SI | HR +386 2 6210 211 info@lta.si
Mnenja udeležencev naših tečajev

South Bank University - Embassy Summer, London

Nazaj na vsa mnenja
South Bank University - Embassy Summer, London

Sem Matjaž Žnidaršič in v letošnjem letu sem z vašo agencijo šel na jezikovni tečaj v London za 2 tedna.....hvala vam za vse to saj teh 2 tednov ne bom nikoli pozabil saj sem se zelo zabaval pa tudi naučil. Bil sem v centru Londona, na jezikovni šoli Embassy Summer London - South Bank, kjer je bilo osebje odlično. Spoznal sem veliko prijateljev iz cele Evrope...na koncu, ko smo se morali poslovit, so mi ponudili, da pridem delat naslednje poletje in tega se že zelo veselim. Kar se potovanja tiče, je bilo neverjetno, saj smo bili v času olimpijskih iger in se je zelo čutila velika atmosfera, na vsakem koraku si lahko videl nekaj od olimpijskih iger. Hrana je bila zame kar vredu, čeprav sem si mislil da bom "stradal". Ta izkušnja v Londonu je bila zame najboljša stvar v življenju, saj ko smo morali oditi je bilo kar precej čustveno, saj sem moral posloviti od prijateljev, ki jih bom si za vedno zapomnil in ostali mi bodo v spominu. Če bi imel priložnost bi tista dva tedna ponovil, ker je bilo res neverjetno.

Matjaž Žnidaršič
South Bank University - Embassy Summer, London
Nazaj na vsa mnenja
South Bank University - Embassy Summer, London

Roman Borković Pejnović

Od številnih agencij, zakaj bi izbral prav LTA, sem si mislil na začetku. Za nekatere stvari pač riskiraš. Seveda, ogledaš si katalog, pogovarjaš se s starši, greš na sestanek in ko bereš kako so se drugi imeli si misliš "ah, sej to vsi pišejo kako je bilo dobro", ampak sam zdaj vidim, da dokler sam ne doživiš tista 2 ali več tedna si ne moreš predstavljat kako zabavno in poučno je vse skupaj. Prvič v življenju sem letel, prvič v življenju sem videl vse, kar je za videt v Londonu in prvič sem bil na koncertu od Rolling Stones, na katerega sploh nismo pričakovali da bomo šli, ampak Victoria je legenda!! in smo na koncu šli. Angleščino izboljšaš če se zares trudiš jo izboljšat in tudi brez sramu se med Slovenci pogovarjat po angleško ali pa na cesti vprašaš kakšnega pravega Angleža za uro pa se nato zaklepetaš z njim.

Na hrano se navadiš, malo zrediš, sobo si sam urediš, karaoke so zakon!, disco nights nič posebnega. Spoznaš veliko novih ljudi, vse skupaj pa je ena izjemna in res lepa izkušnja. Tistim, ki grejo predlagam, da če jih bolijo noge ali se jim ne da it ven, naj potrpijo in grejo ter vsako sekundo izkoristijo za ogled Londona in muziklov. 

Hvala še 1x, za vse, pa pozdravite Victorio! :)

Roman Borkovič Pejnovič
South Bank University - Embassy Summer, London

Spletni testi – preverite svoje znanje tujih jezikov

process
Angleščina

Spletni test – preverite znanje angleškega jezika.

process
Nemščina

Spletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Dva tedna v Salzburgu sta mi prinesla mnogo nepozabnih spominov. Dobila sem veliko novih prijateljev, saj je šola majhna, zato smo se vsi med seboj poznali. Z nekaterimi imam stike... preberite več

Zarja Zver
AIS, Salzburg

Spoznala sem veliko novih prijateljev iz vseh možnih koncev sveta, s katerimi še vedno ostajam v stiku. Naučila sem se veliko – ne le jezika, temveč tudi samostojnosti in sprejemanja... preberite več

Eva Veber
Escuela de Idiomas Nerja