Izjave tečajnikov > South Bank University - Embassy Summer, London

South Bank University - Embassy Summer, London

Izjava: Roman Borkovič Pejnovič
 • South Bank University - Embassy Summer, London

  Roman Borković Pejnović

  Od številnih agencij, zakaj bi izbral prav LTA, sem si mislil na začetku. Za nekatere stvari pač riskiraš. Seveda, ogledaš si katalog, pogovarjaš se s starši, greš na sestanek in ko bereš kako so se drugi imeli si misliš "ah, sej to vsi pišejo kako je bilo dobro", ampak sam zdaj vidim, da dokler sam ne doživiš tista 2 ali več tedna si ne moreš predstavljat kako zabavno in poučno je vse skupaj. Prvič v življenju sem letel, prvič v življenju sem videl vse, kar je za videt v Londonu in prvič sem bil na koncertu od Rolling Stones, na katerega sploh nismo pričakovali da bomo šli, ampak Victoria je legenda!! in smo na koncu šli. Angleščino izboljšaš če se zares trudiš jo izboljšat in tudi brez sramu se med Slovenci pogovarjat po angleško ali pa na cesti vprašaš kakšnega pravega Angleža za uro pa se nato zaklepetaš z njim.

  Na hrano se navadiš, malo zrediš, sobo si sam urediš, karaoke so zakon!, disco nights nič posebnega. Spoznaš veliko novih ljudi, vse skupaj pa je ena izjemna in res lepa izkušnja. Tistim, ki grejo predlagam, da če jih bolijo noge ali se jim ne da it ven, naj potrpijo in grejo ter vsako sekundo izkoristijo za ogled Londona in muziklov. 

  Hvala še 1x, za vse, pa pozdravite Victorio! :)

  Roman Borkovič Pejnovič South Bank University - Embassy Summer, London

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovni programov v tujini. PRIJAVA NA E-NOVICE