Izjave tečajnikov > European School of English, Malta

European School of English, Malta

Izjava: Špela Koželj
 • European School of English, Malta

  Poletne počitnice 2012 so bili najboljši trenutki mojega življenja, in čeprav me še veliko čaka, nevem, če se bo lahko kaj kosalo z mojimi spomini na Malto. Čustev in občutkov do tistih dveh tednov sploh nemorem opisati, lahko pa povem, da bi vam to najbolje opisala, če bi vam odpela pesem Bryan Adams - Summer of '69 (seveda bi jaz pela Summer of'12 hehe).

  ''Oh when I look back now
  That summer seemed to last forever
  And if I had the choice
  Yeah, I'd always want to be there
  Those were the best days of my life,
  Back to the summer of '12.''

  Poudarila bi tudi to, da kljub temu, da se na jezikovnih tečajih vsak dan 4 ure učiš tuji jezik, ni boljšega od izkušnje, kot to, da ta jezik deliš s tujci, ko se z njimi pogovarjaš v angleščini (sicer sem jaz obogatila tudi svojo ruščino, španščino ter nemščino), in se počutiš kot pravi delček tega sveta, jezika, mednarodne kulture, in ugotoviš, da je svet veliko večji od domačega kraja in jezika, ter svet z veseljem sprejmeš v svoje srce, saj ti je bil predstavljen na zares, zares lep način. (vsaj meni na Malti) Če bi lahko, bi to potovanje še neštetokrat ponovila.

  Špela Koželj European School of English, Malta

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovni programov v tujini. PRIJAVA NA E-NOVICE