Izjave tečajnikov > Liden & Denz, St. Petersburg

Liden & Denz, St. Petersburg

Izjava: Aleš
  • Liden & Denz, St. Petersburg

    Potovanje je potekalo brez problemov, na letališču v St.Petersburgu so nas dočakali, odpeljali do družine vse razložili. Živel sem v samem centru mesta pri super družini: hrana , internet, komunikacija. Najbolj me je navdušil moderen ter zanimiv način poučevanja jezika. Ker sem imel dodatne nadstandard ure plus individualne ure sem včasih imel 7 ur ruščine. Vendar pouk je bil tako dinamičen , da je minilo tako hitro, da sam nisem verjel!! Za teh 60 ur sem se naučil toliko kolikor bi pri nas potreboval precej več časa. Vzdušje na šoli enkratno, prijazni, skrbni. St. Petersburga pa…krasno mesto, za vse ima nekaj. Izjemni zgodovinski objekti, reka Neva z nešteto malih gostiln z odlično kavo in vodko !!! Zabave za mlade pa toliko, da ne veš kam bi šel!! Navdušen sem z ruščino in Rusijo!! Mislim da bom naslednjo pomlad spet konec julija v St. Petersburgu!! Vse pohvale agenciji LTA, ki je dejansko poskrbela za vse in je vse bilo tako kako so povedali.

    Aleš Liden & Denz, St. Petersburg

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice