Royal Russell School

Jezikovni tečaji - LONDON (11-13 in 14-17 let)

11-13 in 14-17 let

slovenski spremljevalec/skupinski odhod

prestižni kolidž v južnem delu Londona

izvrstni jezikovni tečaji

odličen program aktivnosti in izletov
LALIGA Footbal Camp

London Explorers (11-13 let)
Prijava na tečaj

Program London Explorers je namenjen mlajšim tečajnikom, starim od 11 do 13 let, ki boste svoje jezikovno znanje nadgrajevali tako v razredu kot izven njega. 
Pouk je razdeljen na tri vsebinske dele:
English Skills
Cilj teh učnih ur je razvijanje splošnega znanja angleščine in sposobnosti učinkovitega sporazumevanja v vsakdanjih situacijah in v različnih okoliščinah. Pouk zato vključuje urjenje vseh 4 temeljnih jezikovnih spretnosti, slovnico, širjenje besedišča, seveda pa velja pozornost tudi natančnosti pri govoru in pisanju.
London Explorations
Te učne ure, ki temeljijo na metodi CLIL (Content and Language Integrated Learning) omogočajo, da med raziskovanjem Londona nadgradite znanje angleščine, hkrati pa ga spoznavate z vidika zgodovine, geografije in kulturne dediščine.
London Project
Tudi ogledi Londona so odlična priložnost za izpopolnjevanje angleškega jezika, zato boste svoja opažanja med obiski angleške prestolnice uporabili za pripravo projektne naloge – izdelka, ki bo lahko v obliki pesmi, časopisnega članka ali intervjuja.

Če bi dodatno k jezikovnemu programu želeli poglobiti znanje nekega predmeta, izuriti se v določeni veščini ali športu in se naučiti še specifičnega besedišča, povezanega s tem športom/veščino, nudi šola naslednje »Academies«, ki jih vodijo izkušeni trenerji, profesorji, fotografi in kuharski chefi, in potekajo dva- ali trikrat tedensko popoldan: 
-    Contemporary Dance: 4,5 ur tedensko
-    Masterchef: 3 ure tedensko
-    Essay Writing: 3 ure tedensko 
-    Photography:
3 ure tedensko
-    Golf: 4,5 ur tedensko 
-    Public Speaking: 3 ure tedensko
-    Horse Riding: 4,5 ur tedensko 
-    Tennis: 
4,5 ur tedensko 

Število šolskih ur / teden:19,5
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:2 tedna
Št. tečajnikov v razredu:največ 14
Stopnje:vse
Začetki:7.7.-20.7.2024, 21.7.-3.8.2024, 4.8.-17.8.2024
Contemporary Dance: 7.7.-13.7., 21.7.-27.7., 4.8.-10.8.2024
Masterchef: 21.7.-27.7., 4.8.-10.8.2024
Essay Writing: 21.7.-17.8.2024
Photography: 14.7.-20.7., 28.7.-3.8.2024
Golf: 21.7.-17.8.2024
Public Speaking: 21.7.-17.8.2024
Horse Riding: 21.7.-17.8.2024
Tennis: 21.7.-17.8.2024
Skupinski odhodi v navedenih terminih so zagotovljeni, če se na program v posameznem terminu prijavi vsaj 10 udeležencev.
English for the Future (14-17 let)
Prijava na tečaj

Ta inovativni program z 20 urami pouka na teden je zasnovan posebej za najstnike, ki želite razpravljati o različnih svetovnih izzivih kot bodoči voditelji in iskati načine za preoblikovanje našega sveta. 

Program sestavljajo trije vsebinski sklopi:
English for the Future (10 ur tedensko)
Med jutranjimi učnimi urami boste preko urjenja vseh štirih temeljnih jezikovnih veščin nadgrajevali že obstoječe znanje angleščine, pri čemer se bodo vsebine navezovale na globalne probleme, s katerimi se soočamo danes, in širjenju besednega zaklada na področju trajnostnega razvoja in globalnih vprašanj. V okviru tečaja boste razvijali veščine kot so priprava predstavitev, načini predstavitev, vodenje debat … 
Future Thinking (5,5 ur tedensko) 
Ta učni sklop je namenjen pripravam na petkovo debato »Friday for the Future«, ki poteka med dvema skupinama. Pri različnih praktičnih vajah in delavnicah se boste učili, kako raziskati neko temo na internetu in jo kritično analizirati. Med drugim boste razpravljali o podnebnih ciljih Združenih narodov in jih analizirali ter iskali praktične rešitve, jih predstavili in o njih razpravljali z drugimi udeleženci.
Project for the Future (4,5 ur tedensko)
Vsak teden boste raziskovali enega od podnebnih in trajnostnih ciljev Agende 2030 in o njem podrobno razpravljali. Odvisno od skupine se boste osredotočili na teme, kot so odpravljanje revščine in lakote, varovanje planeta, spodbujanje in krepitev miru, uresničevanje enakosti spolov ter krepitev vloge vseh žensk in deklet. Svoje ugotovitve boste nato predstavili na različne načine; napisali prispevek na blogu ali novico za medije, izvedli anketo in analizirali njene rezultate, pripravili in odigrali skeč .... Cilj tega sklopa je razvijanje ne le govornih spretnosti, temveč tudi socialnih kompetenc.

Če bi dodatno k jezikovnemu programu želeli poglobiti znanje nekega predmeta, izuriti se v določeni veščini ali športu in se naučiti še specifičnega besedišča, povezanega s tem športom/veščino, nudi šola naslednje »Academies«, ki jih vodijo izkušeni trenerji, profesorji, fotografi in kuharski chefi, in potekajo dva ali trikrat tedensko popoldan: 
-    Contemporary Dance: 4,5 ur tedensko
-    Masterchef: 3 ure tedensko
-    Essay Writing: 3 ure tedensko 
-    Photography:
3 ure tedensko
-    Golf: 4,5 ur tedensko 
-    Public Speaking: 3 ure tedensko
-    Horse Riding: 4,5 ur tedensko 
-    Tennis: 
4,5 ur tedensko 

Število šolskih ur / teden:20
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:2 tedna
Št. tečajnikov v razredu:največ 14
Stopnje:A2 in višje
Začetki:7.7.-20.7.2024, 21.7.-3.8.2024, 4.8.-17.8.2024
Contemporary Dance: 7.7.-13.7., 21.7.-27.7., 4.8.-10.8.2024
Masterchef: 21.7.-27.7., 4.8.-10.8.2024
Essay Writing: 21.7.-17.8.2024
Photography: 14.7.-20.7., 28.7.-3.8.2024
Golf: 21.7.-17.8.2024
Public Speaking: 21.7.-17.8.2024
Horse Riding: 21.7.-17.8.2024
Tennis: 21.7.-17.8.2024
Skupinski odhodi v navedenih terminih so zagotovljeni, če se na program v posameznem terminu prijavi vsaj 10 udeležencev.
LALIGA Football camp
Prijava na tečaj

Nogometni kamp LALIGA nudi enkratno priložnost, da v Londonu 2 tedna preživite in trenirate kot profesionalni nogometaši. Program je namenjen mladim, ki vam nogomet pomeni več kot le hobi in nikakor niste nogometni začetniki. Vaši trenerji bodo profesionalni trenerji s certifikatom UEFA Pro iz španske nogometne lige, večinoma nekdanji profesionalni igralci, njihovi pomočniki pa bodo nekdanji profesionalni igralci iz Anglije.
Intenzivni program Football and Language vključuje tečaj angleščine dopoldan (najmanj 14 ur tedensko) in vsak teden najmanj 12,5 ur nogometnih treningov, seveda pa si boste pod strokovnim vodstvom ogledali tudi katerega izmed stadionov Premier League.
Nogomet boste trenirali z angleškimi udeleženci nogometnega kampa kar omogoča, da boste tudi med treningi lahko izpopolnjevali svoje znanje angleščine na najbolj naraven in pristen način.   

English Course
V dopoldanskem času boste izpopolnjevali znanje angleškega jezika, v odvisnosti od starosti v okviru 2 programov:
London Explorers je namenjen mlajšim tečajnikom, starim od 11 do 13 let, kjer boste svoje jezikovno znanje nadgrajevali tako v razredu kot izven njega. Cilj teh učnih ur je razvijanje splošnega znanja angleščine in sposobnosti učinkovitega sporazumevanja v vsakdanjih situacijah in v različnih okoliščinah. Pouk zato vključuje urjenje vseh 4 temeljnih jezikovnih spretnosti, slovnico, širjenje besedišča, seveda pa velja pozornost tudi natančnosti pri govoru in pisanju.
English for the Future pa je pripravljen za udeležence med 14 in 17 letom starosti, ki želite razpravljati o različnih svetovnih izzivih kot bodoči voditelji in iskati načine za preoblikovanje našega sveta. Med učnimi urami boste preko urjenja vseh štirih temeljnih jezikovnih veščin nadgrajevali že obstoječe znanje angleščine, pri čemer se bodo vsebine navezovale na globalne probleme, s katerimi se soočamo danes, in širjenju besednega zaklada na področju trajnostnega razvoja in globalnih vprašanj. V okviru tečaja boste razvijali veščine kot so priprava predstavitev, načini predstavitev, vodenje debat … 
Pri različnih praktičnih vajah in delavnicah se boste učili, kako raziskati neko temo na internetu in jo kritično analizirati. Med drugim boste razpravljali o podnebnih ciljih Združenih narodov in jih analizirali ter iskali praktične rešitve, jih predstavili in o njih razpravljali z drugimi udeleženci.

Football Training
S ciljem ustvariti "popolnega nogometaša" potekajo nogometni treningi po metodologiji LALIGA, in vključujejo izpopolnjevanje nogometnih veščin (preigravanje ena na ena, elementi moštvene igre, razvoj individualnih tehničnih in taktičnih elementov …), videoanalizo nogometnih treningov in iger …
Udeleženci boste opravili športna testiranja o vaših gibalnih sposobnostih in fizični pripravljenosti, da vam bodo vaši trenerji lahko svetovali na katerem področju bi bilo potrebno delati in na kakšen način trenirati za čim hitrejši napredek. Sodelovali boste na delavnicah s področij kot so individualno profiliranje zmogljivosti, preprečevanje poškodb, prehrana, postavljanje ciljev, joga, kondicija …

Število šolskih ur / teden:Tečaj angleškega jezika: 14
Nogomet: 12,5
Dolžina šolske ure:60 minut
Dolžina tečaja:2 tedna
Št. tečajnikov v razredu:največ 14
Stopnje:vse
Začetki:4.8.-17.8.2024

Leta 1853 ustanovljena prestižna »boarding school« Royal Russell School leži v čudoviti zeleni oazi v Croydonu, v južnem predelu Londona, od koder boste po manj kot pol ure vožnje z mestnim vlakom že na Oxford Street, eni najbolj znanih londonskih nakupovalnih ulic. Poletni jezikovni program Royal Russell Summer School zaradi svoje odlične lokacije zagotavlja popolno kombinacijo raziskovanja Londona in izkušnjo tradicionalne angleške internatske šole – Boarding School. 
Ne glede za katerega izmed odličnih jezikovnih programov Bedes' Summer School se boste odločili, vas na kolidžu Royal Russell pričakuje pouk po sodobnih komunikativnih metodah z vključevanjem različnih aktualnih tem, s čimer vas bodo učitelji čim bolj spodbujali k sodelovanju; seveda pa bodo vaše napredovanje vsak teden preverjali in temu ustrezno prilagajali učni program. K odličnosti programa nedvomno prispevata tudi izvrstno opremljen kolidž in izjemna skrb za mlade udeležence, saj je razmerje med šolskim osebjem in tečajniki 1:5. 
Program poteka ločeno za dve starostni skupini, od 11 do 13 let in od 13 do 17 let, tako kot pri vseh programih pa boste ob prihodu opravili preizkus znanja angleščine, kar omogoča oblikovanje čim bolj homogenih učnih skupin.

Opremljenost kolidža:
Sodobno opremljene učilnice, računalniška učilnica, prostori za druženje, odlična šolska kuhinja, v kateri poteka tečaj Masterchef, privlačno šolsko gledališče, odlični športni tereni - igrišča za košarko, nogomet in tenis, športni center z bazenom, fitnes center, dvorana z igrišči za odbojko, badminton in košarko, aerobiko, brezplačni Wi-Fi, pralnica in »boarding houses« za bivanje tečajnikov.

Kolidž
Stanovali boste v lepo opremljenih eno- in večposteljnih sobah, kopalnice so skupne. Vsaka »boarding house« ima prijeten prostor za druženje tečajnikov, v njem sta televizor in majhna kuhinja. Zajtrkovali, obedovali in večerjali boste v odlični samopostrežni restavraciji kolidža. Enkrat tedensko bodo na kolidžu poskrbeli za pranje vašega perila.
Prehrana: polni penzion

V prostem času se boste v družbi novih prijateljev zabavali, ukvarjali s športom, obiskali zanimive kraje, spoznali kaj novega o angleški zgodovini in kulturi ter seveda vadili angleščino v realnih situacijah. Popoldan se boste lahko preizkusili v različnih športnih aktivnostih kot so aerobika, badminton, košarka, igre s kartami, kriket, ples, nogomet, plavanje, tenis, dodgeball, odbojka, ali pa se boste ukvarjali z modelarstvom, slikanjem, modnim oblikovanjem ... Ob večerih bodo na programu karaoke, modne revije, »uradna« večerja s plesom ali disko. 
Torkovi in četrtkovi popoldnevi bodo večinoma namenjeni obiskom Londona; v odvisnosti od termina tečaja boste obiskali npr. Madame Tussauds, Tower of London, British Museum, St. Paul's Cathedral, Stratford, Westfield in Olympic Park, popeljali se boste z London Eye in križarili po reki Temzi. 
Sobote in nedelje bodo namenjene celodnevnim izletom, odpravili se boste npr. na grad Windsor, v Cambridgeu se boste s »punti« popeljali po reki Cam, v Oxfordu si boste ogledali kakšnega izmed znamenitih kolidžev univerze, v Portsmouthu boste obiskali znamenita Gunwharf Quays & Historic Dockyard ali pa se boste odpravili v zabaviščni Thorpe Park.

Kako boste preživeli dan v Londonu, si oglejte na povezavi A Typical Day at Royal Russell.

Potovanje do kraja tečaja

V ceni aranžmaja sta vključena povratni letalski prevoz in povratni prevoz z letališča do kolidža.
Prihod: nedelja
Povratek: sobota
Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.

O državi

Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske, v katerem v času največjega razcveta sonce nikoli ni zašlo, je pustilo v svoji burni zgodovini pečat na slehernem kotičku našega planeta, zato je in bo angleščina upravičeno svetovni jezik številka ena, s pomočjo katerega se bomo najlaže in najhitreje sporazumeli. Drugi izraz za Veliko Britanijo, ki združuje Anglijo, Wales in Škotsko, je tudi »ta zelena in prijetna dežela« iz pesmi Williama Blakea, ki najlepše opisuje raznoliko pokrajino, ki se razprostira od Škotskega hribovja s čudovitimi gradovi na severu do mogočnih klifov na jugu ter simpatično drugačnost njenih prebivalcev, najbolj izraženo s pretirano vljudnostjo, ekscentričnostjo v načinu oblačenja, vožnjo po levi, lojalnostjo kraljičini kroni in še marsikaj bi se našlo. Najbolje da to odkrijete kar sami, saj Angleži ničesar ne skrivajo, ampak so ponosni na svoje posebnosti.
Glavno mesto: London

O mestu

Gostitelj poletnih olimpijskih iger 2012 slovi tudi brez organizacije največjega svetovnega športnega dogodka za svetovno prestolnico, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. S pomočjo odlične prometne infrastrukture lahko v enem dnevu naredite lastni »sightseeing tour« in obiščete večino znamenitosti, povezanih s svetovno zgodovino ali moderno dobo; številni parki vabijo, da si oddahnete od mestnega vrveža in si naberete moči za nakupovanje v znamenitem Harrodsu, za večerni obisk muzikala ali katerega izmed tradicionalnih pubov.
Prebivalstvo: 7,5 milijonov

Valuta

GBP - britanski funt

Vizne informacije

Za turistična potovanja v Veliko Britanijo, za udeležbo na jezikovnih tečajih, šolanju in študijskih programih v dolžini do največ 6 mesecev potrebujejo slovenski državljani veljavni potni list, vizum ni potreben. Od 1.10.2021 je za vstop v Veliko Britanijo obvezen potni list .
Za potovanja, daljša od 6 mesecev, je potreben vizum. Vizum, za katerega zaprosite, je odvisen od namena potovanja in bivanja v Veliki Britaniji.
Če boste v Veliko Britanijo potovali na tečaj angleškega jezika v dolžini 6 do 11 mesecev, zaprosite za Short-term study visa, strošek vize znaša 200 GBP. Prav tako boste morali plačati Healthcare surcharge, ki omogoča dostop do britanske nacionalne zdravstvene službe (javnega zdravstvenega sistema), strošek znaša cca 470 GBP. Več informacij najdete na povezavi Short-term study visa.
Če ste stari od 4 do 17 let, in se nameravate šolati na zasebni šoli, zaprosite za Child Student visa, strošek vize znaša 490 GBP. Prav tako boste morali plačati takso, imenovano "Immigration Health Surcharge", ki vam omogoča dostop do britanske nacionalne zdravstvene službe (javnega zdravstvenega sistema). Več informacij najdete na povezavi Child Student visa.
Za študij na visokih šolah in univerzah pa boste potrebovali Student visa. Za vlogo boste potrebovali veljavni potni list, potrdilo o plačilu stroškov pridobitve vize (490 GBP) in potrditev vašega vpisa na študijski program s strani izvajalca - Confirmation of Acceptance for Studies (CAS). Prav tako boste morali plačati takso, imenovano "Immigration Health Surcharge", ki vam omogoča dostop do britanske nacionalne zdravstvene službe (javnega zdravstvenega sistema). Študenti prejmejo 25-odstotni popust na ceno te takse. Dodatno pa boste lahko potrebovali še uradno dokazilo o znanju angleškega jezika (B1 oziroma B2 v odvisnosti od stopnje študija). Več informacij najdete na povezavi Student visa .
Uradne informacije so na voljo na povezavah Ministrstva za zunanje zadeve RS in spletni strani GOV.UK.

Časovni pas

SLO - 1 ura

Prazniki

29.3., 1.4., 1.5., 6.5., 27.5., 5.8. (Škotska), 26.8., 2.12. (Škotska), 25.12., 26.12.2024.

TEČAJI Kolidž
PP/VS
2 tedna
London Explorers 3677
English for the Future 3677
LALIGA Football camp 4383

Doplačila/teden:
-    Contemporary Dance: 281 EUR
-    Masterchef: 281 EUR
-    Essay Writing: 200 EUR 
-    Photography: 281 EUR
-    Golf: 343 EUR
-    Public Speaking: 200 EUR
-    Horse Riding: 377 EUR 
-    Tennis: 281 EUR

Cena vključuje

povratni letalski prevoz do Londona

povratni prevoz iz Ljubljane do odhodnega letališča, v kolikor odhod ni z ljubljanskega letališča

povratni prevoz z londonskega letališča do kolidža

uvrstitveni test

tečaj angleškega jezika

učne materiale

potrdilo o udeležbi na tečaju

nastanitev

polni penzion

družabne in športne aktivnosti po programu šole

3 celodnevne izlete

4 poldnevne izlete

stroške spremljevalca LTA*

nezgodno zavarovanje
*Skupinski odhodi v navedenih terminih in v ceniku navedena cena so zagotovljeni, če se na program v posameznem terminu prijavi vsaj 10 udeležencev.

VTISI NAŠIH TEČAJNIKOV O TEJ ŠOLI

 • Royal Russell School, London
  ENKRATNO DOŽIVETJE Z JEZIKOVNO ŠOLO LTA! Sama sem vzgojena v duhu, da za potovanja in znanja tujih jezikov nikoli ni škoda časa ali prihrankov. V Croydonu sem z Lta doživela ... Več
  Ema Lorenčič Royal Russell School, London
 • Royal Russell School, London
  Royal Russell College je poleti za štirinajst dni postal moj novi dom. Polni veselja in nestrpnosti smo z letalom odleteli proti Londonu in se od tam odpeljali v našo rezidenco ... Več
  Hana Stevič Royal Russell School, London
 • Royal Russell School, London
  Udeležila sem se nepozabnih jezikovnih počitnic v mestu Croydon, na šoli Royal Russell School. Bivala sem v dvoposteljni sobi s skupnim prostorom in kopalnico. Šolska restavracija nam je postregla z ... Več
  Iza Hrastnik Fink Royal Russell School, London
 • Royal Russell School, London
  Na prehodu iz osnovne šole v srednjo šolo smo se doma odločili, zaradi mojega pomanjkanja znanja angleščine, za jezikovni program v tujini. Odločili smo se za Royal Russell college - ... Več
  Lucija Pacek Royal Russell School, London
 • Royal Russell School, London
  … Kolidž je bil zelo lepo urejen, osebje super. Spoznala sem veliko prijateljev iz različnih držav, s katerimi sem ohranila dobre stike. Pouk je minil hitro in komaj sem čakala ... Več
  Sintija Kranjčec Royal Russell School, London

Lokacija šole na zemljevidu


Prikaži večji zemljevid

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
 • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  Poleti sem za 14 dni odšla v Anglijo, in bilo je super. Na začetku me je bilo kar malo strah, saj sem na pot odšla sama brez znancev. V Eastbourne ... Več
  Simona LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
 • Royal Russell School, London
  Udeležila sem se nepozabnih jezikovnih počitnic v mestu Croydon, na šoli Royal Russell School. Bivala sem v dvoposteljni sobi s skupnim prostorom in kopalnico. Šolska restavracija nam je postregla z ... Več
  Iza Hrastnik Fink Royal Russell School, London
 • Escuela De Idiomas Nerja, Nerja
  Hola! Vedno znova me jezikovna šola tukaj še bolj navduši in privlači. Kljub koroni, raznim novim ukrepov in spremembam tukaj vlada pravo špansko vzdušje in niti malo ne pogrešam doma. Dnevi ... Več
  Pia Novak Escuela De Idiomas Nerja, Nerja
 • AIS, Salzburg
  Dva tedna v Salzburgu sta mi prinesla mnogo nepozabnih spominov. Dobila sem veliko novih prijateljev, saj je šola majhna, zato smo se vsi med seboj poznali. Z nekaterimi imam stike ... Več
  Zarja Zver AIS, Salzburg
 • University of Arts London, London
  Predavatelji so prijazni in ti vedno nudijo podporo, če česa ne razumeš, ti bodo podrobneje razložili. Tako da so se posvetili skupini kot tudi posamezniku. Predvsem pa smo dajali poudarek ... Več
  Lucija Vovk University of Arts London, London
 • Emerald Cultural Institute, Dublin
  Sprejeli so me odprtih rok in lahko rečem, da sem prišla zagotovo k najboljši družini,  kar si jih je možno želeti. Oni so živeli za nas udeležence tečajev. Od njih ... Več
  Andreja Marko Emerald Cultural Institute, Dublin

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Prijavite se na naše e-novice iz sveta jezikovnih programov v tujini. Prijava na E-novice