Izjave tečajnikov > LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

Izjava: Mojca Maver
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

  Med letošnjimi poletnimi počitnicami sem se udeležila vašega jezikovnega tečaja angleščine v Eastbournu, Angliji. V tem prečudovitem mestu, kjer sem preživela 4 tedne, sem spoznala ogromno novih ljudi in se, kar je najpomembnejše, naučila veliko novega, tako jezika kot angleške kulture. Ne le, da so bili učitelji neverjetno prijazni, tudi šola kot ustanova in mesto v celoti sta nudila vse, kar mladi potrebujemo.
  Jaz, kot 16-letnica, sem veliko pridobila predvsem na samostojnosti in priznati moram, da so bile te počitnice moje najlepše doslej! Bivale sem v vijolični hiši starejše gospe, od koder sem vsakodnevno pešačila okoli 40 minut do šole in to v spremstvu mladega Turka, s katerim ohranjam stike še danes. Morda se sliši veliko časa, vendar je ta jutranji sprehod po skrivnostnih angleški ulicah, predstavljal moj najljubši del dneva. 
  V teh štirih tednih sem doživela več, kar se doživeti sploh da. Vsak naslednji dan je bil še zanimivejši kot prejšnji in, četudi mi vreme ni bilo ravno najbolj naklonjeno, sem doživela nepozabne tedne. Videla sem skoraj celotno Anglijo: od Stonehenga pa do Oxforda, trikrat sem obiskala London, spremljala sem Torch Relay London 2012, nakupovala v Brightonu, se slikala z gusarji, si ogledala menjavo straže, se sprehajala po Harry Potter Collegu, si ogledala predstavo v Londonskem gledališču: We will rock you, preživljala večere na plaži in še in še bi lahko naštevala. 
  Bi lahko bilo sploh še bolj popolno? Ne, mislim, da sem doživela maksimalno, kar se doživeti sploh da!!!

  Agencija Lta mi je resnično omogočila odskočno desko v svet znanja in novih dogodivščin. 
  Tako da: hvala vsem organizatorje, odličnim spremljevalcem in lep pozdrav!

  Mojca Maver LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice