Izjave tečajnikov > Rennert, New York

Rennert, New York

Izjava: Roman Pejnovič Borkovič
  • Rennert, New York

    Rad bi se vam zahvalil iz vsega srca, ste ZAKON Agencija in brez vas ne bi nikoli dozivel toliko lepega in spoznal toliko ljudi kot sem jih na tem potovanju. Zaljubil sem se v New York in tam sem se pocutil bolj doma kakor tukaj. Ljudje so takoo prijazni, vsi te sprasujejo "Hey how you doin'." Reenert je odlicna sola zaradi svoje lokacije v centru in nacinu ucenja z majhnimi skupinami. Bil sem v level 9 visjega levela od nase skupine nj bilo, profesorica je taka legenda, da smo komaj cakali na pouk da se lahko z njo pogovarjamo.  Vsec mi je bilo prvi dan ko so nas na nek nacini tudi pomirili ko so ponosno dejali, da New York ni vec nevarno mesto kot je bilo v casu njihovega odrascanja. Tako da nisem imel nobenega podzavestnega strahu, da bi se mi kaj zgodilo, samo zdravo pamet je potrebno imeti med tako maso ljudi.

    Z host Joanno sem si ogledal veliko predstav in filmov, zal samo skoraj spoznal Robert De Nirota, ker je igrala v enem njegovem filmu,

    Spoznal sem veliko glasbenikov ki se menimo da bomo jammali kdaj skupaj in zahvaljujoc Reenert's NYFA work shop, razmisljam o magisteriju Actinga

    Roman Pejnovič Borkovič Rennert, New York

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice