spomnim se na vse prijazne, odprte in zabavne ljudi, ki sem jih spoznala na tem potovanju, nove prijatelje iz Francije, Italije, Španije, Anglije, Irske, ZDA, Grčije, Nemčije, Švedske, celo iz Maroka, Egipta, Sibirije, Kolumbije, Singapura, Dubaja …

    Zame sta bila ta tedna veliko več kot le učenje francoščine (ki sem se je ob zabavnih učnih urah naučila več kot prej v dveh letih učenja v šoli), bila sta sanjske počitnice, pravi ''Summer Paradise''. Bili smo svobodni – lahko smo obiskali slavna mondena mesta, kot so Cannes, Nica in San Tropez, odkrivali skrite ulice v Antibesu, si ogledovali številne muzeje, cele dneve nakupovali, jadrali, ležali na plaži ali preprosto uživali v druženju ob bazenu na šolski posesti. Tudi za gurmane, kot sem jaz, je to pravi biser: božanski ''macaroni'', legendarni siri, palačinke, rogljički in druge značilno francoske jedi nikogar ne pustijo hladnokrvnega. Zaradi tega in številnih malenkostih, ki so naredile vsak dan še boljši, se z veseljem ozrem nazaj, poklepetam s prijateljico z drugega dela sveta ali obujam spomine ob nešteto slikah.

    In čeprav pišem svoje spomine sedaj, ko je zunaj že tako mrzlo, da z neba padajo snežinke, me misel na poletne dni in noči v Franciji še vedno greje…

    Taja Kuzman Centre International d'Antibes, Antibes

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice