Izjave tečajnikov > LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

Izjava: Lena Jakopič
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

  Prvič sem šla sama tako daleč od doma. Ko sta me starša na letališču zapustila, me je hudo stisnilo pri srcu. A ko sem dobila svojo sobico pri gostiteljski družini v Eastbournu, sem se počutila bolj domače in varno. Gostitelji so se veliko šalila z mano in z drugimi dekleti, ki so bila ravno tako v jezikovni šoli. Sobo sem si delila s Slovenko, s katero sva postali prijateljici. Naša skupna kosila so bila pospremljena s klepetanjem v angleščini. Veljalo je pravilo, da se pogovarjamo samo v angleščini in tega smo se držali vsi: midve Slovenki in dve Avstrijki, ki sta tudi živeli pri isti družini. 
  V šoli sem spoznala mladostnike iz vse Evrope, tudi iz različnih slovenskih krajev. Nekateri so bili v govorjenju angleškega jezika zelo spretni, drugi malo manj, vendar smo se o vsem sporazumeli. Ko moraš v trgovini dobiti pomoč od prodajalke ali ko bi na ulici rad izvedel, kako prideš do zastavljenega cilja, je treba odpreti usta in komunicirati. S tem pridobiš samozavest! 
  Učenje slovnice je prepleteno z igrami vlog in družabnimi igrami ter nastopi. Zato je pouk od devetih do enih minil zelo hitro. Vendar smo v angleščini klepetali ves dan: tudi med kosilom, na plavanju, plezanju, pri bowlingu, v disku, v kinu, na izletih … Pa hrana? Nikoli nisem bila lačna, saj so v šolski kuhinji imeli italijanske kuharje.
  Tako je bilo moje prvo jezikovno potovanje in vem, da ni bilo zadnje, saj sem sedaj v devetem razredu sem pri rednem pouku veliko bolj samozavestna in sproščena.

  Lena Jakopič LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2020. Naroči katalog

Aktualne informacije – Coronavirus
Za vas smo do nadaljnjega dosegljivi po elektronski pošti na info@lta.si in vsak delovni dan
   - na telefonski številki 02 6210 211 med 10. in 16. uro
   - osebno v prostorih podjetja med 10. in 16. uro
Več informacij >>

X