Izjave tečajnikov > Buckswood College, Hastings

Buckswood College, Hastings

Izjava: Julia Kresse
  • Buckswood College, Hastings

    Poleti 2017 sem bila prvič v BOSS-u. Ker je bilo tako super, sem šla tudi 2018 in zagotovo grem tudi letos. Imeli smo se izredno lepo. Vse aktivnosti in ure so bile zelo dobro organizirane in zabavne. Že prvič sem spoznala veliko sovrstnikov, s katerimi smo v stikih. Pika na I je vsak dan vroča čokolada pred spanjem. Na dvorišču, kjer delijo vročo čokolado, igra glasba, katero učenci prej izberejo. Eden nepozabnih večerov je disko večer. Tudi izleti so super. Vsak teden gremo v London, enkrat ali celo dvakrat v Hestings in še na dva druga izleta. Pouk je razdeljen po starosti in predznanju, kar pomeni, da ti zagotovo ni dolgčas. Všeč mi je, da so učenci razdeljeni v domove, ki med seboj tekmujejo v zbiranju hišnih točk. Tisti dom, ki zmaga, dobi pico. Lansko letos sem spoznala učenko, ki je bila v BOSS-u že petič, jaz bom letos tretjič in tudi moja sestra dvojčica se je odločila, da gre letos spet v BOSS-a in ne več v London. Komaj čakam poletje!!!

    Julia Kresse Buckswood College, Hastings

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice