Izjave tečajnikov > Humboldt Institut, Berlin

Humboldt Institut, Berlin

Izjava: Sara Mencigar
 • Humboldt Institut, Berlin

  Moji spomini iz jezikovnega tečaja v Berlinu ne bi mogli biti boljši. Namesto načrtovanih dveh tednov, sem tam preživela tri tedne, a vseeno je čas minil kot bi mignil.

  Pouk je potekal sproščeno, profesorji so uporabljali različne zanimive metode, da bi nam kar najbolj približali jezik. Tako učilnice kot tudi sobe, ki se nahajajo v višjih nadstropjih šolske zgradbe, so zelo udobne in moderno opremljene. Nastanitev je v splošnem presegla moja pričakovanja, prav tako hrana. 

  Tečaj v Berlinu je morda primernejši za odrasle, saj je Berlin mesto s posebno energijo, ki te hitro potegne vase. Prosti čas smo z drugimi tečajniki izkoristili za druženje, nakupovanje, raziskovanje Berlina in druge aktivnosti v sklopu šole. 

  Izkušnje in nova prijateljstva, ki sem jih pridobila so res izjemna, zato se že veselim novih potovanj.

  Sara Mencigar Humboldt Institut, Berlin

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice