Izjave tečajnikov > Royal Russell School, London

Royal Russell School, London

Izjava: Hana Stevič
  • Royal Russell School, London

    Royal Russell College je poleti za štirinajst dni postal moj novi dom. Polni veselja in nestrpnosti smo z letalom odleteli proti Londonu in se od tam odpeljali v našo rezidenco novim dogodivščinam naproti. Skupaj z novimi slovenskimi prijatelji ter vrstniki iz drugih držav sem pridobivala veliko novega znanja angleškega jezika, odkrivala že poznane in še ne odkrite koščke britanske prestolnice, čez vikend uživala na obali in se potepala po kraju najbolj znane univerze-Oxfordu. Ogled fantastičnega muzikla ter tedenskih zabavnih večerov ni manjkalo, seveda pa lačni tudi nismo bili. Manjkale niso niti solze ob slovesu, saj sta ta dva tedna (pre)hitro minila, a smo si, vsi v en glas obljubili, da ostanemo v stiku. In smo, še vedno. 
    Hvala naši spremljevalki Mirjani, ki je naše dni še dodatno popestrila. Vam rečem, da so bile to moje najboljše počitnice do sedaj in upam, da se drugo leto spet odpravim na nepozaben potep z agencijo Lta!

    Hana Stevič Royal Russell School, London

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice