Izjave tečajnikov > Fettes College, Edinburg

Fettes College, Edinburg

Izjava: Blanka Pucer
  • Fettes College, Edinburg

    Dva tedna v Edinburghu sta bila dva najboljša tedna v mojem življenju. Ne samo, da sem se na to potovanje podala sama, brez skupine, tudi ob prihodu na college nisem nikogar poznala. V začetku me je bilo malce strah, da ne bom našla prijateljev, a se je že po nekaj urah moj dvom izkazal za popolnoma nepotrebnega. Spoznala sem ogromno izjemnih ljudi, stkala veliko nerazdružljivih prijateljstev in se neizmerno zabavala. To mi je omogočil predvsem zelo raznovrsten program z veliko urami angleščine, ogledi raznih znamenitosti, ekskurzije med vikendom, disco v petek zvečer in ogrooomno zanimivih dejavnosti popoldan. Tudi 'activity leaderji', torej osebe, ki so skrbele za nas, so bili zelo prijazni in človeški, vedno pripravljeni pomagati, ko je to bilo potrebno. Moram reči, da se z znanjem, ki sem ga pridobila med tečajem, sedaj veliko lažje spoprijemam z angleščino na gimnaziji. Komur koli ki še razmišlja, ali naj se odpravi na podobno potovanje ali ne, priporočam, naj se za to odloči, saj bo tako sprejel odločitev, ki je ne bo nikoli obžaloval. Ti tečaji so nekaj, kar bi moral vsak doživeti vsaj enkrat v življenju in sama že izbiram, katera bo naslednja destinacija, kamor se bom podala :). Za konec bi se še iskreno zahvalila g. Vesni, ki je pred odhodom zelo prijazno odgovorila na vsa moja vprašanja in mi omogočila brezskrbne počitnice.

    Blanka Pucer Fettes College, Edinburg

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice