Politika zasebnosti in izjava o varstvu osebnih podatkov

Uporabne informacije

Upravljavec osebnih podatkov, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

LTA d.o.o. (portal Lta.si)
Trg svobode 26
2310 Slovenska Bistrica

Tel: +386 2 6210 211 
Fax: +386 2 6210 212 
E-pošta: info@lta.si


LTA d.o.o., upravljalec portala Lta.si, se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke hranil in obdeloval v skladu z GDPR in veljavno slovensko zakonodajo (Zakonom o varstvu osebnih podatkov).

Pridobivanje osebnih podatkov

Osebne podatke pridobimo na naslednje načine:

  • - preko obrazca za naročilo kataloga;
  • - preko online spletnega testa angleškega in nemškega jezika;
  • - ob prijavi na tečaj tujega jezika v tujini;
  • - ob telefonski komunikaciji s stranko;
  • - ob osebni komunikaciji s stranko;
  • - ob e-poštni komunikaciji s stranko;

Namen zbiranja in obdelava osebnih podatkov

Prijava na tečaj:
Osebne podatke v največji meri uporabljamo za dokončanje in upravljanje prijave vašega jezikovnega tečaja. Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam je omejena izključno na potrebe izvajanja prijave v vašem imenu (npr. jezikovna šola, letalska družba).

Spletni test:
Osebne podatke uporabimo za enkratno pošiljanje rezultatov testa. Brez vaše izrecne privolitve vaših vpisanih podatkov v prihodnje ne uporabljamo.

Naročilo kataloga:
Osebne podatke uporabimo za pošiljanje kataloga ali informiranje povezano z našim katalogom. Brez vaše izrecne privolitve vaših vpisanih podatkov v prihodnje ne uporabljamo.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebne podatke razkrijemo organom pregona in drugim vladnim organom, v kolikor je to zahtevano v zakonu ali pa je potrebno za preprečitev, zaznavo ali sodni pregon kaznivih dejanj in prevar.

Zavezujemo se, da vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam ali drugim osebam v namene oglaševanja.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate naslednje pravice:

  • - dostopa do vaših osebnih podatkov in njihovo kopiranje (izpis osebnih podatkov).
  • - do dopolnitve ali popravka vaših osebnih podatkov, če so ti nepopolni ali netočni.
  • - do izbrisa vaših osebnih podatkov, zlasti če niso več potrebni za namene, zaradi katerih so bili zbrani, ali so bili obdelani nezakonito ali so bili obdelani na podlagi vaše privolitve, pa ste privolitev preklicali in ne obstaja druga pravna podlaga za njihovo obdelavo.
  • - do prenosa osebnih podatkov k drugemu upravljavcu, kadar je to tehnično izvedljivo.
  • - do omejitve obdelave vaših osebnih podatkov, zlasti če oporekate njihovi točnosti – in sicer za obdobje, ki nam omogoči preveriti točnost vaših osebnih podatkov; če je obdelava nezakonita, pa nasprotujete izbrisu osebnih podatkov; če je potekel rok hrambe podatkov, vi pa jih potrebujete za uveljavljanje pravnih zahtevkov.
  • - podana soglasja za obveščanje lahko kadarkoli prekličete.

Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij se obrnite na našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov, ki vam je na voljo na e-naslovu: info@lta.si. Vašo vlogo bomo obravnavali in nanjo odgovorili v skladu z GDPR.

Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu: Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta:gp.ip@ip-rs.si).

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Če imamo vašo izrecno privolitev za določen namen obdelave, je obdobje hrambe: do preklica.

Zakonska obdelava iz 6.b člena GDPR - obdelava je potrebna za izvajanje pogodbe (obdobje hrambe: 10 let), ali za izvajanje ukrepov na zahtevo takega posameznika pred sklenitvijo pogodbe (obdobje hrambe: 5 let).

ONLINE SPLETNI TESTI

Preverite svoje znanje tujih jezikov

AngleščinaSpletni test – preverite znanje angleškega jezika.

NemščinaSpletni test – preverite znanje nemškega jezika.

MNENJA UDELEŽENCEV NAŠIH TEČAJEV

Kaj so o tečajih povedali naši tečajniki
  • GLS Berlin College, Berlin
    V mesecu juliju sem obiskala Berlin, mesto neštetih znamenitosti. Stanovala sem v lepo opremljenem udobnem hotelu nedaleč vstran od šole. Pri pouku, ki smo ga imeli popoldne smo spoznavali Nemčijo ... Več
    Andreja Marko GLS Berlin College, Berlin
  • Bell Cambridge, Cambridge
    Na svoje prve jezikovne počitnice sem se odpravila v mesto Cambridge, kjer sem obiskovala jezikovno šolo Bell. Šola Bell je res zelo lepo urejena, učitelji pa zelo dobri. Veliko je ... Več
    Zala Ravnjak Bell Cambridge, Cambridge
  • Galway Cultural Institute, Galway
    Te počitnice so veliko več, kot le učenje angleščine. Ko pogledam nazaj skoraj ne morem verjeti, kako hitro se v teh tednih navežeš na določene ljudi in tamkajšnji način življenja. ... Več
    Vesna Lešnik Galway Cultural Institute, Galway
  • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
    Moja izkušnja iz LTC Eastbourna je bila nepozabna. Na začetku me je bilo strah in nisem vedela kaj pričakovati, ampak zaradi prijaznih ledarjev iz Slovenije in Anglije je strah ki ... Več
    Ela Šeruga LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
  • Royal Russell School, London
    Royal Russell College je poleti za štirinajst dni postal moj novi dom. Polni veselja in nestrpnosti smo z letalom odleteli proti Londonu in se od tam odpeljali v našo rezidenco ... Več
    Hana Stevič Royal Russell School, London
  • LTC Language Teaching Centre, Eastbourne
    Sprva sploh nisem hotela na tečaj v Anglijo, saj sem imela strah pred govorjenjem v angleščini. Sama pri sebi sem si mislila, da govorim porazno. Vendar sem, v zahvalo mojemu ... Več
    Ana Respet LTC Language Teaching Centre, Eastbourne

ZAKAJ LTA - IZOBRAŽEVANJE BREZ MEJA

Zaupanja vredna agencija za organizacijo jezikovnih tečajev, ekskurzij in šolanj v tujini.

IZKUŠNJE

Z našimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju organizacije jezikovnih tečajev in izobraževanj v tujini za vse starostne skupine in s strokovnim znanjem pomagamo udeleženem naših programov, da tekom svojega bivanja v tujini dosežejo zastavljene cilje.

STROKOVNOST

Vsako leto se udeležujemo strokovnih konferenc širom sveta in redno obiskujemo jezikovne šole in ostale izobraževalne institucije. Poznamo številne šole - le v Londonu npr. vsaj 30. Na vseh destinacijah pa vam po primerjavi med njimi priporočamo le tiste, ki jih osebno poznamo in zanje smatramo, da glede kakovosti pouka, možnostih in standardu nastanitve, opremljenosti, lokaciji ter aktivnosti v prostem času, in tudi v majhnih, na videz nepomembnih podrobnostih, ustrezajo zahtevam slovenskih udeležencev.

SKRB ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

Naše svetovanje je individualno in kompetentno, naša pozornost velja izključno vašim potrebam in ciljem. Govorimo vaš jezik in imamo v mislih vaš cilj. Smo vaš sogovornik od prvega kontakta do odhoda na jezikovni tečaj in nadalje vse do vaše vrnitve ter v vsakem trenutku pri naših partnerjih v tujini zastopamo vaše interese.

Zbiramo naročila za brezplačni katalog 2019. Naroči katalog