Izjave tečajnikov > GLS Berlin College, Berlin

GLS Berlin College, Berlin

Izjava: Andreja Marko
  • GLS Berlin College, Berlin

    V mesecu juliju sem obiskala Berlin, mesto neštetih znamenitosti. Stanovala sem v lepo opremljenem udobnem hotelu nedaleč vstran od šole. Pri pouku, ki smo ga imeli popoldne smo spoznavali Nemčijo in si nabirali izkušnje v znanju nemškega jezika. Zvečer smo imeli na kampusu večerjo, ki je bila zelo raznovrstna in okusna. V prostem času, smo si ogledali tisto, kar nas je najbolj pritegnilo in veselilo. S prijatelji iz skoraj vseh celin smo obiskali Madame Tussauds in se fotografirali prav ob vseh voščenih lutkah. Zabavna je bila vožnja s kolesom po mestnih ulicah in po ogromnih letaliških stezah. Zelo romantični so bili tudi sprehodi ob prelepo poslikanem Berlinskem zidu. Odpravili smo se na celodnevni izlet v čudovit Potsdam, kjer so nas očarali gradovi in velikanski parki. Seveda smo se ustavili tudi v trgovini čokolade Ritter Sport ter si nakupili velike količine te dobre poslastice. Čeprav je bilo vreme ves čas muhasto smo se imeli fantastično.

    Andreja Marko GLS Berlin College, Berlin

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice