Izjave tečajnikov > Royal Russell School, London

Royal Russell School, London

Izjava: Lucija Pacek
 • Royal Russell School, London

  Na prehodu iz osnovne šole v srednjo šolo smo se doma odločili, zaradi mojega pomanjkanja znanja angleščine, za jezikovni program v tujini. Odločili smo se za Royal Russell college - Churchill house. 
  Z velikimi pričakovanji sem se odpravila prvič na letalo in prvič sama odšla v neznano. 
  Doživela sem resnično norih štirinajst dni, v katerih sem izvedela veliko novega o Angliji in Londonu. Spoznala sem nove prijatelje s katerimi smo še vedno v stiku, s tistimi ki so iz Slovenije se tudi večkrat vidimo. 
  V dveh tednih moja angleščina sicer ni ravno napredovala, vendar sem pri govorjenju dobila veliko več samozavesti. Vsakodnevno sem se tudi dobro razgibala, ko sem z rokami nekako želela povedati tisto, česar nisem znala ustno utemeljiti. Spoznala sem, da se pri sporazumevanju z drugimi ni potrebno točno držati pravil in da ti veliko povedo kretnje in mimika. Imela sem sijajno vodičko Mirjano, ki ni izgubila upanja nad mojo angleščino in mi poskušala stvari čim lepše razložiti. V prostem času smo si tudi natančneje ogledali London čeprav je zaradi Olimpijskih iger, ki so potekale tisti čas, marsikaj odpadlo. Vendar smo večino zamujenih stvari nadoknadili. V prostem času, ki nam je bil omogočen za druženje smo izkoristili v športnih igrah v prečudoviti okolici kolidža.
  Teh norih štirinajst dni ne bom nikoli pozabila in upam, da bom še kdaj imela možnost podobnega doživetja. 

  Lucija Pacek Royal Russell School, London

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice