Izjave tečajnikov > LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

Izjava: Simona
  • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

    Poleti sem za 14 dni odšla v Anglijo, in bilo je super. Na začetku me je bilo kar malo strah, saj sem na pot odšla sama brez znancev. V Eastbourne sem prišla ponoči, kjer me je pričakala mama in mi pokazala sobo. Soba je bila svetla in na moje veselje večja kot moja doma. Zjutraj sem spoznala še preostali del družine. Z možem sta imela fantka (2 let) in punčko (5 let). Ker sta bila že navajena novih obrazov, sta me objela in mi rekla, da sta me zelo vesela. Imela sem malo daljšo pot do šole, kot ostali, vendar mi ''jutranja telovadba'' ni nič škodila. Zgradba v kateri je šola je zelo stara (angleški dvorec) , je včasih pripadala vojvodi Devonshiru. Življenje v šoli je bilo zelo prijetno, kosilo je bilo v šolski jedilnci ali pa zunaj v atriju, in angleška hrane je odlična. Pouk je potekal od 9 – 13 ure, imela sem dva učitelja mlajšega in starejšega, oba sta bila odlična in živela sta v bližnji okolici. Po pouku pa sem se skupaj z novimi prijatelji iz različnih držav ogledovala mesto in njegovo okolico. V soboto in nedeljo smo šli na izlet do večih gradov in spoznavali Angleško zgodovino. Potovanje je bilo vredno cene in se zahvaljujem vsem, ki ste prispevali k nepozabni dogodivščini in upam, da se spet vidimo.

    Simona LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice