Izjave tečajnikov > Language Specialists International, Portsmouth

Language Specialists International, Portsmouth

Izjava: Veronika Gosak Krebs
  • Language Specialists International, Portsmouth

    Go. Vesno sem spoznala na Informativi v Ljubljani. S svojo neposrednostjo in bogatimi izkušnjami na področju dela s tujino, me je v trenutku prepričala, da sem se odločila za potovanje v Anglijo z njihovo jezikovno šolo, kajti do takrat sem samo «sanjala«, da se bom nekega dne udeležila kakšnega jezikovnega tečaja v angleško govorečem svetu in tako izpopolnila svoje znanje angleščine.
    Misel mi je odzvanjala vso pomlad in na podlagi vizitke in posredovane el. pošte, sem dobila hiter in obsežen odgovor. Ga. Vesna in g. Željko sta se potrudila, da sta nama s hčerko zagotovila vse pogoje za kvalitetno mednarodno jezikovno šolo, gostovanje pri čudovitih družinah, s katerima še vedno vzdržujemo stike ter ureditev vse organizacije potovanja. S svojimi izkušnjami in posluhom za ljudi sta se potrudila, da sva bili s hčerko izredno zadovoljni, zato sva se odločili, da bova v letošnjem letu nadaljevali najino učenje tujega jezika v tujini – z Jezikovno šolo LTA.«

    Veronika Gosak Krebs Language Specialists International, Portsmouth

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice