Izjave tečajnikov > Royal Russell School, London

Royal Russell School, London

Izjava: Ema Lorenčič
 • Royal Russell School, London

  ENKRATNO DOŽIVETJE Z JEZIKOVNO ŠOLO LTA! Sama sem vzgojena v duhu, da za potovanja in znanja tujih jezikov nikoli ni škoda časa ali prihrankov. V Croydonu sem z Lta doživela oboje. Spoznanje, kako je zabavno srečati se z vrstniki s celega sveta, od Francije do Južne Koreje, ob tem pa imeti skupni cilj »čvekanje« v angleščini, je izredno. Bilo je SUPER!

  Ema Lorenčič Royal Russell School, London
 • Royal Russell School, London

  Royal Russell College je poleti za štirinajst dni postal moj novi dom. Polni veselja in nestrpnosti smo z letalom odleteli proti Londonu in se od tam odpeljali v našo rezidenco novim dogodivščinam naproti. Skupaj z novimi slovenskimi prijatelji ter vrstniki iz drugih držav sem pridobivala veliko novega znanja angleškega jezika, odkrivala že poznane in še ne odkrite koščke britanske prestolnice, čez vikend uživala na obali in se potepala po kraju najbolj znane univerze-Oxfordu. Ogled fantastičnega muzikla ter tedenskih zabavnih večerov ni manjkalo, seveda pa lačni tudi nismo bili. Manjkale niso niti solze ob slovesu, saj sta ta dva tedna (pre)hitro minila, a smo si, vsi v en glas obljubili, da ostanemo v stiku. In smo, še vedno. 
  Hvala naši spremljevalki Mirjani, ki je naše dni še dodatno popestrila. Vam rečem, da so bile to moje najboljše počitnice do sedaj in upam, da se drugo leto spet odpravim na nepozaben potep z agencijo Lta!

  Hana Stevič Royal Russell School, London
 • Royal Russell School, London

  Udeležila sem se nepozabnih jezikovnih počitnic v mestu Croydon, na šoli Royal Russell School. Bivala sem v dvoposteljni sobi s skupnim prostorom in kopalnico. Šolska restavracija nam je postregla z drugačno, ampak zelo dobro hrano. Dopoldneve smo preživeli v šolskih klopeh, kjer smo črpali znanje angleščine na zelo nevsiljiv način. Razdeljeni v skupine med najstnike s celega sveta, smo spoznavali kulture in značilnosti različnih držav. Popoldan pa so nas čakale aktivnosti v obliki izletov in dejavnosti na šoli. Večere pa smo prebili ob karaokah, v disku, raznih kvizih, tako da smo ob 22 uri utrujeni, vendar polni navdušenja zaspali. Vikende smo preživljali na ekskurzijah v druga mesta, videli smo Brighton in Oxford. Ker sem imela tudi London Experience program, sem podrobno spoznala London in njegove znamenitosti. Ta program bi svetovala vsakomur, ker res ogromno nudi. Naša vodička je bila odlična v vseh pogledih, prav tako oba učitelja, ki sta me poučevala. Med bivanjem v Londonu sem sklenila nepozabna prijateljstva, predvsem z Brazilci in Nemci, s katerimi imam še vedno stike. Kljub začetnemu strahu, je 14 dni minilo prehitro in že smo se v joku poslavljali od novih prijateljev, z obljubo o ponovnem srečanju. Rada bi se zahvalila organizaciji podjetja za profesionalno izvedbo jezikovnega tečaja in vem, da se spet srečamo prihodnje leto.

  Iza Hrastnik Fink Royal Russell School, London
 • Royal Russell School, London

  Na prehodu iz osnovne šole v srednjo šolo smo se doma odločili, zaradi mojega pomanjkanja znanja angleščine, za jezikovni program v tujini. Odločili smo se za Royal Russell college - Churchill house. 
  Z velikimi pričakovanji sem se odpravila prvič na letalo in prvič sama odšla v neznano. 
  Doživela sem resnično norih štirinajst dni, v katerih sem izvedela veliko novega o Angliji in Londonu. Spoznala sem nove prijatelje s katerimi smo še vedno v stiku, s tistimi ki so iz Slovenije se tudi večkrat vidimo. 
  V dveh tednih moja angleščina sicer ni ravno napredovala, vendar sem pri govorjenju dobila veliko več samozavesti. Vsakodnevno sem se tudi dobro razgibala, ko sem z rokami nekako želela povedati tisto, česar nisem znala ustno utemeljiti. Spoznala sem, da se pri sporazumevanju z drugimi ni potrebno točno držati pravil in da ti veliko povedo kretnje in mimika. Imela sem sijajno vodičko Mirjano, ki ni izgubila upanja nad mojo angleščino in mi poskušala stvari čim lepše razložiti. V prostem času smo si tudi natančneje ogledali London čeprav je zaradi Olimpijskih iger, ki so potekale tisti čas, marsikaj odpadlo. Vendar smo večino zamujenih stvari nadoknadili. V prostem času, ki nam je bil omogočen za druženje smo izkoristili v športnih igrah v prečudoviti okolici kolidža.
  Teh norih štirinajst dni ne bom nikoli pozabila in upam, da bom še kdaj imela možnost podobnega doživetja. 

  Lucija Pacek Royal Russell School, London
 • Royal Russell School, London

  … Kolidž je bil zelo lepo urejen, osebje super. Spoznala sem veliko prijateljev iz različnih držav, s katerimi sem ohranila dobre stike. Pouk je minil hitro in komaj sem čakala na popoldanske dejavnosti, da smo se družili. Ne smem pozabiti omeniti nepozabne izlete in oglede po Londonu in super spremljevalca Aljaža. Vse je bilo enkratno doživetje.

  Sintija Kranjčec Royal Russell School, London

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2019. Naroči katalog