Izjave tečajnikov > Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford

Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford

Izjava: Katja Tomažin
  • Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford

    Moje jezikovno potovanje je bilo odlično. 14 dni sem preživela v družbi prijateljev, slovenskih in predvsem tujih. Z novimi prijatelji z drugega konca sveta (Hong Kong) sem vsakodnevno v stiku, kar mi je zelo všeč, saj poglabljam svoje znanje angleškega jezika. Učenje v tamkajšnji šoli je bilo zelo zabavno in poučno, učitelji so bili mladi, vedno nasmejani in polni energije, naša spremljevalka pa izjemno prijazna in sproščena (Veronika). V razredu smo bili vsi s podobnim predznanjem angleščine, zato smo se dobro razumeli. Bila sem v skupini kjer sem bila edina slovenka, kar se mi je zdelo super saj sem ves čas govorila angleško. Če so učitelji predvidevali, da je tvoje predznanje angleščine boljše, so te premestili v boljšo skupino. Športne in družabne aktivnosti so se menjavale s poukom. Prvi teden smo imeli aktivnosti dopoldne, naslednji teden pa obratno. Rezidenca je bila oddaljena od šole in restavracije le 10 minut, od samega Oxford centra pa le 20 min. Všeč mi je bilo, da smo si ogledali velik del Londona in okolice, kljub temu da smo bili nastanjeni v Oxfordu. Tako potovanje bi z veseljem ponovila, saj so bile to moje najboljše in najzabavnejše poletne počitnice do sedaj. Nisem se samo zabavala, ampak tudi veliko naučila. Izredno si želim še ene take izkušnje. Upam da se naslednje leto ponovno vidimo!

    Katja Tomažin Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford
  • Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford

    Izobraževati se in potovati z LTA v Oxfordu je bilo nepozabno, saj sta me že že ob prvem stiku kljub začetni negotovosti navdušila prijaznost in razumevanje spremljevalke ter animatorjev, ki so do konca potovanja skrbeli za produktivno in sproščeno preživete dni. Poseben čar so imeli obiski mesta Oxford, ki nikoli ne razočara. Starodavno univerzitetno mesto, ki te s svojo veličastnostjo naravnost očara, ti z vsakim obiskom postaja bližje, zaradi česar si ob odhodu obljubiš, da ga obiščeš vsaj še enkrat. Prav tako so bili neprecenljivi obiski Londona, kjer se soočiš z neverjetno variabilnostjo kultur. Pri atraktivnem pouku se pobližje spoznaš z jezikom, kar ti omogoča povsem sproščeno komunikacijo s tujci ter domačini, ki omogoča sklepanje novih prijateljstev (ki se z lahkoto tudi obdržijo!) in spoznavanje tujih kultur. Jezikovno potovanje definitivno sodi na ''TO-DO-BEFORE-I-DIE'' listo, saj te zasvoji s svojo kombinacijo prijetnega s koristnim.

    Urška Pogačar Oxford Brookes University - Embassy Summer, Oxford

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2019. Naroči katalog