Izjave tečajnikov > South Bank University - Embassy Summer, London

South Bank University - Embassy Summer, London

Izjava: Matjaž Žnidaršič
  • South Bank University - Embassy Summer, London

    Sem Matjaž Žnidaršič in v letošnjem letu sem z vašo agencijo šel na jezikovni tečaj v London za 2 tedna.....hvala vam za vse to saj teh 2 tednov ne bom nikoli pozabil saj sem se zelo zabaval pa tudi naučil. Bil sem v centru Londona, na jezikovni šoli Embassy Summer London - South Bank, kjer je bilo osebje odlično. Spoznal sem veliko prijateljev iz cele Evrope...na koncu, ko smo se morali poslovit, so mi ponudili, da pridem delat naslednje poletje in tega se že zelo veselim. Kar se potovanja tiče, je bilo neverjetno, saj smo bili v času olimpijskih iger in se je zelo čutila velika atmosfera, na vsakem koraku si lahko videl nekaj od olimpijskih iger. Hrana je bila zame kar vredu, čeprav sem si mislil da bom "stradal". Ta izkušnja v Londonu je bila zame najboljša stvar v življenju, saj ko smo morali oditi je bilo kar precej čustveno, saj sem moral posloviti od prijateljev, ki jih bom si za vedno zapomnil in ostali mi bodo v spominu. Če bi imel priložnost bi tista dva tedna ponovil, ker je bilo res neverjetno.

    Matjaž Žnidaršič South Bank University - Embassy Summer, London

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice