DID Deutsch-Institut

Jezikovni tečaji - BERLIN (14-17 let)

14-17 let

odlična lokacija

kakovostna izvedba tečajev

poudarek skrbi za dobro počutje tečajnikov

Standardni tečaj
Prijava na tečaj

Med praktično naravnanim poukom, pri katerem boste uporabljali avtentične tekste z aktualno vsebino in sodobne učbenike, se boste preko diskusij, igranja vlog in dialogov urili v čim bolj tekočem komuniciranju v nemščini za vsakdanjo rabo. Vsebinsko pouk vključuje tako utrjevanje slovnice kot širjenje besedišča, vadili boste pravilno izgovorjavo in se urili v poslušanju in branju.

Število šolskih ur / teden:20
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:2 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 15
Stopnje:vse, razen popolnih začetnikov
Začetki: 20.6., 4.7.21, 18., 1.8.2021
Zadnji dan programa je 21.8.2021.
Intenzivni tečaj
Prijava na tečaj

Tečaj je nadgradnja standardnega tečaja s 4 učnimi urami pouka tedensko s poudarkom na ustni komunikaciji. 

Število šolskih ur / teden:24
Dolžina šolske ure:45 minut
Dolžina tečaja:2 ali več tednov
Št. tečajnikov v razredu:največ 15
Stopnje:vse, razen popolnih začetnikov
Začetki: 20.6., 4.7.21, 18., 1.8.2021
Zadnji dan programa je 21.8.2021.
Zadnji dan programa je 21.8.2021.

Jezikovna šola DID Deutsch-Institut se ponaša z več kot štiridesetletnimi izobraževalnimi izkušnjami. Učitelji te šole so univerzitetno izobraženi in posebej usposobljeni za poučevanje nemščine za tujce. Poletni jezikovni program, kjer znanje nemškega jezika tedensko nabira okoli 90 udeležencev različnih narodnosti, poteka v središču nemške prestolnice, v predelu Berlin-Mitte, od koder se boste lahko peš sprehodili do Brandenburških vrat ali do nemškega parlamenta – Reichstaga, pa tudi druge berlinske znamenitosti, kot so npr. Alexanderplatz ali atraktivna Ku'Damm in Potsdamer Platz, so oddaljene največ 4 postaje z javnim prevozom.

Opremljenost hotelske rezidence:
Moderne učilnice, restavracija, družabni prostor s TV, mizo za biljard in namizni nogomet, internetni kotiček, privlačna strešna terasa, prijetno opremljene sobe z lastno kopalnico, pralnica (pranje za doplačilo).

Mladinski hotel A&O
Nastanjeni boste v dvo- do štiriposteljnih prijetno opremljenih sobah. Sobe imajo lastno kopalnico, poskrbljeno je za brisače in posteljnino.
Prehrana: polni penzion

Šolski animatorji in učitelji bodo za vas poskrbeli »Rund um die Uhr« in v prostem času pripravljajo raznolik program družabnih in športnih aktivnosti, večino časa pa boste namenili ogledom Berlina. Odvisno od termina vašega tečaja si boste lahko ogledali dvorec Charlottenburg, znameniti Check-point Charlie, Reichstag, tehniški in judovski muzej, berlinski akvarij, Potsdam, tovarno čokolade Ritter Sport, s kanuji se boste vozili po jezeru Mügelsee, kolesarili ob berlinskem zidu …Ob sobotah pa se boste odpravili na celodnevne izlete npr. v Potsdam, Dresden, Stralsund …

Potovanje do kraja tečaja
Po želji uredimo letalsko vozovnico do Berlina.
Prihod: nedelja pred začetkom tečaja
Povratek: sobota po zaključku tečaja
Covid-19 informacije: vstopni pogoji

POTOVALNI NASVETI (Posodobljeno dne 28.6.2021)
Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije zaradi še vedno prisotne možnosti okužbe z virusom COVID-19 slovenskim državljanom svetuje, da pri načrtovanju poti v tujino spremljajo širjenje virusa in njegove prisotnosti na območju načrtovane poti ter preverijo pogoje vstopa v ciljno državo ter upoštevajo odločitve tamkajšnjih oblasti. 
Spremljajte tudi aktualne potovalne nasvete Ministrstva za zunanje zadeve. 
Če se nahajate v Nemčiji, in menite, da ste morda okuženi, se v primeru bolezenskih simptomov in suma na okužbo obrnite na pristojni nemški urad za zdravje. Kontaktne podatke slednjega lahko z navedbo vaše nemške poštne številke poiščete na spletni povezavi
Od 13. 5. 2021 veljajo enotna pravila o obveznostih predhodne prijave prihoda, testiranja in karantene po prihodu za celotno Nemčijo. Obveznosti potnikov se razlikujejo glede na to, ali prihajajo iz rizičnega območja (t.i. Risikogebiet), iz območja z visoko incidenco okužb (t.i. Hochinzidenzgebiet) ali iz območja, kjer se širijo mutacije virusa SARS-CoV-2 (t.i. Virusvarianten-Gebiet).
Aktualni seznam rizičnih območij po kategorijah je dostopen na spletnih straneh Inštituta Robert Koch.

OD 27. 6. 2021 SLOVENIJE NI VEČ NA NEMŠKEM SEZNAMU RIZIČNIH OBMOČIJ 
Nemčija je 27. 6. 2021 Slovenijo umaknila s seznama rizičnih območij.
Potniki, ki se bodo deset dni pred vstopom v Nemčijo zadrževali na območjih, ki niso uvrščena na nemških seznamih rizičnih območij, lahko v Nemčijo vstopijo po kopnih poteh brez karantenske obveznosti in obveznosti predložitve negativnega izvida testiranja na Covid-19.
Izjema so potniki v letalskem prometu. Še naprej namreč velja, da morajo vsi potniki v letalskem prometu, ki vstopijo v Nemčijo, testirati pred prihodom v Nemčijo (PCR test, ki ob vstopu ni starejši od 72 ur, ali hitri antigenski test, ki ob vstopu ni starejši od 48 ur). To velja tudi za potnike v tranzitu.


Potniki iz rizičnih območij:
- obvezna je registracija prihoda na spletni strani einreisenameldung.de.
- obvezna je 10-dnevna karantena (če potniki spletni prijavi predložijo negativni izvid testiranja, potrdilo o prebolelem COVID-19 v zadnjih 6 mesecih ali potrdilo, da je od drugega cepljenja s cepivi proizvajalcev BioNTecH/Pfizer, Modena in AstraZeneca oz. od edinega cepljenja s cepivom proizvajalca Johnson&Johnson minilo vsaj 14 dni, karantena ni obvezna).
- določene so posamezne izjeme od karantenske in prijavne obveznosti.

Potniki iz območij z visoko incidenco okužb:
- obvezna je registracija prihoda na spletni strani einreiseanmeldung.de.
- obvezno je potrebno opraviti testiranje na prisotnost virusa SARS-CoV-2 pred vstopom v Nemčijo, vstop je možen le z negativnim izvidom testiranja.
- obvezna je 10-dnevna karantena, ki se jo lahko prekine s testiranjem ne prej kot peti dan od njenega začetka (potniki, ki so v zadnjih 6 mesecih preboleli COVID-19 ali so že bili polno cepljeni, lahko ob predložitvi dokazil uveljavljajo izjemo od karantene).
- določene so posamezne izjeme od karantenske in prijavne obveznosti.

Potniki iz območij, kjer se širijo mutacije virusa:
- obvezna je registracija prihoda na spletni strani einreiseanmeldung.de.
- vstop in bivanje v Nemčijo je dovoljen le nemškim državljanom in osebam s prijavljenim bivališčem v Nemčiji ter potnikom, ki tranzitirajo Nemčijo preko mednarodnih letaliških terminalov.
- obvezno je potrebno opraviti testiranje na prisotnost virusa SARS-CoV-2 pred vstopom v Nemčijo, vstop je možen le z negativnim izvidom testiranja.
- obvezna je 14-dnevna karantena, ki je ni možno predhodno prekiniti.

Podrobnosti o navedenih obveznostih najdete na straneh zveznega ministrstva za zdravje v nemškem in angleškem jeziku.

NUJNA KONZULARNA POMOČ 
Za nujne konzularne zadeve je veleposlaništvo dosegljivo vsak delovnik med 9. in 17. uro na +49 (0)30 20 61 45 0. Izven uradnih ur so za nujne primere dosegljivi na dežurni številki + 49 15 228 155 151. Tisti, ki se nahajate na območju zveznih dežel Bavarske in Baden-Württemberga, se lahko obrnete na Generalni konzulat Republike Slovenije v Münchnu. 

NADZOR NA MEJAH PRI VSTOPU V NEMČIJO 
Slovenski državljani za vstop v Nemčijo ne potrebujejo utemeljenega razloga. Veljajo pa določene obveznosti obvezne prijave prihoda, predhodenga testiranja in karantene. Podrobnosti najdete v nadaljevanju. 
Nemčija je z 16. 6. 2020 ukinila sistematični mejni nadzor na notranjih schengenskih mejah. Za vstop v Nemčijo državljanom članic EU, schengenskega prostora in Združenega kraljestva ni več potreben utemeljen razlog. 
Potniki, ki v Nemčijo vstopajo iz tretjih držav, za vstop v državo potrebujejo utemeljen razlog (npr. poklicni, izobraževalni, medicinski in družinski razlogi). Eden izmed utemeljenih razlogov je tudi tranzit v domovino oz. v državo stalnega prebivališča. Za utemeljitev vstopa je potrebno predložiti ustrezna dokazila (npr. rezervirane ali kupljene vozovnice za nadaljevanje potovanja). 
Od 30. 3. 2021 se morajo vsi potniki, ki v Nemčijo pripotujejo z letalom, pred vstopom v nemčijo testirati na prisotnost virusa SARS-CoV-2. Vstop v Nemčijo je možen le z negativnim izvidom testiranja. 
Aktualne informacije o mejnih kontrolah lahko preverite tudi na spletnih straneh zveznega ministrstva za notranje zadeve v nemščini ali v angleščini.

Podrobnosti o prehajanju meja najdete tudi na spletnih straneh slovenske državne uprave.

UKREPI ZA OMEJEVANJE ŠIRJENJA COVID-19 V NEMČIJI 
Tudi Nemčija je sprejela več ukrepov za omejevanje širjenja COVID-19. Številni ukrepi za zamejevanje širjenja okužb so v pristojnosti zveznih dežel, zato vam predlagamo, da si pred potovanjem pridobite relevantne informacije o veljavnih ukrepih v zvezni deželi, kamor potujete. Nabor povezav na ukrepe zveznih dežel je dostopen na tej spletni strani
V vsej Nemčiji veljajo naslednja priporočila in pravila: 
- Ohranjajte vsaj 1,5m razdalje od drugih oseb. 
- Obvezna je uporaba zaščitnih mask na posameznih javnih prostorih, v lokalnem javnem potniškem prometu in pri nakupovanju je obvezna uporaba medcinskih zaščitnih mask ali mask FFP2. 
- Redno si umivajte roke z vodo in milom oz. si jih razkužujte. 
- Upoštevajte higieno kašlja. 
- Uporabljajte aplikacijo Corona-Warn-App. 
- Redno zračite prostore. 
- Omejite svoje socialne stike na minimum. 
- Odpovejte se zasebnim druženjem in praznovanjem. 
- Razmislite o nujnosti potovanj na in iz rizičnih območij v in izven Nemčije, odpovejte se nenujnim potovanjem. 

V okrajih, kjer sedemdnevna incidenca novih okužb na 100.000 prebivalcev presega vrednost 100 več kot tri dni zapored, stopijo v veljavo naslednje omejitve:
prepoved nočnih izhodov med 22:00 zvečer in 5:00 zjutraj;
- dovoljeno je srečevanje z največ eno osebo iz drugega gospodinjstva (v to niso všteti otroci, mlajši od 14 let);
- trgovine z življenjskimi potrebščinami so odprte, obvezna je uporaba FFP2 mask;
- ostale trgovine na drobno lahko blago ponujajo le po predhodno rezerviranih terminih, stranke morajo predložiti dnevno aktualen negativni izvid testiranja;
- delodajalci morajo v največji možni meri zagotoviti delo od doma;
- pouk poteka izmenično, nad incidenco 165 poteka pouk le na daljavo;
- rekreativni šport je omejen, športni objekti so zaprti, dovoljena je brezkontaktna vadba največ dveh oseb iz različnih gospodinjstev;
- zaprti so ponudniki prostočasnih in športnih aktvinosti;
- zaprte so kulturne ustanove, kulturni dogodki lahko potekajo le brez občinstva (npr. prenos v živo);
- gostinski obrati lahko prodajajo le hrano in pijačo za s seboj;
- storitve telesne nege so dovoljene le za medicinske namene, ob uporabi FFP2 maske in s predložitvijo negativnega izvida testiranja.

Priporočamo vam, da se o veljavnih pravilih poučite  na spletnih straneh zvezen dežele in/ali mesta, kjer se nahajate oz. kamor potujete. 

KONTAKTNI PODATKI IN SPREMLJANJE STANJA 
Aktualno število okuženih po zveznih državah lahko spremljate na: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Fallzahlen.html 
Splošne informacije o virusu in ukrepih pristojnih nemških organov najdete na: 
https://www.infektionsschutz.de/ 
https://www.bundesregierung.de/breg-de/themen/coronavirus 
https://www.bundesgesundheitsministerium.de/coronavirus.html 
https://www.bmi.bund.de/SharedDocs/faqs/DE/themen/bevoelkerungsschutz/coronavirus/coronavirus-faqs.html 
https://www.rki.de/SharedDocs/FAQ/NCOV2019/FAQ_Liste.html 
https://www.bundespolizei.de/Web/DE/04Aktuelles/01Meldungen/2020/03/200317_faq.html;jsessionid=74812B93969A5909EFEAA84DAC1AEEB5.1_cid324 
Dostop do aktualnih ukrepov zveznih dežel je možen na njihovih spletnih straneh. Zbirno so povezave dostopne na spletni strani zvezne vlade
 

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO OD 15.7.2021
Ključne novosti po 15.7.2021 so:
- ukinjajo se seznami držav,
- izenačujejo se pogoji za vstop v Slovenijo: za vse velja pogoj PCT,
- dokazila so lahko tudi evropsko digitalno covid potrdilo in digitalno covid potrdilo tretje države,
- ostajata le dve izjemi za vstop v Slovenijo brez napotitve v karanteno in negativnega testa, in sicer za dvolastnike in otroke, mlajše od 15 let, v spremstvu starša oziroma skrbnika.

Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli osebi, ki predloži:
1. negativni rezultat PCR testa, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa,
2. negativni rezultat HAG testa, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
3. potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev),
4. potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je preteklo od prejema: drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni, drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni, odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni, drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni, drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni;
5. potrdilo o cepljenju za prebolevnike (potrdilo o prebolelosti in dokazilo, da je bila v obdobju do največ osem mesecev od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma začetka simptomov oseba cepljena z enim odmerkom cepiva iz prejšnje točke, pri čemer se zaščita vzpostavi z dnem cepljenja, 
6. evropsko digitalno covid potrdilo v digitalni ali papirni obliki, opremljeno s QR kodo, ki vsebuje podatke o negativnem rezultatu testa PCR ali testa HAG, potrdilo o cepljenju, potrdilo o prebolelosti ali potrdilo o cepljenju za prebolevnike (EU DCP),
7. digitalno covid potrdilo tretje države v digitalni ali papirni obliki, opremljeno s QR kodo, ki vsebuje vsaj enake podatke kot EU DCP in ga je pristojni zdravstveni organ tretje države izdal v angleškem jeziku (DCP tretje države).
8. Če je oseba cepljena s kombinacijo dveh različnih cepiv iz 4. točke, se zaščita vzpostavi po preteku časa od prejema drugega odmerka posamezne vrste cepiva. Če je taka oseba prvič cepljena s cepivom iz tretje ali pete alineje 4. točke (cepivo proizvajalca AstraZeneca), se zaščita vzpostavi takoj po drugem cepljenju, če se drugič cepi s cepivom iz prve alineje 4. točke (cepivo proizvajalca Biontech/Pfizer) ali druge alineje 4. točke (cepivo proizvajalca Moderna) in drugi odmerek prejme v roku od 4 do 12 tednov po prejemu prvega odmerka.
Oseba, ki ne predloži enega od zgoraj navedenih dokazil, se napoti v karanteno na domu za deset dni. Če gre za tujca brez prebivališča v Sloveniji, se mu vstop v Slovenijo dovoli in se ga napoti v karanteno na domu za deset dni le, če nedvomno dokaže, da ima zagotovljen prostor, kjer bo prestajal karanteno, sicer se mu vstop v Slovenijo ne dovoli.

Vstop brez napotitve v karanteno in negativnega testa
Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli naslednjim kategorijam oseb:
1. otroku, ki še ni dopolnil 15 let in prehaja mejo skupaj z ožjim družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Slovenijo, ali v organizirani skupini v spremstvu vzgojitelja, učitelja ali skrbnika, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Slovenijo,
2. dvolastniku ali najemniku zemljišča v obmejnem območju ali na obeh straneh državne meje, ki prehaja državno mejo s sosednjo državo zaradi opravljanja kmetijsko-poljedelsko-gozdarskih del in se vrača čez mejo najpozneje v desetih urah po prehodu meje. Izjema velja tudi za ožje družinske člane posameznika in druge osebe, ki imajo s posameznikom na istem naslovu prijavljeno prebivališče, kadar potujejo skupaj.
Oseba, ki uveljavlja eno od teh izjem, mora policiji predložiti dokaze za obstoj teh izjem, sicer se napoti v karanteno na domu. Če gre za tujca brez prebivališča v Sloveniji, se mu vstop v Slovenijo dovoli in se ga napoti v karanteno na domu za deset dni le, če nedvomno dokaže, da ima zagotovljen prostor, kjer bo prestajal karanteno, sicer se mu vstop v Slovenijo ne dovoli.

O državi

Kaj je prva stvar, na kateri pomislite, ko omenimo eno največjih držav v Evropi? Pregovorna nemška natančnost in delavnost, močno gospodarstvo z zelo nizko stopnjo brezposelnosti, priljubljene avtomobilske znamke, pravljični gradovi, slikovite vasice, zasneženi alpski vrhovi na jugu in peščene plaže na daljnem severu, pa živahni Biergartni in znameniti Oktoberfest? Če dodamo še spomenike burne nemške preteklosti, je to nadvse zanimiva in bogata dežela. Zato jezikovno potovanje v Nemčijo ne pomeni le učenje nemškega jezika, temveč je tudi odlična priložnost spoznati njeno raznolikost.
Prebivalstvo: 82,6 milijona

O mestu

Svobodnega duha nemške prestolnice niso uspeli uničiti niti nacisti, niti svetovne velesile, ki so v času hladne vojne mesto z visokim zidom razdelile na dva dela. Pravi razcvet pa je Berlin doživel po združitvi in ponovnem imenovanju za glavno nemško mesto konec prejšnjega stoletja. Spomeniki burne polpretekle zgodovine kot so Brandenburška vrata, ostanki berlinskega zidu in Check-point Charlie, Reichstag, pa grad Charlottenburg, Steber zmage ali spominska cerkev cesarja Wilhelma privabljajo turiste od blizu in daleč. Če pa vas zgodovina ne zanima preveč, na vas čaka sodobna nakupovalna ulica Ku´damm z množico trgovin, butikov in gostišč, ki so odprta pozno v noč.
Prebivalstvo: 3,4 milijona  

Valuta

EUR - evro

Vizne informacije

Za potovanje v Nemčijo slovenski državljani potrebujejo veljavni potni list ali osebno izkaznico.

Časovni pas

kot SLO

Prazniki

6.1., 8.3., 2.4., 5.4., 1.5., 13.5., 24.5., 3.6., 15.8., 3.10., 31.10., 25.12., 26.12.2021

TEČAJI Hotel A&O
PP/VS
2 tedna vsak nadaljnji teden doplačila/teden
DS
Standardni  1500 750 75
Intenzivni  1600 800 75


Doplačila po želji: 
-  Povratni prevoz z letališča do mladinskega hotela A&O med 8. in 20. uro: 120 EUR
-  Povratni prevoz z letališča do mladinskega hotela A&O med 20. in 8. uro: 190 EUR

Opomba:  
Ob prihodu je potrebno plačilo kavcije za primer poškodovanja opreme v višini 50 EUR; te vam ob odhodu povrnejo.
 

 

Cena vključuje

uvrstitveni test

tečaj in učne materiale

potrdilo o udeležbi na tečaju

nastanitev in polni penzion

vozovnice za javni mestni promet

družabne in športne aktivnosti ter oglede po programu šole

celodnevni izlet ob sobotah

nezgodno zavarovanje

Lokacija šole na zemljevidu


Prikaži večji zemljevid

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Sprva sploh nisem hotela na tečaj v Anglijo, saj sem imela strah pred govorjenjem v angleščini. Sama pri sebi sem si mislila, da govorim porazno. Vendar sem, v zahvalo mojemu ... Več
  Ana Respet LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Poleti sem za 14 dni odšla v Anglijo, in bilo je super. Na začetku me je bilo kar malo strah, saj sem na pot odšla sama brez znancev. V Eastbourne ... Več
  Simona LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • European School of English, Malta
  Jezikovno potovanje na otok Malta je preseglo moja pričakovanja! Bilo je super! Nastanjena sem bila v hotelu Coastline v sobi še s tremi puncami iz tujih držav. Glede spoznavanja ljudi ... Več
  Sara Čelan European School of English, Malta
 • Bell Cambridge, Cambridge
  Na svoje prve jezikovne počitnice sem se odpravila v mesto Cambridge, kjer sem obiskovala jezikovno šolo Bell. Šola Bell je res zelo lepo urejena, učitelji pa zelo dobri. Veliko je ... Več
  Zala Ravnjak Bell Cambridge, Cambridge
 • Emerald Cultural Institute, Dublin
  Sprejeli so me odprtih rok in lahko rečem, da sem prišla zagotovo k najboljši družini,  kar si jih je možno želeti. Oni so živeli za nas udeležence tečajev. Od njih ... Več
  Andreja Marko Emerald Cultural Institute, Dublin
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Med letošnjimi poletnimi počitnicami sem se udeležila vašega jezikovnega tečaja angleščine v Eastbournu, Angliji. V tem prečudovitem mestu, kjer sem preživela 4 tedne, sem spoznala ogromno novih ljudi in se, ... Več
  Mojca Maver LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovni programov v tujini. PRIJAVA NA E-NOVICE