Izjave tečajnikov > Royal Russell School, London

Royal Russell School, London

Izjava: Iza Hrastnik Fink
  • Royal Russell School, London

    Udeležila sem se nepozabnih jezikovnih počitnic v mestu Croydon, na šoli Royal Russell School. Bivala sem v dvoposteljni sobi s skupnim prostorom in kopalnico. Šolska restavracija nam je postregla z drugačno, ampak zelo dobro hrano. Dopoldneve smo preživeli v šolskih klopeh, kjer smo črpali znanje angleščine na zelo nevsiljiv način. Razdeljeni v skupine med najstnike s celega sveta, smo spoznavali kulture in značilnosti različnih držav. Popoldan pa so nas čakale aktivnosti v obliki izletov in dejavnosti na šoli. Večere pa smo prebili ob karaokah, v disku, raznih kvizih, tako da smo ob 22 uri utrujeni, vendar polni navdušenja zaspali. Vikende smo preživljali na ekskurzijah v druga mesta, videli smo Brighton in Oxford. Ker sem imela tudi London Experience program, sem podrobno spoznala London in njegove znamenitosti. Ta program bi svetovala vsakomur, ker res ogromno nudi. Naša vodička je bila odlična v vseh pogledih, prav tako oba učitelja, ki sta me poučevala. Med bivanjem v Londonu sem sklenila nepozabna prijateljstva, predvsem z Brazilci in Nemci, s katerimi imam še vedno stike. Kljub začetnemu strahu, je 14 dni minilo prehitro in že smo se v joku poslavljali od novih prijateljev, z obljubo o ponovnem srečanju. Rada bi se zahvalila organizaciji podjetja za profesionalno izvedbo jezikovnega tečaja in vem, da se spet srečamo prihodnje leto.

    Iza Hrastnik Fink Royal Russell School, London

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice